Velomen serviss Jūrmala

Vasarā netālu no mājām, Lielupē, atvērās serviss. Kādam ir info par šo kantori? Kas par meistaru?

Kurā vietā precīzāk?

Viss notiek lietuviešu valodā (joks), bet daļa patiesības tajā visā ir! Kantoris pieder izbijušam leišu riteņbraucējam, kas LV ieprecējies.

Ejošām precēm cenas uzskrūvētas. Parasta 26" baika kamera Rīgas veikalos maksā 2,0-2,3 Ls, tur vasarā noplēsa 2,65 Ls.

Vasarā tur toč vairākas reizes braucu garām gan ar velo, gan ar auto, nebiju pamanījis.

Vasaras beigās atverās.
Man jau bija priekšnojauta, ka varētu būt dārgi, oligarhu rajonā, oligarhu cenas :D Ja sadomāšu aizvest tur savu drapaku padošu ziņu cik un kā

[quote=eBiker]Vasaras beigās atverās.
Man jau bija priekšnojauta, ka varētu būt dārgi, oligarhu rajonā, oligarhu cenas :D Ja sadomāšu aizvest tur savu drapaku padošu ziņu cik un kā[/quote]
Atvērās gan agri pavasari …

Normals dzeks stradaa,…labi pazistu.Cenas,…jaa,…ir augstakas nekaa videji Rigaa,…prieksh oligarhiem.

Un tagad padomāsim - kādas ir īres maksas starpības starp Rīgu un Jūrmalu… :D
Tā ka kopumā tas uzcenojums ir pat ļoti mazs.

Sorit biju iebraucis, un vai kads zinaja, ka Latvija tirgojas Bianchi velosipedi un sis puisis ir to izplatitajs seit? Es nezinaju. Un cenas salidzinosi sakarigas, orientejosi 1,5k par karbonu ar 105 seriju un turpat smukas Bianchi drebites un aksesuari tirgojas!

Tad tur šogad ir izmaiņas… lai veicas!
Citādi Jūrmalā velo lietas iet visai slikti. Kameras pārdod auto servisos, bet par nelaimi, lielākā daļa velobraucēju to nezin un tur neko nemeklē. Mellužu prospektā vairākus gadus darbojās maza velo nomiņa, īpašnieks uz trotuāra bija izlicis plakātu, kur angliski i un y sajaukti vietām: Bycicle. Labi, ka Maksims Galkins vai Zadornovs to nepamanīja, tad Krievijas TV humora šovos to gadu gadiem grieztu…

Ja, sogad esot tikai kluvis par izplatitaju, biski ieplapajam, no nakamas nedelas busot ari Suunto pieejams veikala. Cerams veiksies, ladzigs dzekins, bus moska japiekrapj mans meistars kadreiz un jaatved drapuks seit, tomer ertak pie majam, ne ka cakarateties ar logistiku uz rigu

Kāpēc neviens lielais velo veikals neiedomajas tirgot Bianchi?

Kādēļ domā, ka izplatītājs ? Bianchi mājaslapā neredzu tādu info ;-)
Mans domāt, ka no kaimiņiem pirkts :)

Kādēļ domā, ka izplatītājs ? Bianchi mājaslapā neredzu tādu info ;-)
Mans domāt, ka no kaimiņiem pirkts :)[/quote]
Es “nedomaju”, uzrakstiju, ko man teica. Bet, lai ka ari nebutu, vismaz var beidzot nopirkt/pasutit sexigus velo :)

Viņus jau sen varēja pasūtīt caur BAPu :)

http://www.divritenis.lv/?ct=veikalu_zinas&fu=read&id=2270&start=1

tas pats, tiem kas sapņoja :D

http://apollo.tvnet.lv/zinas/noticis-tas-par-ko-sen-sapnoja-velosporta-cienitaji-latvija/659988

Man tik viena lieta tirda, kāpēc bianchi iepriekš nebij LV, jeb, kāpēc tas nav pie lielajiem tirgotājiem?