XC.lv izmanto XHTML 1.0 Strict doctype, tāpēc arī Grey iebilst pret “target”. (Un pareizi dara.)
Lai arī pats esmu pret popup logiem, kā developeris izmantoju JS, ja tiešām, tiešām vajag atvērt jaunā logā (kad jāpakļaujas klienta prasībām…).
Kā lietotājs – izmantoju ctrl/cmd + click vai peles labo/vidējo taustiņu. :)
Darbojas!
Izskatās sakarīgi…
Pieteicos pec piena un un arī uz neīsto :)
Jā, nu formāli žurnāls un forums izmanto doctype Strict. Un kādreiz, sen, arī validējās. ;)
Bet nu mani argumenti ir tādi - ja es tagad rakstu kaut ko no jauna, es nevēlos izmantot 4.01 (1999 gads laikam?) standartus pat ja tie ir backward compatible un tiek joprojām atbalstīti. Varbūt, ja lietotu MS IE 6.x, spriestu savādāk. Pa šo laiku web dizainā ir mainījies tik daudz! Katrā ziņā man patīk, ja html ir tīrs pēc iespējas vairāk apraksta informāciju un pēc iespējas mazāk satur formatēšanas atribūtus un elementus.
Būtu labi kaut kāda komentāru vai jautājumu un atbilžu iespēja, lai šo to precizētu vai kā. Es, protams, varu nosūtīt meilu autoram, bet visdrīzāk mans jautājums var interesēt arī citus.
Es to iedomājos līdzīgi kā eBay – es jautāju privāti, un man var arī atbildēt privāti, bet, ja autors vēlas, viņš var publiskot jautājumu un atbildi, lai arī citi redz.
Piemēram, pašlaik es gribētu zināt, cik liels ir Līgatnes mazais maršruts, un ap cikiem tas viss var beigties. :)
Atverot brauciena aprakstu, nav redzams minimālais dalībnieku skaits.
Kartes linku, kas tiek attēlots brauciena lapā, var automātiski saīsināt līdz, piemēram, 50 simboliem, tāpat tas nav nekas svarīgs.
“index.php” no adreses var mierīgi aizvākt. :>
konkrēti par Līgatni var jautāt šeit:
Man nerāda pilnīgi visu logu…
Tas ir, piemēram, lauciņā kur var ierakstīt dalībnieku skaitu es neredzu pašu lodziņu kārtīgi. Knapi redzu ciparu kuru es esmu uzrakstījis. Tas pats ir ar citiem logiem, ka es neredzu ko es rakstu.
Tas ir tikai man?
Bet laba ideja.
…jautājums, vai info par jauniem baucieniem varētu parādīties kkādā veidā arī forumā, jo man tāds nelāgs paradums ir lietot tikai forumu… bail, ka ar savu steidzīgo dzīves ritmu varētu palaist kko garām :D
Mēģinot laiski paurķēties brauciena veidošanas opcijā, arī man sadaļās “Pieteikšanās” un “Pamatinformācija” ir redzams tikai logs- starta vieta. (laikam tas pats kas KingFox)
Vai nu es vēl guļu (itkā vairs nē) vai abas acis kreisās (?). Varbūt datorā kautkāds programms pietrūkst? (neesmu datorģēnijs)
Izskatās, ka rociņas tikpat līkas ir arī man - vismaz ar IE6 un IE7, ar Firefox viss skaisti.
Firefox3:
IE6:
IE7: ![]()
lieto FF, kam tas IE incē…
Paldies, es jau zināju kur vaina ;)
50% vēl lieto IE, firefox tikai 45%. Personīgās lapas statistika.
Incee nomaacoshajam vairaakumam :P Un ko juus tajaa FF esat saskatiijushi es ar nesaprotu, tik drankjiigu atminjas (ne)mendzhmentu ar uguni ir jaapameklee uhh… ;)P
Laikā kad spēles kur pusgigai jābūt tikai videokartei vien, daži uztraucas par simtiņu atmiņā :) Pietam ne jau vienmēr FF noēd to atmiņu, bet gan milzīgas un vāji uzprogrammētas flesh reklāmas, kuras vienā lapā ir ne jau viena, divas. Nupat cilvēks rādīja kā piem. Delfi.lv uz mac noēd 50% no CPU…
Priecājieties, ka te nav reklāmu un lapa ir zibenīga ;)
Kas lieto IE? Lielu valsts/pašvaldības iestāžu darbinieki, kuriem datorasti ir atņēmuši jebkādas runas tiesības savā datorā, tb, par patvaļīgu programmatūras lietošanu, kas nav ierakstīta uzskaites kartē, draud labākajā gadījumā audzinošas pārrunas :)
pieredze rāda, ka FF netiek īpaši lietots pat tad, ja ir uzstādīts. daudzas IS iet tikai ar IE, un vecāki cilvēki nespēj pierast pie diviem pārlūkiem!
ne(ap)vaino adminus ;)
Jautājums.
Vai pareizi, ka braucienu saraksts patreiz ir tukšs (tobiš es neredzu nevienu braucienu)?
Jā.
Lūdzu pievieno foruma izvēlnei braucienus. Starp forumu un kalendāru iederētos tīri labi. Tas tiem, kas izdienā forumā nedzīvo un neseko visām aktivitātēm, palīdzētu tos atrast:)
ok.