velo mazgāšana

jautājums tāds: uzslavējiet un iesakiet auromazgātuves kur var aizbraukt un par saprātīgu cenu un ar saprātīgu attieksmi var izpuūst aizmugurējo kaseti. es te biju pie vienas pie mājas iebraucis. čalis man gribēja nokāst 3Ls. man tas kaut kā liekas pārāk liels kāsiens…

Nevēlies vienkārši nomazgāt ar birstīti, ūdeni un trauku mazgājamo līdzekli? Atiet viss! Nekur nevajag braukt.

bet izpūst taču ir vieglāk.

Nezinu. Personīgi man vieglāk nomazgāt - nejūtos ne no viena atkarīgs. Ja vēlies izpūst, pamēģini ar gaisa kopressoru statoilā (varbūt tiešām izdodas), jo vienreiz redzēju kā uz ZZK to pašu darīja ar viņējo, bet tas jau neattaukos no eļļas. Vai arī automazgātuvēs lieto tvaiku zem spiediena?

BioCleaner + Toothbrush + H₂O

biocleaner cena smuka :)

…un arī slinkāk…

Man laikam ir paveicies, jo kasete nemēdz būt tik pilna, ka prasītos pēc dušas. :) Ja nu ir kaut kādi kankāļi, tad var izbraukāt zobratu starpas ar plastmasas lineālu, mazajiem zobratiem kaut vai ar sērkociņu. Ja gribas pavisam tīru, tad var “izdiegot” starpas ar lupatu.

piii, jāpamēģina būs pēc eļļas uzzieķēt to piii IceWax, mož man tā eļļa k-kāda piii

Nedomāju, ka eļļa pie vainas. Ikreiz, kad ieeļļo ķēdi, ļauj eļļai iesūkties, bet pēc tam ar lupatiņu vai papīra dvieli noslauki to sausu.