Vai kāds ir pircis vai pārdevis velo buycycle.com

Vai kāds ir pircis/ pārdevis velo buycycle.com ?
Kādas atsauksmes?
Kā ar piegād?
Cik droši tur ir pirkt kādu velo?

Jā un jā (pircis un pārdevis kopā kādas 30-40 preces). Arī jaunu velo no Itāļu veikala, kas papildus tirgo arī caur buycycle (ar visu čeku).

Atsauksmes kā jau par jebkuru vietu, līdzīgs Vinted. Nauda tiek aizturēta 2 dienas pēc preces saņemšanas, lai to varētu pārbaudīt un vajadzības gadījumā ziņot supportam par neatbilstību aprakstam. Tāpēc iegādājoties preci un pārdodot, tu samaksā par apdrošināšanu, lai jebkādā neparedzētā gadījumā atgūtu naudu par preci/velo.

Piegāde līdz latvijai vidēji 1ned (no izsūtīšanas brīža, parasti DHL vai UPS). Bet ja iegādājies velo, ņem vērā, ka no nopirkšanas laika pārdevējam ir dotas apmēram 2ned laika, lai izsūtītu (kamēr saņem kasti iepakošanai utt). Tā kā subjektīvi tas var kopā būt no 1,5 līdz 3ned.
Kā jau sākumā minēju, esmu nopircis gan jaunu velo, gan lietotu, gan arī rāmi un daudz citus aksesuārus, gan arī esmu pārdevis gan rāmi, gan 3x velo. Ja ir neuzticība, ir iespēja apskatīt profilu, kas tirgo, tur parasti ir reitings no pircējiem par konkrēto pārdevēju utt.

Ja kaut ko specifiskāk gribi zināt, droši raksti.

1 Like

Es arī tur esmu pircis un pārdevis. Drošība pret krāpšanu ir laba, tikai tāds mīnuss, ka pārdevējs var apzināti nenofotografēt lietota velo krāsu defektus un citus mazus bojājumus, paļaujoties uz to, ja velo kopsummā ir labs, pircējs neies par to kasīties.
Savulaik spāņu tuvalum.eu bija labs piedāvājums, un tur pārdevēji savus velo sākumā nogādāja Tuvalum noliktavā, kur Tuvalum fotogrāfi tos fotografēja, uzrādot visus krāsojuma u.c. defektus.

1 Like