Slowmo vis ir okee 8.atrumu shiifers :) un 8.atrumu kasete bet meistars teica ka ta kasete leta SRAM galigi nerulee vaig glaunaku un pie reizes to CN-HG40 kedi nomainit jo nobraukts kaukur ap 1500.km ( Parejais viss jauns uzlikts no Shimano Deore )
Shimano aizmugurējiem pārslēdzējiem, kas domāti 9 sp, ir šaurāks rāmītis spriegotāja skritulīšiem nekā 8 sp - citiem vārdiem sakot, paši skritulīši plānāki. Esmu mērījis šosejas grupām, kur Sora 8 sp bija biezāki skrituļi nekā sekojošajiem 9 sp Tiagra un 105.
Ja pērk jaunus piem. Tacx skritulīšus, tiem līdzi nāk dažāda biezuma šaibas, no kurām vajadzīgās izvēlas atkarībā no ķēdes platuma.
[quote=Ansis]Shimano aizmugurējiem pārslēdzējiem, kas domāti 9 sp, ir šaurāks rāmītis spriegotāja skritulīšiem nekā 8 sp - citiem vārdiem sakot, paši skritulīši plānāki. Esmu mērījis šosejas grupām, kur Sora 8 sp bija biezāki skrituļi nekā sekojošajiem 9 sp Tiagra un 105.
.[/quote]
nezinu cik vecu soru tu mērīji, bet 2004 un 05 gada Soras aizmugurējam pārslēdzējam nāk tieši tādi pašī skritulīš kā 9 ātrumu 105 (LX 9sp M570/571/571/5500/750). Pats esmu pārliecinājies, jo vajadzēja mainīt.
Nu tad pirms 2004.g. Skritulīšu skrūvītes arī bija attiecīgi garākas nekā 9 sp.
Interesanti gan, no k-kāda 2004.g. Shimano sāka uzskatīt, ka resnā ķēde iet cauri šaurajam rāmītim, dažādās pārslēdzēju kombinācijās neberžoties gar rāmīša malām?! Drīzāk Soras lietotāju vārdā viņi bija gatavi to pieciest, lai optimizētu ražošanu.
drīzāk tā ķede nav tik resna, jo nekas tur neberžas :)
8 un 9 ātrumiem nāk vienādi skritulīši (gan tiagrai 4400, 4500, gan 8 ātrumu sorai 3300, gan 9 ātrumu 3400 sorai)
Y-5UN98060
Y-5UN98070
jeb 4500 un 3400 daļu numurs Y-5TT98020
var pārliecināties šeit:
http://www.shimanoservicecentre.co.uk/SSC/shimano_parts/Rear%20Derailleur/RD-3300.PDF
http://www.shimanoservicecentre.co.uk/SSC/shimano_parts/Rear%20Derailleur/RD-3400.pdf
http://www.shimanoservicecentre.co.uk/SSC/shimano_parts/Rear%20Derailleur/RD-4400.PDF
http://www.shimanoservicecentre.co.uk/SSC/shimano_parts/Rear%20Derailleur/RD-4500.pdf
Beržas gan - ja iekš Sora 8 sp ieskrūvē Tiagra 9 sp skritulīšus, vismaz viens no šķērseniskiem pārnesumiem tiek “nozagts”.
Shimano laikam no kaut kāda gada ir optimizējuši ražošanu. Labākajā gadījumā iemācījušies rāmīša malas izveidot savādākas, lai tiešām neberztos.
Kas ir, ja nomaina ķēdi uz 9sp, atstājot 8sp kaseti? Domājams, ka platuma atšķirība nav tik liela, lai nozīmīgi ietekmētu pārslēgšanos. Bet varbūt var kāds pakomentēt, kurš ir mēģinājis…
Beržas gan - ja iekš Sora 8 sp ieskrūvē Tiagra 9 sp skritulīšus, vismaz viens no šķērseniskiem pārnesumiem tiek “nozagts”.
Shimano laikam no kaut kāda gada ir optimizējuši ražošanu. Labākajā gadījumā iemācījušies rāmīša malas izveidot savādākas, lai tiešām neberztos.[/quote]
Kāda tad tev ir Sora?. Man ir 3300 pārslēdzējs un ar Hg50 ķēdi nekas tur neberžas pie jebkuras ātrumu kombinācijas ( un arī nav brīnums, jo sorai, tiagrai un 9 ātrumu 105 vieni un tie paši skritulīši nāk ). 2200 pārslēdzējam nāk savādāki skritulīši- tā kā nekāda optimizācija Shimano vienalga nesanāk.
jautajums sekojoshs ta CN-HG40 ir par vinju shaurakas chainas vai tas ir kads standarts 8sp jeb ka tas kjedes peec platuma iedalas sk lai nekjertos ramishu borta man sakuma bija priekshejais letais shimanis parsledzejs ar saules tuures klani viss tur ljodzijas un strikjejas tagat ar deore baigi choina … em un ka tur ar to kjedes nobraukumu 3000.km tad jamet araa bet tie zobrati jau ar to kjedi kopa piedilushi tad ko arii viss pa jaunu jaliek ?
Ka tur ar tiem ramjiem ir kuri no aluminja un kvalitates izpildijuma skaitas tie vieglakie par karbona un kosmisko plastmasu runa neiet
Tas Sora pārslēdzējs, par kuru es rakstu, ir pirms 2004. g. ražojums. Tam bija nodeldēti skritulīši, tika ieskrūvēti jauni no 9 sp Tiagra, bet tad nevarēja vairs labi saregulēt. Izmērījām, ka tiem Sora skrituļu platums bija kā 1998. g. Shimano RSX (7 sp gupa, tikpat plata ķēde kā 8 sp), un krietni lielāks par mēģināto 9 sp Tiagra.
Ja tiešām Shimano ir iemanījušies likt 9 sp šauros skrituļus 8 sp ķēdei, nezaudējot slēgšanās kvalitāti, tad jādomā, ka jaunais skrituļu rāmītis ir veiksmīgāk izveidots. Sanāk tehniski gudra izlāpīšanās, jo nav loģikas, ka 8 sp ķēdēm (kurām platums nav mainījies!) pēkšņi no kaut kāda gada 9 sp skrituļi der tikpat labi kā savā laikā pēc platuma optimāli sarēķinātie 8 sp skrituļi.
Corratec, saliec komatus, neko nevar saprast :)
Man funktieris ir sekojošs, ja uztais to skritulīša zobiņu pretskatā nosacīti mazliet konusā, apm. šādu /, tad vajadzētu derēt visām ķēdēm. Šaurākā ies skritulītim vairāk pa galu, platākā sēdīsies virsū dziļāk un slēgsies viss kā tam jāslēdzas.
Kēdes darbīgā daļa ir gredzens starp posmiem, nevis ķēdes malas. Manuprāt tas ^ gājiens cauri nu nekādi neies.
9 ātrumu ķēde ir šaurāka, nevis tai ir mazāks attālums starp posmiem. Un pārslēdzot pārnesumu, ķēde tiek bīdīta uz sānu, kā rezultātā par darbīgo daļu kļūst ķēde malas starp posmu rullīšiem. Lai noturētu ķēdi ieslēgtajā pārnesumā jebkurā gadījumā, kad darbojas šķērsspēki, ķēdes darbīgā daļa ir posmu maliņas. Un uz skritulīša, uz kura ķēdei nav nekādas citas slodzes kā šķērsspēks, ķēdi mierīgi var sēdināt uz maliņām.
Par darba zobratim pavisam cita ōpera. Tur spēki darbojas citā virzienā, ko arī uzņem ķēdes starpposmu rullīši.
Mans viedoklis.
par 9 ķēdi uz 8 kasetes: man iekš 8 ātrumu sistēmas smuki slēdzas hg-73 9 ātrumu ķēde.
kā tur īsti ir ar to platumu, vai tik nav tā, ka 8sp/9sp atšķiras ķēžu ārējie platumi, t.i. sānu plākšņu biezumi, bet iekšējais platums ir tāds pats?
neesmu nekad mērījis, arī Internetam jautāt slinkums.