Vēlme nopirkt jaunu velosipēdu

Gribu nopirkt velo ikdienas braucieniem uz darbu un starppilsetu maršrutiem.Ir noskatits velosipēds https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/classical-ordinary/bjlmhe.html#photo-1 bet jautājumus rada tehniskā puse jeb detaļu pieejamiba.1. bremzes jeb kluču pieejamiba 2.transmisijas pieejamiba(parsledzeji,zobrati utt)

Ceru ka saproti ka tas ir ķīnas velo ar viszemākās kvalitātes komponentiem …ķēde. Klaņi - no name…tas bremzes būs jāmaina pret labākām…riepas noname…spieķi gan nav SS…sēdeklis kaut kāds neatbilstošs…prasta 1 skrūves stute…nu nezinu…es par to summu lietotu, bet normālu velo pirktu…zobrati gan jau der visādi ala shimano…parsledzejs…ap 20eur…bet ebays, ali…uz vietas nebūs…un vēl tērauda dakša .izskatās masīvs…gan jau svērs arī 15 kg un ka tik neizrādās ka rotori ar uz kaut kādu ķīnas standaru…skrūvju attālumu dēļ…

To ka tas ir ķinas tas tapat ir skaidrs un no name ķedes mani nebiedē riepas ari ne.Lietots velo ir apskatits un ja godigi nav velmes pirkt pielabotu kaķi maisā.Nu un bus mazliet vieglaks neka tagadejais 18 kg

Tā ķēde labi klja nobrauks 500km un izstiepsies līdz 1%.esmu tādas redzējis…nav pat saprotams kādas tur bremzes, tapēc diezin vai kāds par klučiem ko pateiks…no tā velo tu netiksi vaļā nekad. Ja jau tev viss skaidrs, tad priekškam šādi jautājumi…vēl var tām čaina aplocēm mēdz tie spieķi lūzt…it sevišķi ja 1.8mm diametrā…

Pieliec biku un merida crossway paņem…

https://astravelo.lv/catalogsearch/result/?q=Crossway

Vismaz šimano+hidraulika.

Es nebraucu pec velosipedistu fen šui tapec man tie 500 kilometri ķedei nav no svara.

Skatiju ari bet pašreizeja bužetā neiekļaujās.

Man jau vairak interesē viņa bāze customam.

ritenis kā ritenis, bet… ratu asis uz skrūvēm ir fail! Ja tu gribi bāzi, nopērc rāmi, kaut vai no bike-discount! Tad saliec klāt tās ltwoo komponentes! No SS Tu nedabūsi nekādu garantijas preču atgriešanu! MTB rāmji pa ~100 eur. Pirmais, ko skatīt rāmim ir - vai var dabūt pārslēdzēja gailīti. Gultņi un sūds ir sekundāri.

1 Like

Dārga bāze sanāk…un smags tas rāmis jau startā izskatās…tad jau jeb kurš hibrīda/trekinga velo letots /mazlietots būs labāks customs…vai jāgaida ziemas atlaides…at to ltwoo bus ieberziens un šādi šifteri būs dātgākā komponente ja izdomāsi mainīt…

Bd ar rāmjiem tagad švaki…kafreiz bija pa 70-100 eur…

fakts.
nekas nav lēti.
ir opcijas uz 0% nomaksu, astravelo, veloprofs, zzk, feelfree.veloexpress.

Man pirmo laiku vajag kaut kadu velo ar ko braukt uz darbu,jo mans primarais velo nomira paavisam.un rebuilds un remonts maksā dargāk nekā es gaidiju.

Es teiktu tā, ja brauc bieži un daudz …pašam jāmācas velo uzpasēt un saremontēt, zelta vārdi no kādreizējā mana velo meistara, viņam tagad viena klienta nav …
Kas tur tāds notika? Lielākais feils varbūt salūzis rāmis…kas cits vēl var būt nelabojams ar lielākām vai mazākām izmaksām?

Rāmis beidzās un parejās daļas ari beidzās.Ka nekā 15 gadi nogāja.Ramis terauda no iekšpuses sapuva un saluza pie sedekļa stutes

Jautājums cik stute izvirzīta…parasti jau tēraudniekus no iekšas saeļļo…un stuti nosmērē…un cik tk km nobraukums…15 gadi nav nekas ja velo uzpasēts…ja tur uz ielas un nekopj…pēc 3 gadi jau var būt metams…man vēl vecā merida 2008 gada ir tīri mint…šad tad padarbinu…

ja vajag braukt tīri uz darbu, tad ss pa 100 max eiro var dajebko paņemt.

1 Like

nu man ir 1980 gad hvz turists modificets kurš jau labi daudz tukstošus nobraucis,katru gadu tika parjaukts un pielabots,bet diemžel nodilums dara savu.

Ok skaidrs, es cccp velo apspriedē nepiedalos, tie bija tādi pati evolūcijas kļūda kā cccp.mēmākie mēsli kopēti no nīstajiem rietumiem …tik nekvalitatīvā izpildījumā

1 Like

Tā taču kaut kādas kaktu velobodes reklāma. Aizbrauc uz to Pērnavas 11 un uz vietas apskaties. Gan jau šis nemaz nebūs pieejams, bet iesmērēs Tev citu.