Kāds nezin, vai šīs nedēļas beigās bez Saulkrastiem ir vēl kādi velomači ?
13.oktobris SS ‘Spars’ čempionāts krosā LAT info gan nekaadu nezinu
Sporta skola SPARS
Riteņbraukšanas nodaļas vec.treneris - Māris Birzulis - tel.26883115
Esmu vietējais. Starts 12tos, večiem pēdējais starts, tā ka mazliet vēlāk. Atrast var braucot pēc norādām uz Sniega klanu vai arī Mežakaķi (blakus esoši objekti), kad tie sasniegti, apmēram 1km garām tālāk, un pa kreisi mežiņā kalna galā būs.
13.OKTOBRĪ BŪS BĒRNU VELOKROSS SALASPILĪ.
rīko Salaspils/Zīriņu aktīvisti ar S/domes atbalstu.
Mammas un tēvi arī varēs pabraukt, taču galvenais būs bērnu starts.
sākums pl 12:00.
27oktobrī Latvijas m-sacīkstes velokrosā Zilaiskalns(Valmieras raj.,10km no valmieras)starts tikai dalībniekiem kam ir licenzes sākot no 12g.v.starta laiku un distances precizēšu kad būs iezīmēta trase.
kapeec tikai ar licenzeem ja driiksta jautaat?
Latvijas meistarsacīkstes, tobiš viss oficiāli, ar papīriem
Viss itkā pa papīriem tikai LRF organizācija pieklibo, tāds bardaciņš un arī rezultātus neatrast… Bet pluss - nav jāmaksā un kāda nekāda gonka, arī konkurence laba. Protams ka jābrauc… Domāju ka var nopirkt vienas dienas licenci.
5Ls tas joks.
Pagājušajā gadā šis pats velokross bija bez licencēm, kas ta ir mainījies? Sanāk, ka kopš pagājušā gada, esmu kļuvis par nelicencētu braucēju :-)
garš stāsts,bet vispār UCI noteikumi prasa ka visi Nacionālo federāciju kalendārā iekļauto sacensību dalībnieki ir licenzēti(respektīvi drīkst piedalīties tikai tie kam ir licenzes),ja ņemam kārtīgi visus MTB mačus pie riekstiem tad visiem dalībniekiem jābūt licenzēm kur ir Foto(ja nav foto uzrāda Pasi vai auto vad.apliecību) un tiek samazināta iespējai braukt zem cita vārda utt.
nav izslēgta iespēja ka 2008 tiks pieņemts tāds lēmums un visiem tautas klases braucējiem būs jāiegādājas licenzes!
Ejiet tak dillēs ar savām licenzēm, ar velo var braukt kas un kad grib!
Tautas klasei uzspiest iegādāties licences es uzskatu par kārtējo uzvārīšanos uz parasto ļaužu rēķina, sporta klase tā ir cita lieta tur licencei tiešām jābūt, kaut arī es šogad nebraucu tautas klases mačus bet tāpat man liekas tas ir lol.
Runas viri sniedziet informaciju ,kur tautas cilveki var iegadaties to LICENZI, nauda esot jaiemaksa uz LRF un kur pec dabut to LICENZI.Bribu braukt.
braukt var kad grib un kas spēj ,bet ja startē sac. tad ir cita lieta!
par dillēm sūti uz UCI:)
- oktobris kuldīgas m/s krosā, starts plkst 12.00 krauļu priedēs…
Kas zin kaut ko par sestdienas krosu Mežparkā? Cikos vismaz?
Par starta laiku nezinu, bet, ja brauc, tad paņem pats līdzi saspraužamadatas, ar ko piestiprināt numuru. Vismaz pirms 2 gadiem organizatori tur tādu ‘ekstru’ nenodrošināja.
Vo vo, varu piebilst to pašu. Starp citu uz Valmieru arī tas pats jāņem…
P.S. Ha, džingelbels! Tagad tik ieraudziju. Kaut kas traks, afiģetj!