Velo Dragreiss 1. maijs 17:00 Andrejsala

Pirmajā maijā aizsākam šīs sezonas velo dragreisu sēriju. Savācamies (ja ir vēlme, var tajā dienā arī kritisko masu nomīties), paskrienamies, apskatamies kas darās Freakbike Workshopā, suminām labākos un paballējamies!

Šogad - atšķirībā no citiem dragreisiem, veidosim sezonas kopvērtēju - lai interesantāk un redz tos aktīvākos minējus. Sezonas beigās labākos prēmēsim.

Andrējsalā… tas tur kur piestātnē visi tie panki tusē?
Tur tak viss vienos stiklos.
Vot es nesaprotu tos pļēgurus… kāpēc nevar vienkārši izdzert aliņu un pudeli nolikt maliņā? Kāpēc tā tukšā tara NOTEIKTI ir jāsasit?
Man šķiet ka neviens normāls cilvēks negribēs tur mīties pa tiem stikliem. Un nedod Dievs vēl nomaukties uz mutes.

kapēc gan nepaballēties pirms KM? vai KM laikā?

Kuuminsh ne pa teemu laizh
Kapec pie mana ezera ir pilns ar paiiiriem
Es tur eju un tos nemetu
Ari Andrejslaas panki vainiigi?
Jo es regulaari uztureejos Andrejslaaa

321
Panki , protams, nav vainīgi.
Stiklus pa naktīm ved no bērnunamiem :>
Nevajag taisīt cirku… visi tie alkaši kuri tur tusē tie arī ir tur visu piecūkojuši līdz nemaņai. Nespēj piecelt dibenu un aiznest pudeli līdz miskastei.
Nez kurš ta vēl izņemot tos kuri tur tusējas var tur visu tā piemēslot?

Pasākums būtu forši… tikai nestādos priekšā ko darīt ar stikliem.
Cik i sanācis pašam tur piebraukt, vienmēr tā akurāti šļūcu, jo starp sīkajiem stikliņiem kuri ir viscaur, regulāri gadās pa kādam pudeles dibenam utml., normāla izmēra lauskai.

kuuminsh, beidz čīkstēt.
cilvēks vienkārši iepostēja infu; gribi piedalies, negribi- nepiedalies.
vai vēl labāk- uzrīko pats kādu pasākumu, bez pankiem, bez stikliem, un ar glancētām maliņām.
par stikliem- nu paņems no frīkbaiku garāžas lielo slotu-birsti, nobirstēs tos stiklus nafig, un dragreisos tā ka prieks ;)

Cik es tur braucu nekur nesmu uzduuries un ari to stiklu nav daudz.
Ja stikli ir tad parasti pec briivdien pasakumiem
Bet tada nu Latvija ir ar savu kulturu
Vai mosh tu gribi lai Andrejsalaaa tuseee pensionaari un viss ir tirs, spidiigs un garlaiciiigs?

Nekādā ziņā nesaku ka pasākumu nevajag un ka nav reāli :)
Pasākumu vajag un viss ir reāli… tikai vēršu uzmanību uz zināmiem aspektiem.
Man darbs kā reizi ir Andrējsalā tā ka pats noteikti piebraukšu. Arī pašam nav sanācis pārdurt tur riepu… es gan to vairāk uzskatu pa veiksmi nevis likumsakarību ibo viss tas pleķis ir vienos stiklos.

P.S Gribētos tikai oponēt apgalvojumam ka tīra sakopta vide bez tikliem ir garlaicīga.

P.P.S Ja ir doma pirms pasākuma kaut ko sakopt un vajag brīvprātīgos varu pieteikties :)

Es par to jokaino Andrejsalas apraxtu vairaaak
Sava veida mazgadiiigo dzertuve tur ir
Bet vai mes berniba bijam savadaaaki?

Protams!
:D :D

varētu nedaudz uzzināt kaut ko vairāk par šo pasākumu?
cik gara distance? ir iespēja dabūt iepriekšējo dragreisu rezultātus? ;)
un kur tieši Andrej salā būs tā trase? gar pašu daugavas malu? :D

varetu jau ari dragreisu slalomaa :D

Šorīt izbraucu cauri A-salai… laikam bijusi kaut kāda talka… lielie mēslu kalni pazuduši un stiklu gandrīz nava :)
Ar to trasi tur jau nav daudz variantu…tur tikai viens pleķītis ir kur var ieskrieties.
Otrs variants nerīkot pašā piestātnē, bet nedaudz dziļāk pāri sliedēm pie noliktavām. Tur ir garāk asfaltēts pleķis.

Distance esot ap 80 m.

un vairāk nekādas informācijas?
dalības maxa ir?

bez maksas shoreiz…
a kaa ar balvaam, vai tik visi tiks ar atminjam apbalvoti? :)

šodien pēcpusdienā es tur stiklus manīju tikpat daudz, cik vienmēr pēdējā laikā, t.i. DAUDZ

Isteniba nesmu tur kadu pus gadu bijis - tad vel nebij daudz stiklu
EHHH…

sdn viens sadura :D

njaa, es saubos vai sadura, jo bij pardilusi apvalki vinjam un vienk bremzejot uzspraaga :D