Velodators bez vadiem

Sveiki,
man ir tāda problēma, ka ir saglabājies velodators no iepriekšējā riteņa, bet bez paša fizikālā ātrumu fiksētāja, kas liekās uz aploka un dakšas (noplīsa vads un līdz ar to par apakšējo daļu tika aizmirsts)… Tā kā mūsdienās nauda no gaisa nekrīt, izdomāju, ka vajadzētu kaut kā viņu atdzīvināt, bet kur dabūt iztrūkstošo detaļu? Vai ir iespējams, piemēram, nopirkt nestrādājošu veselu velodatoru un nogriezt šim vadu ar detaļām, kas iet apakšā? Un pēc tam pielikt pie manējā datora?! Jeb iet uz Latgalīti?

Paldies!

Pats saprati, ko uzrakstīji?

es sapratu ko rakstīja cilvēks :) vads pušu un tas ko cilvēkam vajag ir bāzīte + magnēts ko likt uz spieķa
kaut gan tie teksti par vadu graizīšanu tā dīvaini izklausās - velokompis ar bāzīti kopā? kas par modeli?

Nestrādājošs - ar elektronikas defektiem vai dauzīts ekrāns. BET vesels - ar visiem stiprinājumiem, magnētiem utt. Vai tiešām tik grūti bija?

Bāzītes arī nav :( Modelis SIGMA sport numuru uzreiz nepateikšu, bet podziņa dzeltena šim. gadus 5-6 vecs…

laikam šis

Nestrādājošs velodators ir un paliks nestrādājošs ;), bet nestrādājošs sensors/vads ir pavisam kas cits.
Sapratu, ka vajag tikai sensoru, bet pērkot tādu nestrādājošu komplektu arī nevari zināt, vai pats sensors un vads līdz pašam sensoram ir dzīvs.

Ir man tāds sensors, bet pašam vajag ne-velo eksperimentiem. Bet ja maksāsi miljonu, varu nopārdot :) Latgalītē droši vien var atrast, bet jāmeklē pie riktīgiem krāmtirgotājiem.

bāzīte nav vispār paredzēta tam verķim?!!? vai arī ir paredzēta, bet pazudusi? zzk ir sigmas ofic izplatītājs, aizkāto pie viņiem, varbūt dabūsi visu vajadzīgo

Ja tas ir tāds, kā bildē, tad tādam derīgu bāzīti ar sensoru pirms 2 gadiem nopirku ZZK (Ulmaņa gatvē).

Paldies par ieteikumu rws! Pazvanīju uz ZZK, šie man pateica, ka bāzīte ar vadiem + magnēts maksās 7 ls ar santīmiem, tādēļ nav vērts ņemties ar veco, ja var nopirkt jaunu pat par zemāku cenu. Man vajadzīgs lēts, izturīgs un NErijīgs velodators ar basic funkcijām, kā arī bezvadu… Ir kādi ieteikumi?

Pats 4 gadus lietoju VDO C1 wireless. Bateriju pašam datoram mainu sezonas sākumā (pa ziemu nebraucu, bet tā kā to rudenī neņemu ārā, tad pavasarī displejs bateriju ir “apēdis”). Nav problēmu ar signālu. Paliktnī turas stingri, nekad nav izkritis. Pieļauj lielāku atstarpi starp magnētu un devēju nekā wireless Sigma, kas ir uz otra velo. Šogad 24h sacensībās vinnēju tādu pašu jaunu. Varu to pārdot pa LVL 15. Ja interesē - PM.