Luk viens no velobrauceju inicatīvas piemēriem (ganjau ir vēl citi ko es nezinu)
silenieks
Pēc manas iniciatīvas, lai riteņbraucējiem būtu mazāka interese braukt pie sarkanās gaismas, šodien Skolas un Elizabetes ielu stūrī paši ierakām kāju un roku balstu. Cilvēki uzreiz lieto:) . Atbrauc, pielaiko, kritizē!!! Paldies Infrabūve kolektīvam par darbu!
Tiešām zb šie čīkstētāji…ej un uztaisi savu, tad arī varēsi cerēt uz valsts pasūtījumu.[/quote]
Es par tādu lietu nemaz iedomājies nebiju, kādam velo entuziastam tur ir jābūt lai ko tādu izgudrotu? Braukt ar velo var, krustā pagaidīt un nokāpt no velo nevar :D
Parasti pie luksoforiem, kur ir iespējams, par atbalstu kājai cenšos izmantot apmales :) :) Nebiju iedomājies ka varētu būt tādi speciāli veidojumi. Tāpēc nekādu pretenziju … ;) Kaut gan piekrītu ka pietiek arī tikai ar kāju atbalstu.
Neaizmirstiet tos, kuri pa pilsētu lieto klipšu pedāļus. Es, piemēram, kā pie darba ieklipsēju kāju pedālī, tā pie mājas tikai izklipsēju (~ 45km) ! Man vajag roku balstu.
Tā tagad jebkurš var savas iniciatīvas bez saskaņošanas realizēt? Ja tā, šķiet, ar draugiem jāsametās un jānoīrē lielais kalts, ar ko nokalt apmales tajā pašā veloceliņā…
Man arī patīk. Braucot pa ielu, krustojumos pieturos pie blakus stāvošajiem auto, bet veloceliņa gadījumā labs risinājums!
Un siltās vasaras naktīs var piesēst un iedzert alu!
Tu nebūsi pirmais. Jau sen tas daudzviet ir ticis darīts arī ar vecajām-augstajām apmalēm. Tikai kaltu droši izmet un sameklē nevajadzīgu cirvi.
Nesaskaņot, protams, nav pareizi…