Vajadzīga palīdzība aploces izvēlē

CRC ar savu atlaidi sajauca galvu:
NoTubes ZTR Olympic Disc Rim
Ko varat teikt pa šīm?

Pirms tam biju pārliecināts ka pirkšu DT Swiss XR 400 vai Mavic X717 (abas ap 49 Eur)
Visas disku bremzēm, 32H un pagaidām kameru riepas 2.2 platumā

Neesi no smagā gala pats??? DT ar nav skādējamas, bet Mavic viss izturīgākās. Ja esi spalvas svarā - ZTR.

75kg nezinu vai spalvas ir tik smagas

Go for ZTR Olympic!
Man svars ir 80-85kg ( sezona/nesezona :D ) un nekāda vaina!!
Ar ZTR Olympic Poļu kalnus ar saknēm, akmeņiem izturēja perfekti, kamēr bračka savas DT aploces locīja. Ne velti čalis no Fort Wiljams ( vai kā raksta to trako vietu Anglijā :D ) teica: DT is made from chees, ZTR from metal!
Vēl liels + ka uzliek to dzelteno lentu un ventili un brauc bez kamerām! Ja tomēr gribas, var arī kameru ielikt ;)
Svars arī ZTR daudz patīkamāks. Protams, salauzt var visu.

p.s. Kurjeru neklausīt - viņš pat 1km garā distancē sameklē pašu lielāko naglu un saduras :D (joks, par neklausīšanu!)

Uzvaicā aspms* par ZTR aplocēm :D
Viņš ar nav no tiem smagākajiem, bet pa sezonu vairākas aizgāja, zinu vēl pāric cilvēkus, kam aizgāja.
Dažiem pat bija gadījumi kur normāli rati turētu.
Piemēram viens uzmeta kuleni ar riteni, un no trieciena aizmugurējais rats salūza, pat ne salocijās ;)

emils → salauzt jau var visu, brālis arī uzmrta kūleni Smiltenes SEBā un salocīja DT 400 gan aizmuguri, gan priekšu tā, ka bija abas metamas ārā :D Es nesaku ka ZTR ir nesalaužamas un super-duper labas, bet viņas noteikti nav sliktākas kā DT vai mavic.

[quote=emils]Uzvaicā aspms* par ZTR aplocēm :D
Viņš ar nav no tiem smagākajiem, bet pa sezonu vairākas aizgāja, zinu vēl pāric cilvēkus, kam aizgāja.
Dažiem pat bija gadījumi kur normāli rati turētu.
Piemēram viens uzmeta kuleni ar riteni, un no trieciena aizmugurējais rats salūza, pat ne salocijās ;)[/quote]

Ko tu tur filozofē? Man nekādu problēmu nebija- teicamas aploces (konkrēti visu sezonu nobraucu ar ztr crest modeli). Vienīgais pa ceļam uz Siguldu peletonā tika uzcelts kaut kāds dzelzis no fūres un trāpījās tieši man zem ratiem- rezultātā abas tubeless riepas uzšķērstas tā ka piens turpat uz ceļa izšļācās :D un nedaudz iemīcītas aploces sieniņas, bet zelta cilvēks Arkādījs visu smuki izvilka. Domāju, ka šinī situācijā jebkura aploce tiktu iemīcīta un daža laba pat iznīcināta!

Katrā ziņā priekš 29er uz sezonu ņemšu šīs pašas aploces, kaut gan vēl apsveru variantu pamēģināt frm-bor :)

aspms* tas kulenis ne par Tevi :D

Paldies, par atbildēm
Pēc foruma un šī:
http://www.mtbr.com/cat/tires-and-wheels/rim/notubes-com/ztr-olympic/prd_364987_139crx.aspx
Izvēle krita par labu ZTR OLYMPIC, kas tika pasūtīta CRC

Nedaudz paturpināšu tēmu.

Vajag iepirkt aploci priekš 29er
Budžets ir <70Ls (par abām)
Dzīvsvars ~95
Bremzes - disku

Līdz šim skatojos uz>
Remerx Magic 7327 (http://www.remerx-rims.com/magic-7327-1/)
un
BlackJack XC380 (Disku bremzēm) 29er ( http://www.blackjack.pt/mountain_bike/show.aspx?idcont=39&title=xc29&idioma=pt1 )

Varbūt kādam ir kādas atsauksmes ? Vai ieteikumi ?