Jā - es arī meklēju ko līdzīgu, jo uz bačām tomēr ir štelle Saliec lādējamās un dzīvo bēdu nezinādams. Ja vajag rezervi var paņemt līdzi vai piepirkt jebkurā bodē. Powerbankas parasti noēd jau mobs un citi gadžeti, lai vēl gaismu uz tām pielādētu.[/quote]
Sigmas Blaze vietā http://www.enfitnix.com/ProductDetail/2151298.html
Patīk samtainā gaisma, pilsētā ļoti ok, bez bremžu funkcijas automātiski arī atslēdzas, bieži vien piemirstas izslēgt
pie lielveikala; 3 sekundēs nav nosperams, metāla korpuss, pa visu ziemu 3x jāuzlādē, šobrīd 4.sezona, viss kruti :)
BTW, esmu novērojis, ka gājējiem uz veloceliņem, ietvēm un dzīvojamo zonu ielās ir naktstauriņu iezīmes. Pat braucot ar lielu līkumu ir tendence skriet tieši pretīm gaismai. :D
Bet, piekrītu Aģents Ilze, ka jaudīgās gaismas ar neregulētu stara izkliedi traucē visiem.
Pie velna! Pat prātā nebija ienācis, ka tiem Ride wannabe motorolleriem kuri iet zem velo kategorijas ir pat ne tikai tuvās bet arī tālās gaismas jo gadījās reiz vakarā uz Brīvības gatves veloceļa pretī braucošs man acīs ar tālajām iespieda :o
[quote=Robzer0][quote=hilss]Varbūt ir kādi ieteikumi aizmugurējai lampiņai? Ar pietiekoši platu spīdēšanas leņķi, lai būtu redzama uz šosejas arī pa dienu. Ok, vismaz tad, kad ir apmācies, lai pa gabalu redz. Latvijā nopērkamu.
Šad tad gaišajā laikā esmu kādam redzējis uz šosejas, kur jau pa kilometru pievērš uzmanību.[/quote]
Paceļot tēmu, cik ilgi šiem iet baterija mirgojošā (ne-eco) režīmā? Nevaru saprast, ņemt Bontrager Flare RT, vai arī pietiks ar kādu no Knog Blinder variantiem.
No Bontrager apraksta - “Flash modes: 90LM-6hrs, 45LM-12hrs, 5LM-15hrs”.
Vidējā režīmā 12h liekas baigi ok, un tie 45 lm gan jau arī dienā būs labi redzami.
nekas nelīdz. visi viņi žilbina no jebkura lenķa. nav nekāda attaisnojuma mūsdienās būt par lohu uz ceļa. normāli satiksmei paredzēti lukturi liela klāstā, pilni veikali. no budžeta variantiem varu ieteik sigma aura sēriju.
Priekšā man pašlaik tieši ir Sigma Aura 45, tā it kā būtu ok.
Bet meklēju, ar ko aizvietot aizmugurējo Sigma Infinity. Dienas gaismā/saulē viņa pazūd, trūkst spilgtuma un nav mirgojošā režīma.
Pašlaik laikam sliecos uz Bontrager Flare RT.
Pie Knog Blinder Square rakstīts, ka max režīmā ejot tikai 2.5h. Pieņemu, ka mirgojot varētu būt kādas 5-6h, bet tas arī šķiet maz.
[quote=Naasdegunis]Priekšā man pašlaik tieši ir Sigma Aura 45, tā it kā būtu ok.
Bet meklēju, ar ko aizvietot aizmugurējo Sigma Infinity. Dienas gaismā/saulē viņa pazūd, trūkst spilgtuma un nav mirgojošā režīma.
Pašlaik laikam sliecos uz Bontrager Flare RT.
Pie Knog Blinder Square rakstīts, ka max režīmā ejot tikai 2.5h. Pieņemu, ka mirgojot varētu būt kādas 5-6h, bet tas arī šķiet maz.[/quote]
divi gadi braucu ar Flare RT, ļoti apmierināts. Saulainā dienā labi pamanāma par 2km attālumā un patīk ka mirgošanas režīmam katra desmitā reize uzzibsnī pamatīgāk, kas autovadītājiem liek vairāk pievērst uzmanību.