Lūdzu rekomendējiet, kur šo visu iegādāties. Loģiski, jo lētāk, jo labāk! Iedeāli, ja paši attiecīgo produktu lietojiet un variet dot pozitīvu rekomendāciju par lietošanas pieredzi.
man ir gan trelock pakavs, gan arī tas salokāmais brīnums(imo tāds pats kā linkā) :)
salokāmajam brīnumam IMHO vienīgā būtiskā atšķirība no pakava ir tā, ka tas ir “lokanāks”, t.i. to var aplikt apkārt visdažādākajiem priekšmetiem, ja vien pietiek garums(tie ir dažādi). šo, kā jau visus citus saslēdzējus, jāpieslēdz tā, lai tas brīvi nekarātos, jo tas vaer iespējas uzlaušanā.
ebike.lv piedāvā Kryptonite slēdzenes, tiek uzskatītas vienas no drošākajām, cena arī atbilstoša, stiprinājums uz rāmja mani pagaidām nav pievīlis. Veikalā vajadzētu būt plašākai izvēlei. Iesaku skatīties oranžo un dzelteno sēriju, lai gan arī jaunā pelēkā atbilst vecajai oranžajai.
Ir tieši tas “salokāmais brīnums” kas norādīts. Lielākais pluss ir tas, ka ērti pārvadājams un netraucē, jo kompakts.
Lēts nav, bet nu uz šo taupīt nevajadzētu, manuprāt.
Drošības ziņā - pakavs, šķiet, ka praktiski visiem nāk līdzi kronšteini stiprināšanai pie velo.
Ja būtiska ir cena - tad price/performance = pakavs.
(man cena nebija primārā, galvenais bija drošība un pietošanas/transportēšanas ērtums, tādēļ ņēmu to salokāmu Abusu).
Arii lietoju saliekamo brinumu. Atsauksmes tikai labaakas, velo joprojaam nosargaats :) Patiik stirpinaajums pie raamja, bet tikpat briivi var ielikt kaut vai dzhinsenju aizmugureejaa kabataa.
Kaut kur importa lapaas lasiiu (laikam bikeradar), ka kopumaa esot labs iztradajums, vaajaa vieta esot kniedes.
Pirku ZZK, nebija leets :)
Nezinu vai tas ir šīs ķēdes nopelns vai mans velo zagļos neizraisa interesi, bet tādu lietoju nu jau 5 gadus kā min. Velo diezgan bieži atstāju pieslēgtu dažādos Rīgas rajonos.
Tfu, tfu ,tfu pašlaik bez nepatīkamiem pārsteigumiem.
Nezinu vai tas ir šīs ķēdes nopelns vai mans velo zagļos neizraisa interesi, bet tādu lietoju nu jau 5 gadus kā min. Velo diezgan bieži atstāju pieslēgtu dažādos Rīgas rajonos.
Tfu, tfu ,tfu pašlaik bez nepatīkamiem pārsteigumiem.[/quote]
Paldies par viedokli.
Es, protams, saprotu, ka neviena nebūs super droša, bet vnk interesē, kurš veids vai konkrēti modeļi citiem, pēc pieredzes, liekas ērtāki / drošāki. ;)
slēdzeni jāizvēlas pēc velo vērtības un ieguldītā darba. gandra meridai pa 300eur diezvai ņemtu NY kryptonite, bet kaut kam īpašākam un paša liktam - noteikti. labākā skaitās fahgetaboutit, bet pats sev paņēmu NY sērijas dzelteno. kā primāro slēdzeni labāk tad mini versiju un ar kaut ko citu tad priekšējo ratu. bet tākā man nav 500eur rati un QR treciniekam (ar šoseju uz veikalu nebraucu), paņēmu standarta. vācu veikalos krietni lētāk nekā pie mums. :)
ērti pārvadājama un viegla nav, bet sirds mierīga.
p.s. 8mm ķēdes ir kā uzaicinājums nopietnākam zaglim. :)