Arghhh!
Nu, tas ir pilnīgi normāli, ka ir satiksme, Tu gribēji, lai dēļ mums - bariņa riteņbraucēju, slēdz ciet visas šosejas uz visu dienu, pa kurām trase iet, un, lai tie cilvēki sēž visu dienu brīvdabas muzejā, netikdami mājās pie saviem mīļajiem. Turklāt, tie, kas parakstījās uz RVM, zināja, ka būs mašīnas uz ielām.
Te jau izskatās, ka tas ir beigu gals, kad vairs tikai nedaudzi brauc, tā ka nekas traks…
Es kautko nesaprotu. Tās ir sacensības??
Nē, tas ir vienkārši kopīgs izbrauciens 8Ls vērtībā. Sacensības jau maksāja 10Ls :)
Mhm, par tiem Ls 10 dažs labs varēja sacensties - kurš labāk izturēs sadursmi: velo vai mašīna :)
Aha, cilvēks maksā naudu, lai nobrauktu savus 20 kilometrus vismaz pa tukšu joslu kopā ar simtiem citu riteņbraucēju. Lavierēt starp resnām babuškām no postsajuza un īgniem lauķiem otrajos golfos var bezmaksas, trīs reizes dienā.
īsti nesaprotu no kuras vietas tā bilde ir un kuras klases braucēji šķērso šo vietu, kad es braucu uz ielaum auto vai nu stāvēja vai vispār nebija, kautkur bija pa kādam kas brauca pretim. Es braucu 22 km
22km = pusmaratons
bez maksas, starp citu, var braukt arī kritiskajās masās
cilvekam vnk ritenis saluza,un tgd vins skrien uz majam