Uzmetās rūsa

Tiko uz kasetes & ķēdes uzmetās svaiga rūsa
Es tur kaut ko saglābt varu?
Iepriekš laikam satsķītais ūdens noskaloja eļu

Notīri un brauc tālāk, kur problēma? Caurrūsējis tak nav.

nomaini uz tādu ķēdi/kaseti, kas nerūsē

jāpērk nanobrīnums.

:D Man pēc viena ziemas brauciena ķēde vispār nelocijās! Sapūtu, iekustināju un vēl pārs simtus km esmu nobraucis! Tāpat nolemtībai bija atstāts.
Vasarā parsti vakarā nomazgāju dubļus (ar ūdeni), bet eļļoju otrā dienā (lai izkalst) - vienmēr ir rūsas pleķīši, bet, pieņemu, ka tie ir tikai virspusēji, jo no iekšas ar ūdeni diez vai eļļu ārā dabūs.

Nu a kā notirīt? :D

whitespirt, fairy… un beigās ar eļļu, noslaucīt lieko un pa virsu ice-wax

Braukšanas vaina, ne tīrīšanas.

Tā rūsa ķēdē vispār ir tāda virtuāla lieta. Esmu pēc slapjām gonkām nemazgājis riteni un kādu mēnesi turējis ar sarūsējušu brūnu ķēdi. Bet tad - izkustini, izmazgā ar mašīnīti, saeļļo un viss kārtībā. Seeļļotai ķēdei nav pat pazīmes, ka kaut kas kaut kur būtu rūsējis.

Forumā dzīvo jau 8 gadus, bet tikai tagad izdomāji uzkāpt uz velo?

Ziemā jā. Un?

šāds vai līdzīgs palīdz 100%, galvenais lai būtu pilna izmēra. diemžēl der tikai SS(vai alfine utml) variantam

Pārslēdzējsistēmai kautkas šim līdzīgs

Vēl vienu jautru SS varianta aizsargu manīju vienam dahon ritenim

tieši šodien domāju par trubiņu ķēdei,lai uzturēt to tīrāku.Kādā no mūsu veikaliem varētu būt kas līdzīgs?

Vai tajā trubiņā gadījumā nesaies netīrumi un nebūs vēl sliktāk?

trubiņa ir imho parasta gofra, jāņem tikai ir kautkas izturīgāks par vienkārtaino vai arī tāda, kas neplīst, ir vairāk gumijota, aizej uz depo um pačamdi, imho 16mm vajadzētu būt ok, tā tīri uz aci, nekādas garantijas gan nedodu
http://www.bmv.lv/index.php?zoomid=15603

Domāju, ka labāk būtu biežāk tīrīt un eļļot ar laikapstākļiem atbilstošām eļļām, tad arī viss būs +/- ok. ;)

saelļo un brauc!

notīra ar mitru lupatu griežot ķēdi, tad to pašu veic ar sausu … līdz ir tīra, sausa un spīdīga ķēde, tad saeļļo ar wet lube, ja ļoti slapjš laiks, tad tas ir jādara katru dienu

, bet jā … jautājums skanēja izcili nevainīgs :D

nevienam jau nav tie ellas krajumi bezgaligie.braucu no decembra beigam,finish line wet lube maza tubinja gandriz tuksa.jatira un jasmere katru dienu.

benzīns arī katru reizi jālej, kad bāka tukša