Tu jau mani sabiedēji… domāju, ka elkors dempingo!!
hm, XT un XTR nav baigā šķirba!?
- varbūt tad labākas ir lietotas XTR?
ritchey pro ir labas maksa 20 ls + 20% skidons, svars 170gr. un stoping powers ari pietiekos. zzk vareja nopirkt, nezinu vai tagad vel tirgo.
xt un xtr ir BAIGAA shkjirba. svaraa un jaudaa. xtr balstaas uz gultnjiem!! ideaalas bremzes, avid ir vieglaakas, bet tomeer ne tik jaudiigas.
CRC viena xTR bremze tagad maksaa 25 ls. tie kam vajag,ko juus veel domaajat??
kas ir CRC…?
aha, +piegāde +VAT !!! …un XTR bremze maksā tikpat cik perkot šeit “no rokas” :)
kads VAT - liebritanija ir tachu eiropas savieniba, un piegade uz Latviju es teiktu apmeram 3-5 ls robezas.
pareizi, un veikalā tu arī maksā tos 18 pročus!
Par piegādi uz LV ni CRC mazāk par GBP15,- NAV!
nesapratu, kas nav - 18 % vai par piegādi nevajag maksaat? respektīvi, cik man izmaksās no turienes nopirkt XTR bremžu komplektu? 50 lati + piegāde 5 lati = 55 Ls kopā !?
Kopā izmaksās 65Ls, kur 15Ls ir transports! Un par visiem PVN varat aizmirst!!
jo PVN(VAT) jau ir iekļauts cenā, kas uzrādīta lapā, latvijas un lielbritānijas PVN likmes laikam bija ļoti līdzīgas.
10 ls ar Royal post no chainreaction saita:). Vispaar no Anglijas sameeraa leeti var atsuutiit. NO Vaacijas gan sanaak smuks cipars
sametaas pa 2 un 3 kopaa un celjsh sanaak reaalas kapeikas.
CRC ir ljoti eerts, jo cenas redzamas prektiski latos, celjsh leets, muita nav jaamaksaa, piegaade pie durviim, nekaadu chakaru un vienmeer viss ir atnaacis.
biezhi ir izveele suutiit no anglijas vai braukt uz kaadu no riigas baazeeem, jo cenas liidziigas. guess what, suutu no anglijas :)
tagad tiek formeets kaarteejais pasuutiijums, var piesleegties.
pagaidaam minimaalie celja izdevumi buutu 5 no cilveeka, ja netiek suutiitas lielas lietas (dakshas, kjiveres)