Velo mazgāšana ar rokas kompresoru (smidzinātāju)

Tātad, agrāk bija šeit tēma ka velo var nomazgāt labi ar kaut ko līdzīgu šim http://www.bnkurshi.lv/lv/precu-katalogs/darzam/darza-instrumenti/parejie-instrumenti/item-931/ , bet tagad nevaru vairs atrast.

Tāpēc es gribētu paprasīt tiem kas ar kaut ko līdzīgu mazgā, kur pirkt un cik maksā konkrētais viņu modelis. Pagaidām velo jaucu ārā un mazgāju vannā, bet tas jau ir apnicis, jo aizņem daudz laika! Neizjaucot velo arī ar švamīti ilgi iet, mazgājot ārā !

Jāmazgā ir ar švammīti un otiņām, bet nu miglojamais noder labi uz sacensībām līdzi, lai nav dubļu klucis bagāžā jāstumj.

depo pa pieciti tads kurs migloshanai ja bish niknaks tad nedaudz virs deshuka, pats lietoju to pa piechuku, bet butu nedaudz priecigaks kur ir kadas 4atmosferas vai ka ta. Manam ir 2.2

Skaidrs, bet es gribētu sagaidīt atbildi no tā cilvēka kas agrāk visu bija baigi aprakstījis !

Ko tur aprakstīt, skaties litrāžu un max. spiedienu. Tālāk jau mācēsi nomazgāt.

Mazgāju ar tipa tādu un esmu pilnībā apmierināts. Viegli iesviest auto un paņemt līdzi. principā ir vērts samaksāt laikam vairāk, jo manējais jūk laukā. :(

Vienam velo ar litru parasti pusotru pietiek, jo tēmēts tiek ļoti precīzi. Spiediens manuprāt ir nesvarīgs, svarīgi tikai lai ir kaut kāda strūkla vispār. Ar visu to būtiski ir mazgāt velo kamēr dubļi ir svaigi - tad paši notek. Ja lielāki vai piekaltuši - uzpūšu Muck Off.

Jā, tiešām tik vienkārši. SEBā esošais spiediena mazgātājs vispār ir ūber overkills. :D

Visu pagājušosezonu mazgāju velo ar tādu ierīci, smidzināmo uzgali var noņemt -rodas tīri normāla strūkla, ar 5 Litriem pec SEB Tukuma 2011 pietika nomazgāt. Pirku Cenu klubā-ap 8 Ls.

Dubļi ir dažādi, - māla dubļus tik viegli nedabūs nost ar 1L :)