Velo bagāžnieki

Vai kāds ir meklējis un radis izeju situācijā, kad pakaļējais bremžu suports (disku bremzēm ) traucē pielikt velo bagāžnieku ? Varbūt kaut kur ir nopērkami speciāli bagāžnieki ? Help…

Es arī esmu saskāries ar šo problēmu. Trek veikalā es nopirku bagāžnieku, kurš ir paredzēts velo ar disku bremzēm, bet tā konstrukscija nav paredzēta lieliem svariem, kā rezultātā, braucienā ar smagu velosomu pa Lietuvas sliktajiem zemesceļiem tas salūza, bet pats jau vien biju vainīgs, jo somas svars pārsniedza bagāžnieka maksimāli pieļaujamo svaru. Tagad man ir paša veidota apakšējā daļa bagāžniekam, tā lai stiprinājums un bagāžnieks netraucētu disku bremzēm. Un es pats pagaidām meklēju labu priekšējo bagāžnieku, lai varētu visu mantu svaru nolīdzsvarot pa visu velosipēdu, nevis tikai uz pakaļējā bagāžnieka.
Un tiem, kas teiks, ka nav ko ņemt tik daudz mantu, varu atbildēt, ka man līdzi bija tikai vis nepieciešamais 2 nedēļu ceļojumam, un nekā lieka somā nebija, un ar visu to soma svēra 28 kg, bet bagāžniekam pieļaujamais bija 22kg.

PALDIES, Bigfish, jāskrien uz Trek, man laikam 22 kg nepārsniegs ! Paldies, par padomu ! Jāskatās vai tam bagāžulim nevar kaut ko pastiprināt !

A kāds ir mēģinājis velo bagāžniekus, kas tiek piestiprināti tikai pie rāmja arizmugures, bez kājiņām uz leju, turot līdz 11kg, a kas notiek pēc 11?

pēc 11 kg salūzt.

Tas pie rāmja aizmugures der tikai uz bodi aizšaut. Ja jāuzliek velo somas, tad ir crash…