LA jau pateicis, ka braux vismaz vienu TdF vai nu 2005. vai 2006. gadaa
droši vien kāds dakterz nāca klajā ar jaunu, līdz šim nepazīstamu intravenozu brīnumlīdzekli :))
Lai brauc un es skatisos,ka vinam iet!!Jus jau vinu tik noliekat!!bet dzekam viegli nav gajis!!noperciet gramatu un palasiet!!ka vins ir mocijies lidz sim!!
nu bet es jau ne jau par to, ka džeks reāli piečakarējis Lielo Līko Iskapti, bet par to, ka mūsdienu sports arvien vairāk paliek par dakteru sportu. tas, lūk, jau ir ļoti bēdīgi :(
Pilnīgi piekrītu, ka bēdīgi. Tomēr ir ļoti grūti ir novilkt robežu, kur beidzas sportists un sākas dakteris. Jo kā teikt “kas nav aizliegts, tas ir atļauts”. No vienkārša amatiera iesācēja viedokļa viss ir skaidrs - nu es jau tikai uz dabīgo pārtiku un nekādus līdzekļus nē. Tad tu uzzini, ka tavi treniņi pārslodzes gadījumā noved pie saaukstēšanās, tāpēc izmanto mākslīgo vitamīnu palīdzību. Tad sacensību laikā tiek atklāts, ka sporta dzērieni ir daudz labāki par tīru ūdeni. Ar laiku vēl uzzini par dažādiem preperātiem, kas spēj dot ieguldījumu tavos sasniegumos. Un tā tālāk tiek atklāts atkal kaut kas jauns, bet, kas dopinga sarakstā nav līdz brīdim, kad laiks pamēģināt aizliegto augli. Rezultāts ir vēl labāks, tāpēc tālāk jau meklē veidus kā to nomaskēt. Vismaz es to iztēlojos šādi. Pats nemaz nejūti to robežu starp atļauto un aizliegto līdz tu jau attopies kāda cita rokās. Tad jau likmes ir pārāk augstas, lai par augstāko vērtību stādītu godīgumu.
Tas tikai tāds iztēles auglis. Pats šinī ķēdē pārāk tālu neesu ticis, bet iztēlojos, kā tas notiktu ar mani, ja man kādreiz būtu bijis mērķis - profesionālais sports. Varbūt savās domās par šo var padalīties, kāds pieredzējušāks vīrs vai dāma.
Liekaties nu mierā, ņemiet vērā seno dienu teicienu: “Nav pieķerts, nav zaglis.” Pieļauju, ka navienam no Jums nepatiktu, ka Jūs tā vai šitādi saukātu un zākātu. Katrs pro sportu interpretē dažādi.
p.s. mana attieksme pret LA, ņemot vērā viņa sasniegumus, domājams, nemainītos pat tad ja viņš pēkšņi izrādītos nacists, pedofils utml.
bet ja viņš ritīgu devu būtu vēnās dabūjis?
nu nezinu, gŗūti jau viņam ticēt.
tas jau vairāk kā pierādījums cilvēkiem, ka lūk ar vēzi var cīnīties, var to uzveikt utt. nu tipa stimuls pārējiem, kas slimo ar vēzi.
reāli? domāju, viņš maz sastāv no dabīgām vielām.
ko nu Jūs ļurinat?
pastaroja, pabaroja ar antibiotikaam utt. kas tad tur taads mega nedabiigs? tas pats somu hokeja staars Saku Koivu bija ar galvas audzeeju - pastaroja, pabaroja ar antibiotikaam un dzeks izliida no kapa un atkal griezh hokji!
da taadus antibiotiķus rij katrs 5 gadiigais, kā tikai iesnas dabūjis!
mēs, kas brauc pa LV un jau taisās nolikt karoti pēc 3 apļiem Kandavā, noģībtu no laimes, ja drīxtētu ķēdi LA ieeļot :), nerunājot par to, ka pa visiem kopā knapi kādā no TdF kalniem tiktu augšā līdz saulrietam :P
un vispaar - par tiem, ko nav iespēja redzēt dzīvajā jau var plurksteet it kaa vinsh dziivotu blakus podjezdaa, un dotu vecās sardeles pagraba kaķiem, hehehe.
a Tu klāt stāvēji, kad viņu tik “dabīgi” apstaroja, sabaroja utt?
te jau zūd sporta jēga.
labi, shitā diskusija vispār=pointless.
Nē, nu man jau patīk, kā amīši stārus taisa, atrada cilvi ar vēzi un te baigo vēstures story uztaisīja (viņi prot piķi vārīt), kā jau ar visu pārējo… Redz, grāmatas ntajos sējumos štancē un visādus plastmasas sūdiņus varavīxnes krāsās piedāvā likt ap rokām! Skaisti, tirgvedība viņiem ir līmenī! Un vispār, nebūtu AM, būtu kāds cits!!
tiešām - Grey varētu izdzēst visu izņemot pirmo ziņu :P
vains jau arī prātīgi saraxtiija, bet taas bija pārdomas par sprīža textu ;)
ja jau visi kas brauc sacenees PRO liimenii tikai vakcinējas, tad nemaz nav glõbuss no skapjaugšas jāņem - paskatīsimies www.velo.lv rezultātus :)
Nezinu vai dzēst, kas tur tāds īpašs. Daļa taisnības ir katram. Man liekas, ka katrs pats savu komentāru var vienkārši izdzēst, ja nepatīk.
Tu gribi teikt, ka neliksi? tad Tev nepasiitiishu :), bet daudzi muusu komandaa lix ;)
un vispaar 100% silikons nevis plastmasa :P
LA tāds normāls triatlona stārs bija jau pirms tās šaizes ar audzēju, nenoliedzu, to ka tas kas viņam (pie viņa slimības) ir atļauts, citiem aizliegts. Neatkāpjos no paša iepriekš rakstītā.
Baltais rullē. Pa īstam smieklīgas piezīmes un joki, īpaši par to mīšanos kalnā līdz saulrietam! Gan prātīgi, gan asprātīgi. ;)
Ja nopietni, tad 5gadīgie bērni uzmanību - nerijiet antibiotikas, lai ārstētu iesnas. Degunam no tā labāk nepaliks plus vēderā mirs miljoniem nevainīgu (un noderīgu) sīko kustonīšu (daži patiesībā nekustās un izskatās pēc mikrosardelēm).
Jā, vēzīšus izārstēt nav neiespējami, bet superbieži tas tomēr negadās. Un jāsaka, ka Onkoloģijas centra pagrabos, kur reāli notiek tā starošana, tie gaiteņi nu toč nav tie omulīgākie. Kad pabeigšu, onkologs laikam nebūšu…
Tu gribi teikt, ka neliksi? tad Tev nepasiitiishu :), bet daudzi muusu komandaa lix ;)
un vispaar 100% silikons nevis plastmasa :P[/quote]
Nu vēl jo vairāk, ka silikons!! Mēs tač to sapūšam vannasitabā aiz izlietnes!! Vispār tas LA riņķis ir baigais lētux, 0,54Ls maxā! Tu varētu piedāvāt Maximai, butu reāls noiets! :))
A man tāds būs jāliek ap roku? Tad es pats nopirkšu silikonu un pats savā formiņā sapūtīšu un būs FOXisstrong!
Un vispār par šo topiku gribu pateikt tikai vienu, LA ir malacis, nebūtu viņa, būtu cits. Un vispār tač tā atstarpe starp pro braucējiem ir tik niecīga, jo visi trenējas vienādā (līdzīgā) apjomā, tā kā izšķirošais faktors ir farmakoloģija, komandas menedžments un citi faktori, kas ir apkārt braucējam!
nu man LA vispirms ir cilveeks kas uzvareeja veezi.
(kaapeeec un kas vainiigs, atstaasim citai reizei. vai tabletiites un shpriciites vinjam to veezi, vai arii pietaisiitaa kancerogeenaa pasaule, nav tik buutiski)
svariigaakais ka ar shaadu “viena kaaja kapaa” apzinju vish nepadevaas, bet uzvareeja to zarazu. uz lai jau vinju eksponee tagad, lai jau suuda industrija vaaraas. svariigaakais ir tas, ka paaris miljoni cilveeki ar liidziigu diagnozi var pateiks sev ES TO VARU (jo LA vareeja)
un pat tad ja tas ir peedeejais fake,placebo, galvenais ir efekts.
un mums paareejiem arii ir ko pamaaciities no tik paarcilveeciiga gribasspeeka, citaadi jau “aaraa taads dreegns, paseedeesu ka labaak pie telljuka” vien sanaak.
siirupaini ,piedodiet, ja variet.
Kas vienam “plastmasas sūdiņš” , citam simbolizē uzvaru un stipru gribu.
ja LA būtu “vienkāršs mirstīgais”, kurš uzvarējis vēzi, neviens tam nepievērstu tādu uzmanību. bet LA ir visspilgtākā personība velosportā, to nenoliegs neviens.