Feisbūkā sāka rādīties reklāma šādai vietai:
https://jgclubs.com/
Normāli riteņi no 120 EUR.
Rodas jautājums: vai nu tas ir pamatīgs uzmetiens, … vai arī uzmetiens ir pirkt riteni veikalā par pilno cenu :D
Feisbūkā sāka rādīties reklāma šādai vietai:
https://jgclubs.com/
Normāli riteņi no 120 EUR.
Rodas jautājums: vai nu tas ir pamatīgs uzmetiens, … vai arī uzmetiens ir pirkt riteni veikalā par pilno cenu :D
Daudz aizdomīgu lietu:
About Us arī ļoti interesants. https://jgclubs.com/index.php?route=information/information&information_id=4
Raivi, no Tevis gan šādus jautājumus negaidīju!
Cik naivam ir jābūt lai ticētu, ka jaunu velo pārdod par uz tā uztādītās “taburetes” cenu!?
:d
Šitādi ik pa laikam uzpeld. Kredītkaršu datu zagšana.
es teiktu tā…No PayPal, no business.
Nez cik daudzi uz ko šādu uzķera s… Skaidri redzams, ka uzmetiens.
Šīs interneta lapas un šis posts forumā ir tikai pierādījums tam, cik milzīgi daudz (procentuāli) lētticīgu cilvēku. Un vēl iesaistīties diskusijā… ir vai nav fake lapa… (facepalm)
Nē, nē! Tas nav uzmetiens! Kā Tu domā, kur mantu iepērk visi tie pārdevēji, kas par sviestmaizi piedāvā jaunus ričukus xc.lv “pārdod” sadaļā? Protams šādās bodēs. Un viņu noslēpums nu ir atklāts. Tikai daži citi lietotāji te cenšas viņus piesegt.
[sub][/sarkasms][/sub]
Raiter, Tu to nopietni? :o
Nu 100% uzcenojums Latvijā ričukiem varētu būt, ja ved lielā vairumā no Ķīnas vai NVS…
SSL ari interesants, līdz decembra mēnesim, issued to sni89544.cloudflaressl.com
Labs uzņemums, ilgstpējīgs, var sūtīt :)))
Es tikmēr jau braucu ar svaigu COLNAGO PRESTIGE FORCE 2018 pa 128EUR
:D
Nu re, es tieši tāpēc raisīju diskusiju, jo virkne foruma IT speciālistu viens divi izķēra gan mājaslapas vecumu, gan SSL derīgumu u.c. infu. Man tieši bija interese, kā ar šādiem instrumentiem atšķirt feiku lapu no reālās.
Bet vispār, man vispār patika lapas veidotāju domu (mārketinga) gājiens: Ja ieliktu 2000EUR riteni pa 700EUR, diez vai daudzi riskētu uzrauties. Bet 120EUR cipars ir tas uz ko pircējs-lētticīgais varētu arī noriskēt un pavilkties.
Un žetons JurimF :), jo kamēr mēs te raktām, viņs jau ripina ar 2018.gada Colnago pa 128 EUR. Skatieties, izpirks visus lētos riteņus, un pēc tam kodīsim pirkstos. Tikmēr Ķengaragā vietējie veči uz veici pēc aliņa brauks ar jauniem Cervelo ITT :D
Es tagad nesaprotu ko darīt, smieties vai raudāt :o :D
No 2000 uz 128 ir tas pats dabiskais filtrs kurš stradā Nigērijas Prinču vēstulēs. Ja pat uz to neieslēdzās ne mazākā kritiskā domāšana, tad, skaidrs - mūsu klients! Neuzdos liekus jautājumus, kā gadījumā ja no 2000 uz 700 - vai nav kritis, vai nav nojāts, vai nav zagts, cik būs shipping - nē, 128, lieliski, neko nejautājot pārskaitīs/vai ieskenēs bankas karti no abām pusēm un bildes e-pastam pielikumā atsūtīs.
Kā teica, viens no “mūsdienu talantīgākajiem ekonomikas teorētiķiem” - Сергей Мавроди - Лох не мамонт, Лох не вимрет!
PS. Šis gadījumā nav “big boss” veloformu magnāta Kevinko Van Lancker jaunais projekts ? Tas arī savus saitus caur firmām dāņu zveijniekciemu šķūnīšos mīl reģistrēt!
Ir redzētas līdzīgas lapas, kur tirgo datorus, arī atsaucas, ka vācu kantoris un tml. Tā ka strādā uz dažādām mērķauditorijām.
Uzcenojums ir vismaz 200% Vismaz Gandram toč. Paŗējiem gan jau tāpat.