un ko Tu ar to gribēji mums pavēstīt?
neko negribēju pateikt. man izraisītu smaidu vīrs ar šādiem sinhronajiem pagriezinu rādītājiem :) šoferi mēģinot atskatīties uz šādu ērmu varētu iekulties lielākās avārijas situācijās :)
vienības velobraucienā apbraucot peļķi nebūtu jākliedz lai aizmugurējie būtu informēti :)
man bij līdzīga doma, tika iaizmugurē stiprināt - pārs vieglas montējamās dzeltenās lampas un sledži priekšā.
Tikai šaubos ka no šitiem ir jēga, jo pie mums autiņi lido ātri kā arī no liela attāluma īsti neredzēs.
oi… šis ir tāda viegla parodija par tēmu: paskatieties, veči, man nav kur likt naudu un ne īpaši gudro prātiņu, bet ķīnīzeri par to ir parūpējušies un devuši man vienreizēju iespēju, kur uzreiz izmantot abus - gan prātu, gan naudu! :D labāk apkarināt ričuku ar 3 lampiņām, pudelēm, dubļu sargiem, spidometriem, somām, kastēm, maisiņiem un citām ārkārtīgi nepieciešamām lietām, un par nepamanīšanu vairs nebūs jāuztraucās. pakustēt uz priekšu varēs tik lēni, ka neviens virsū uzbraukt vairs nespēs ;) nu labi, sorry par ironiju - var jau būt, ka jēgpilna un drošību paaugstinoša lieta, tikai ņemšanās ta kāda ar to visu!!
neticu, ka 200g lampas kaut kā īpaši iespaidos ripināšanos pa pilsētu!
un kā ar airodinamiku?
Aerodinamika ir svarīga iekš ITT nevis braukšanai pa pilsētu tāpēc airav nemaz neiespringsti par šo jautājumu tāpēc ka šādas lampiņas neviens nekarinās uz razģelkas ričukiem.
gribu tadu lampu :) :
bildē ir gana pārliecinoši, kas tā ir par lampu?
principā atkārtošos… tādu var pats uztaisīt, nopērkot tumšo
lampu un ieliekot iekšā UltraBright LED-us…
Attiecīgi ir jābūt līdzi arī iespaidīgam akumulatoram (>10 Ah), ja grib lai ilgāku laiku spīdina.
Vēl pastāv iespējas samazināt strāvas patēriņu, uztaisot impulsa barošanu… uz 50hz cilvēka acs jau neko nemanīs, bet atlikušajā laikā netiks patērēta enerģija.
Bildee modelis “Betty”
LED tehnoloģija drošībai un arī reklāmai. Velokurjeriem varētu derēt (iespējams arī kādam frīkerim). Ideja nav jauna, mani pārsteidza kompaktums un vienkāršais pielietojums.
http://www.digitalcowboy.jp/products/lex/
Bildē gadījumā viens nav tālos ieslēdzis?
wheelie - padomā kā tevi sitīs autobraucēji, kad būs atjēgušies no apžilbšanas un noķers…
Un šitādam zvēram akumulatori aizmugurē piekabē jāvelk līdzi.
No personīgās pieredzes (ar līdzīgu lampu), autovadītāji ir diezgan saprotoši. Pārsvarā viņi vienkārši paliek stāvam krustojumā plati atvērtām mutēm :)
Kas attiecas uz bateriju, konkrētajam modelim (Betijai) tā ir velo dzeramā pudeles lielumā. Kaut kādi pārsimts grami, ja nemaldos. Katrā ziņā, līdz piekabei vēl tālu.
Nezinu vai tehnoloģija ir līdzīga kā Betty bet nu rezultāts šai lampai ir iespaidīgs…tā pat kā cena… :(
Big Bang iekš kataloga var apskatīties Big Bang
Ogrē ir viens entuziasts, kurš taisa velo lampas reiz rādīja savus izstraadājumus:
a) pašizmaksa 60Ls - Cateye stūres lampas corpus + 5 diodes + custom optika + 36 AA akumulātori ievietoti velopudelē un ieguustam parastā halogena efektu platākā kūlī uz 6-8 stundām
mīnus pie lādēšanas jāčeko lai nepārkarst
b) pašizmaksa ap 140Ls - apmēram tas pac, kas augstāk minētais Big Bang, spuldzi pircis pa 140$ + custom optika - ieguvums kā sūdīgas auto tālās gaismas uz 2 stundām
tā lūk, jāmācās elektronika un pa ziemas vakariem jāķimerē lampas ;)