Velomens laikam sāk izmēģināt iepriekš Kaspara ieteikto treniņu plānu - vismaz 100km 5 dienas nedēļā? :)
http://www.endomondo.com/workouts/hHZFu4qy6gY Nu jau piektais simtnieks piecās dienās ;)
Velomens laikam sāk izmēģināt iepriekš Kaspara ieteikto treniņu plānu - vismaz 100km 5 dienas nedēļā? :)
http://www.endomondo.com/workouts/hHZFu4qy6gY Nu jau piektais simtnieks piecās dienās ;)
Njā, būtu man tik daudz brīva laika, sieva jau pēc pāris stundām sāk skatīties šķībi
Varbūt vienkārši vajag mazāk sēdēt forumā un vairāk uz velo? Tagad iespēja izbraukt bez lietus. Cilvēks atgūst treniņus pēc traumas, vēl jau sacensību sezona nav beigusies.
Ja jau bez foruma nebūtu jāsēž arī darbā … :)
Opā, par mani jau raksta :D
Vnk tas ir viens no veidiem kā atgriezt muskuļus ierastajā darbībā.
3,5-4h dienā šķiet nav ļoti daudz. Protams ar vairākiem bērniem ģimenē, 100km visdrīzāk pārvēstos par max 30km…
4h darba dienā parastam strādājošam cilvēkam ir ļoti daudz, priekš velo braukšanas tiešām nav ļoti daudz ja ir daudz brīvs laiks :)
Būtu man to 4 stundu brīva laika katru dienu, bet cik nu ir laiks, tik braucu, bet sezona šķiet jau iet uz beigām.
tu 9 stundas dienā sēdi uz velo, vēl par maz? :D
es par kurjeru strādājot tik daudz gadus būtu par dzīvo riteņbraukšanas leģendu jau pārvērties :D
Ar vienu aci arī sekoju Velomenam, kur šis brauc :)
Te jau dažs labs drīz patrenēsies 24 h :)
[quote=Velomens]Opā, par mani jau raksta :D
Vnk tas ir viens no veidiem kā atgriezt muskuļus ierastajā darbībā.
3,5-4h dienā šķiet nav ļoti daudz. Protams ar vairākiem bērniem ģimenē, 100km visdrīzāk pārvēstos par max 30km…[/quote]
Apsveicu ar atgriešanos pēc traumas!
tu 9 stundas dienā sēdi uz velo, vēl par maz? :D
es par kurjeru strādājot tik daudz gadus būtu par dzīvo riteņbraukšanas leģendu jau pārvērties :D[/quote]
eBiker, Tu mazliet kļūdies, tagad esu vairāk vai mazāk velomehs.
Vakar Velomenam Mazsalaca pa mazu distance vel aiz auto uz Valmieru brauca ,talak gan nemaniiju varbut lidz Rigai turpinaja…
cello, tepat pie pirmā ieraksta ir links, tur visu var pačolēt - brauca no Mazsalacas Rīgas virzienā, lai sanāk 100.00km. Vidējais & maksimālais ātrums tīri neko :)
Ar maksimālo ātrumu tur kautkas nebūs riktīgi… masalacas mežā ar 129km/h attīstīti :D :D :D
jāskatās uz diagrammu, kas ir apakšā “speed” ! ne pie settingiem :) (kur ik pa laikam uzrādās kosmiski ātrumi)
Nu 9 dienas pa 100km īsti pareizi laikam tas nebūs… Labāk tad 3 dienas pa 120km, 1 dienu 50km u.t.t. Nu tas mans subjektēvais viedoklis :) Gan jau Velomens pats zina kas viņam labāk.
Velomens publisko savus treniņus lai iebiedētu tautu vēl pirms Vienības brauciena Siguldā.
Viņam slimnīcā izrakstīja zāles - divas nedēļas iedzert 100km tableti vienreiz dienā starp ēdienreizēm.
Kādam visa dzīve ir treniņi, lai būtu labi rezultāti gonkās. Manā gadījumā tie nav treniņi, bet gan laika, motivācijas un spēka apvienojums. Nu patīk man braukt :)