treninja ilgums un intensitaate!!!!

vienu laiku meginaju,bet kaut ka nesanak man isti ta lieta,tadel saku laust parnesumu,un ir ok,ja speka pietiek,tad iet garam ka stavosiem!!!Bet uz to eju lai ta speka neaptrukst,pirmaja posma no 8koridora mocijot speks aptrukas 6km pirms finisa,bet tad ari neka daudz nebiju darijis,jo bija partraukums,pec ziemas sezonas!!!:)

[quote=ginca23][quote=bobcom]Treniņos ar 180 pulsu? Tas tak pilnīgs Achtung! Īstenībā tu šādi netrennējies, bet tikai dedzini tos resursus, kas tev no dabas doti… Palasi tepat forumā, par “bāzēm” gana daudz sarakstīts.
Sacensībās cita lieta, tur jau visiem iet pulss griestos “pa čornamu”, arī valsts izlašu dalībniekiem izturības sportveidos…[/quote]
bija runa par sacensibam!!!:)[/quote]
Nu radioheads rakstīja, ka treniņos ar.

Nu toč ar vienu treninu nekas nebūs Jo tev ciska pieradusi pie lenajiem/smagajiem apgriezieniem. Neatlaidies, ar laiku būs OK. Te ļoti noder aizmotors.

Tev tur MP daudz liek skriet?

ne bet es isteniba esmu profesionals biatlonists un tur gan samera daudz jaskrien!!!:)Ar velo tikai ta blakus pamit liek,kad tuvak nak maci tad ari uzminu vairak,bet lielakais ko sosezon esmu braucis ir 48km!!!Bet tagad vismaz censos tik nomit cik ir maca,un biezi sanak mit vienam vai divata un tad pretvejs vel papildus slodziti iedot!!!:)

Jums slepmaņiem tā ir ,collas patik griezt.

tada daba mums!:)

To radiohead: Nu tā ir netrenētības problēma… :( Man principā ir līdzīgi - SEBos vidējais ir ap 170 un vidējais ātrums tik vien kā 22-23km\h. Ja braukā vienu gadu, nevar gribēt lai pulss braucot uz 30 km\h būtu 120… (ja vien nav fenomenālas dotības) Tas nāk tikai ar laiku. Es pieļauju, ka to var paātrināt skrupulozi sekojot sporta ārstu ieteikumiem. Bet tas ir oi ku grūti. Sevišķi ja tu braukā pa Biķerniekeim cenšoties turēt to 120-130 un tev visu laiku garām lido ērgļi uz 35km\h :)

Mans ieteikums ir regulāri doties garos casual tipa izbraucienos (vēlams ar draugiem) vismaz pa 40-70 km. Tā nesaspringstot… Tas man domāt vislabāk trenē izturību. Un vot pēc tam var sākt intervālu treniņus, aizmotora treniņus utt. Pēc kāda laika (pāris gadiem:) konstatēsi, ka ar to pašu zemo pulsu jau var braukt krietni ātrāk nekā sākotnēji, parādījies spēks, izturība un ātrums :)) Veiksmīgas medības! :)