Jautajums varbut kads var pakomentet bez uzbraucieniem jo esmu tikai iesacejs , man tika uzlikts Shimano Deore Front derailleurs un ari cranksets deore ari aizmugurejais viss no vienas serijas ( es saprotu ka tas ir paredzets 9.atrumniekam )bet kasete man ir 8.atrumu un kjede tapat - nu vai tas viss iet kopa un ta var darit vai labak salikt visu ka 9.atrumniekam vai varbut ka var modernizet lai nau shifteri jaliek 9.atrumu moshka var tai kasetei nonjemt nost to lielo zobratu nafig vinsh vaidzigs ?
ne nu es saprotu ka ruditiem speciem droshi vien ieprieksh minetais jautajums ir ka anekdote bet nu tomer …jautajums sapiigs ako darit
9ātrumu pārslēdzējiem solis ir mazāks nekā 8ātrumu pārslēdzējiem - 8ātrumu pārslēdzēju nesakombinēsi kopā ar 9zobratu kaseti un otrādi.
nu sk a bet 8.atrumnieka kjede un aizmugureja kasete iet kopa ar priesejo lielo zobratu i parsledzeju kas ir 9.atrumnieka ?
Varu ieteikt pamēģināt tādu variantu kā airmugurējam pārslēdzējam trosītiiestiprināt skrūvei otrā pusē kas skitās nepareizi pēc instrukcijas, bet tad dabūsi nedaudz lielāku pārslēgšanas soli, kas iespējams derēs 8 ātrumu kasetei.
Mainīt vajag gan kaseti, gan ķēdi! Un fiksak! ;)
nu sk a bet ir jega likt XTR kaseti un krutu kjedi vai nau jegas labak tad kadu Deore lidzigu atributiku , nakoshgad veel uzlaboshu
Jēga ir svaru zinā - Deore 11-32 - 360gr, Deore XT 11-32 - 260gr. :) Un izskatās baigi forši. Par XTR nezinu. :/
Par “krutu kjedi” - imho nav jēga. HG73 vai HG93 bus labi.
Visnotalj tencinu dzilji paklanos senkjuu :) Nakamais jauvtajums nu uzliekot visu ar XTR cik tads ciskudrille var gala beigas izmaksat nu amishi videji ar lokautu un ramis normals aluminija
Izradas man virsu stav Shimano CN-HG40 laikam suds galigs ?
xtr vajag likt uz laba rāmja, nevis normāla
Tas nav sūds, labi?!
Nu bet a kas vainas Coprratec Aluminja ramim 6061 …3 x dargakiem no augsheja gala aridzan tads pats ramis naaca 2007.gada shamais modeljukas
kljudas labojums Corratec ramis
tad jau viss okidoki
Tiko nosveru manejais 13,100.kg smags baigi bet nomainot to suda leto amisha dakshu vien var nomest 2.kaa gaa
uz dakšas rēķina ietaupīt 2kg var tikai braucot bez tās :D
nu bet karbona :D a mosh uzreiz Titaana
Gandrīz 2 kg var ietaupīt, ja uzliek karbonu!
Bišku neiebraucu. Kāds tad Tev īsti ir pārslēdzējs priekšā (šifters), 8 vai 9 ātrumu? Ja 8, tad nekas nav jāmaina aizmugurē, bet, ja 9 - tad gan kasete jaliek 9 ātrumu. 8 un 9 ātrumu kasetēm ir vienāds platums, kas nozīmē, ka 9 ātrumu kasetei zobrati ir ciešāk kopā viens otram, tāpēc 8 zobratu kasetei neder 9 ātrumu šifters.