Sveiki, kāds var padalities ar atsauksmēm par tiem Pārnēsājamiem elektriskajiem velosipēdu pumpjiem, sakot no lēta gala aliexpress par 30 EUR un vidējo galu par 70, ir forši, vai tomēr svars nosaka visu?
Nafig. nafig nafig nafig ✔️
Šobrīd labākais ir CYCPLUS AS2 Ultra (viņi rašo arī priekš Silca). Vienu brīdi bija Amazonā par 88€. Tas tiešām ir tādā izmērā, ka var vadāt līdzi.
Jārēķinās, ka tie ir skaļi, nav baigi ātri, dārgi, nepiemērotā brīdī var būt tukšs akumulators, var uzkarst (tagad modē TPU kameras ar plastmasas vārstu).
Lētajiem var būt problēmas ar jaudu, spiediena mērītāja precizitāti. Liela daļa nav ūdensdroši. Ilgmūžība ir apšaubāma visiem, remonta iespējas ierobežotas.
Ja cenu var sagremot, kaut kāda ērtība tajā visā ir.
Izmantoju šādu https://eu.muc-off.com/collections/electric-pumps/products/airmach-electric-mini-inflator. Black friday bija ap 50-60e, tagad dārgāk. Var uzpumpēt 2 MTB riepas. Izmērā ļoti optimāls.
Ceļojot uz Spāniju negribēju vest līdzi lielo pumpi. Iegādājos “Trek Air Rush Electric Pump”. Mierīgi uzpumpēju četras 45mm gravel riepas, palika vēl mazliet baterija. Pumpis ir paskaļš. Par spiediena precizitāti nemāku komentēt. Esmu ļoti apmierināts. Pumpi mierīgi var vest velokrekla kabatā.
es skatos ka tagad 52eur cena. Būtu pats paņēmis, bet es šaubos ka varēs piepumpēt 2 mtb riepas, jo specifikācijā ir 700x25 riepas uzrādītas…