Velobiedri Rubenes-Vaidavas apriņķī Valmieras rajonā.

šodien pa lietu mēs divi velominēji cīnījāmies ar vēju utt. Nodomājām, kurš ta šitādā laikā vispār lien ārā no mājas … vēl vairāk - kurš ta šitādā laikā vispār lien virsū ur ričuka … ;-) tad nu skatamies - pretim min viens tik pat izbrīnīts braucējs ar Treku. Tā nu mēs trīs braucēji satikāmies uz vientuļa lauku ceļa …

Vis šis stāsts ap to, ka vienkārši gribējās noskaidrot - vai tuvākājā apriņķī (Rubene, Vaidava, Kocēni) ir vēl kāds minējs, jo šķiet mēs esam tikai divi šajā reģionā … varbūt ir vēl kāds? Vienkārši sen jau apnicis mīt treniņus divatā, kamēr komandas biedri pa Rīgu. Ja būtu kāds šepat uz vietas, būtu ideāli sabīdīt ik pa laikam izbraukt kādu palielāku treniņu pa šīs puses meža takām.

P.S. ja velobraucējs, kurš šodien šādu tikšanos atceras un dzīvojas šeit pa forumu - padod ziņu ;-)

Lai visiem labi ripo.

Nu kā jau minēju, nākamnedēļ man jau vajadzētu būt uz velo.

Labs. Tad rīkosimies ;-)
It kā turpmākās nedēļas sola šādu pašu laiku kā šodien ar lietu + vēju, bet domāju, ka tas netraucēs.

Vai tas treks bija baltā krāsā, 4300? Pazīstu vienu, kurš tur brauc šad tad treniņā. Es pats pa Rīgu braucu, bet uz lieldienām droši vien, ka kopīgi izbrauksim kādu līkumiņu.

šķiet, ka Treks bija melnibalts. čalim kājās bija sarkanas Grassi garās velobikses ;-) vai lieldienās šajā pusē grasies būt?

Jā, tas pats ir. Vari viņam aizmeilot. Šājā forumā viņš ir ginbox. Varbū ko sarunāsiet. Jā, es domāju pa lieldienām tai pusē izbraukt.

Super. ja esi šaipusē - ar diviem treniņbiedriem vari rēķināties ;-)

Laukos nekas nepaliek nepamaniits…

Labi.Kocēni jau nav tālu no valmieras!

to uster

ar florboolu jau labu laicinu sanaak nodarboties, taču ne profesionāli, bet boulings jau tik briivaa laika pavadiishanas veids ;-)

Valmierā ir daudz braucēju,bet ta isti pa aru vel nav sakusi braukt.

fiksētais rekords bija pirms 2gadiem 12cilv.

Sveiciens vietējiem velobraucējiem!

To Janiss:
Jā, sestdien tas patiešām biju es, un arī nodomāju kurš gan tādā lietainā un vējainā laikā ir tik traks, lai brauktu ar velo, bet izrādās, ka tomēr ir, un tas priecē manu velobraucēja dvēseli:) Nobrīnijos, ka jūs tādus iepriekš nebiju redzējies, jo valmieriešus pa lielai daļai tomēr zinu!

Pa tiem ceļiem braukāju nedēļas nogalēs un domāju, ka mēs noteikti sarunāsim kādu kopīgu treniņu, droši atraksti man meilu!

Par scorpion teikto:
Pašam nav gadījies, bet arī no citiem esmu dzirdējis par tādiem vietējo velobraucēju gājieniem:) Kaut kā šo lietu man gribas vērtēt tādā diplomātiskā stilā, proti, atbalstot gan individuālos, gan grupas braucējus, jo galvenais taču ir lai tas braucējs kāpj uz velo un min! Lielai daļai no mums noteikti ir tādi vai citādi individālie mērķi, treniņu grafiki, pulsa zonas utt…, individuālistu doma ir, ka braucot grupā, tu nekļūsi labāks par saviem grupas biedriem, loģiski, ka individuālie treniņi ir viens no veidiem kā vismaz mēģināt apsteigt savus grupas biedrus. Bet cilvēks tomēr ir sabiedriska būtne un alkst kompānijas, jo kompānijā var izrunāt dažādas ar velo saistītas tēmas un gudrības uzzināt visādus jaunumus, satikt domu biedrus, tas viss kopumā ir ļoti labs motivācijas avots, tas vieno:)

Tiekamies uz trases:))

Braucot grupā kļūšu stiprāks kopā ar visiem grupas biedriem. Braucot viens pats arī kļūšu stiprāks, bet ne tik daudz kā trenējoties grupā.

Teksta uzdevums. Trenējas 4598 individuālisti (skaitlis izdomāts) un visi sasnieguši vienādu līmeni. Tad pieci no viņiem apvienojas, un kopā uztrenējas vēl labāk kā līdz šim. Jautājums- kurš pēc stipruma ranga būtu vājākais no grupas? Un iepriekš? :D

[quote=farguss2]scorpion!?
kāpēc domā ka visi trenējas pa vienam?
izklausās ka esi ļoti pārliecināts un esi lietas kursā, kas notiek Valmierā?!
cik jaudīgs Tu esi, varbū varam kaut ko sabīdīt!? :)[/quote]
pats jau esi braucis ar viņu bariņā tā kā zini scorpion jaudu;))

Šis bija bik uzjautrinoši. ;) Varbūt ļaudis slepeni gatavojas sacīkstei Parīze-Rubene…

A moš vienkārši Tu viņiem nepatīc? :D Es arī nepatīkamiem cilvēkiem mēdzu atteikt ne tikai treniņus vien.

Nu es esmu uz velo un gatavs maukt :D
Kad maucam?

[quote=wrongway]Nu es esmu uz velo un gatavs maukt :D
Kad maucam?[/quote]
Ko saki par svētdienu? ;-) pagaidām esam te 3 - 4 potenciālie minēji svētdienā…

Piedāvāju svētdien 16.03. visiem braukt gribētājiem plkst. 11.00 tikties Rubenes centrālajā laukumā!?

Vai visiem tas der?