Rāmis Scott Scale 20, 2005 gada ja nemaldos
Uz BB ir skramba/defekts kā foto, gribētu uzzināt jūsu domas vai tas ir tikai vizuāls defekts vai arī kautkas trakāks?
es teiktu, ka “atlēkusi” laka, un tas ir tikai vizuals defekts.
Ministru prezidents teiktu:“…, BET,”
labāk nest oficiālajam izplatītājam, lai bildē un sūta uz noteiktu adresi ar jautājumu KO DARĪT?
ja izplatitajipasuta tewi bekot padod zinju iedoshu 4ieriti vienu 4ali kas pa kadiem paris laties sataisis tew vinju labak neka jaunu! nebeda!
es ar saku ka tikai laka, pasas skiedras izskatas neskartas. Izskatas ari ka kads gar BB baigi mocijies, var gadities ka kada neveikla kustiba ar instrumentu un ramim laka nost :)
nebēdā, nekas traks tas nav. ja vēlies, vari taisīt pie 4aļa 4īerītī (kā tie tīņi paši saprot, ko raksta?), ja nevēlies, uztin kvalitatīvu, biezu caurspīdīgu skoču, lai īpaši neplīst tālāk. tā ir ārējā lakas kārta. Vēl ir viens atsaucīgs 4alis vienā somu kantorī signature.fi, kurš pats būvē carbonio velo, bet tas, protams, ietver sūtīšanas izmaksas. Ja pirkts LV, patrobelē pārdevēju
epoksīda kārtu gan vajag atjaunot, vai nu pie 4aļa 4īerītī ( 8) )vai citur. man arī izskatās, ka karbons bojāts nav.
Es savam karbonam atklāju līdzīgu skādi tikai apakšpusē - izskatās, ka palielāks akmens trāpījis.
forši jaunumi, paldies!
godīgi sakot šis rāmis vēl nav nonācis īpašumā, bet cena ir tik ļoti kārdinoša, ka izskatās ka varētu to iegādāt.
kad/ja tas būs mans, tad atjaunināšu šo topiku un tad jau sameklēsim vai nu čierīša čaļa kontaktus vai ieteiksiet kādu kungu, kas vēl varētu atjaunot lakas kārtu!
[quote=eBiker]forši jaunumi, paldies!
godīgi sakot šis rāmis vēl nav nonācis īpašumā, bet cena ir tik ļoti kārdinoša, ka izskatās ka varētu to iegādāt.
kad/ja tas būs mans, tad atjaunināšu šo topiku un tad jau sameklēsim vai nu čierīša čaļa kontaktus vai ieteiksiet kādu kungu, kas vēl varētu atjaunot lakas kārtu![/quote]
tas tak nav metāls kas rūsēs bez krāsas un dodu garantiju kad "čierīša čaļa " mākslas darbs Tavu pārvietošnās ātrumu nepalielinās ne pa 1m/s.dod tik virsū un viss būs kārtībā.
vispār jau Salaspilī šķiet fiziķi ar šiem materiāliem darbojās augstā līmenī,bet šis gadījums tomēr krāsotājiem /lakotājiem tuvāk stāvošs.
Cello, Salaspils fiziķu sniegumu uz studiju!!!
Neesmu ,tā saucamā, karbona speciālists, bet manuprāt tas rūtainais ir oglekļa šķiedras audums, tā defektēta nav tikai laka.
Man ar liekās, ka tā nav tikai laka. Vispār jau jāfočē no n-pusem, lai redz. pēc šitās bildes vispār neko neredz.
Vai kāds var iedot konkrēta meistara/darbnīcas koordinātas, kur tiek veiktas darbības ar karbonu(interesē tieši velo rāmja remonts)???
Man jau šķeit, ka tas viss ir sīkums. Jāpiekrāso ar kautko un viss !
Izskatās, ka oglekļa šķiedra nav bojāta. Lakas uzdevums ir pasargāt oglekļa šķeidru no apkārtējās vides ietekmes.
man sāk palikt interesanti :)
lai varētu labāk apskatīt kas ir kas tad iemetiet acis šai linkā http://content7-foto.inbox.lv/albums82278294/k~bite/07-11-2008/DSC01662.jpg , ja tiešām labi ieskatās var redzēt atlupušas karbona šķiedras augšējā daļā pie trubas vai tā tomēr ir laka, es esmu galīgi nekompetents šai jautājumā???
P.S. ja prasa paroli → scott
nu kaut kas jau tur spurojas.
ja pārdevējs var dot garantiju un cena Tev liekas aizraujoša, tad klausi sirdij :)
ja jāpērk un tepat jāprasa, kas var savest kārtībā, tad klausi saprātam :)
Ierakstīšu es ar kādu domu. Foto ir neveiksmīgs dēļ stipra atstarojuma, tamdēļ tas nesniedz vajadzīgo infu.
Manu uzmanību piesaistīja kaut kas plaisai līdzīgs uz apakšējā kreisā zara (pie paša BB).
Ja tā ir plaisa, tad to jau varētu saukt par neērtu vietu remontam.
Jebkuru defektu karbona rāmim var salabot, taču vizuāli to noslēpt nav iespējams (ar to jārēķinās).
Darboties ar k-kādiem eposveķiem nav ieteicams, jo tie ir trausli un nepielīp pie jau sacietējušas virsmas.
Karbona rāmja remontam (kājau tas pieņemts rietumos) ir speciāli materiāli un darba paņēmieni.
Gribu atvēsināt tos kas domā ka šāds remonts (pat neliels) varētu izmaksāt zem 20 Ls, visi materiāli ceļo no aizjūras zemēm un tas tad arī regulē šo lietu.
Taču salīdzinot ar metāla rāmjiem, karbona rāmis praktiski nemaina savas īpašības pēc remonta (to pat var veikt vairākkārt).
Uz jautājumu par meistariem laikam būs pagrūti atbildēt, jo neviens no man zināmajiem nav velo entuziasts.
Tas nozīmē ka, lai veiktu kvalitatīvu remontu, ir nopietni jāiedziļinās konstrukcijā (un tas jau nav mērams naudā).
Karbons ir un paliek nākotnes materiāls, tamdēļ jau tagat varam noskaņoties uz tā izmantošanu un remontu (pie nepieciešamības),
no tā nav jābaidās tā ir šī lieliskā materiāla priekšrocība.
p.s. Cello cik svaigas ir ziņas no fizikas institūta, man liekas ka tur viss ir stipri pieklusis.
pēdējā laikā uzrodas visādi kaktu meistari, kuri itkā darbojas ar ogli, bet kvalitāte esot apšaubāma (jo viņu izstrādājumi ir ar dekoratīvu nozīmi, priekš velo tas neder).
[quote=LOOK]p.s. Cello cik svaigas ir ziņas no fizikas institūta, man liekas ka tur viss ir stipri pieklusis.
pēdējā laikā uzrodas visādi kaktu meistari, kuri itkā darbojas ar ogli, bet kvalitāte esot apšaubāma (jo viņu izstrādājumi ir ar dekoratīvu nozīmi, priekš velo tas neder).[/quote]
jājauātā cilvēkam kas tur(Salaspilī) darbojās vēl 2007.bet velo fans noteikti viņš nebija!
Varbūt uzjautā, labprāt konsultatīvi aprunātos.
pateicoties Jums es šo konkrēto rāmi nepirkšu :)
nezinu vai pareizi daru, bet es neesmu 100% parliecināts, ka tas ir tikai vizuāls defekts un riskēt vairs nevēlos(parex riskēja un ar ko tas beidzās … :) )
tā kā - atkal esmu karbona rāmja meklējumos …