Alternatīva vakru treniņiem, piedāvāju izbraukšanu pl.7:00 no Rīgas uz Sēnīti. Man no Baložiem caur Rīgas centru uz Sēnīti un atpakaļ Rīgas centrs sanāk 90 km ar astīti. Atpakaļ esam ap 9:30. Tikai protams ne katru rītu.
Esmu arii domaajis par riita treninjiem? Bet mana aizture ir uz to ka lielu slodzi no riita nav labi likt. Arii tas, ka peec liela treninja esi noguris un tad visa diena taada nekaada.
kurjers, tu kaa cilveeks kas aciimredzot treneejas no riitiem, ko vari teikt par sho lietu?
Nav rīta treniņš jābrauc ar pulsu 150. Pirmās 3-4 reizes ir gruūti, bet pēctam jau pierod. Vienīgā problēma ir duša darbā, bet ja to var atrisināt, tad nekas. Mazo treniņu braucu vakaros 19:oo Rīga - Jaundubultu Statoil Baloži (~60 km). Reizēm braucu gan rīta, gan vakara treniņu un dzīvs esmu. Rezultāti ir jūtami uzlabojushies, un ņem vērā ka nav man divdesmit gadu, tomēr senioru vecums.
Nu ko, Oshcha (gandrīz pirksti samežģījās rakstot tavu niku). Rīt no rīta pl. 7:15 -7:20 pie Juglas Statoila (ja nav lietus).
So sorry, es esmu KURJERS, nepiereģistrējos.
:) Es peedeejo gadu laikaa varbuut 2-3 reizes esmu tik agri ceelies, kur nu veel staajies uz striipas treninjam (pabrokastojis un iesildiijies) :)
So sorry, es esmu KURJERS, nepiereģistrējos.
Nu Tad izbraucam tūlīt, pēc 10.min no centra līdz Jaundubultiem, īso trniņu.
/me shodien brauc uz Kjekavu fuuzi uzspeeleet. Peec vakardienas sacensiibaam vajag ritenjbraukshanas briivdienu panjemt!
Nu tad rīt 19:00 uz Jaundubultiem, ja Tev nav lielais slinkums!!! Jo tā buus trešā atruna.
Paldies par piedaavaajumu! Riit buus riit un tad jau skatiishos.:)
oshcham patik tikai pratu cakaret…
Rīt redzēs, kā ir ar Oshchu.
Riitdiena pienaakusi. Laiks izskataas itkaa OK un, ja taads arii tureesies tad shodien treninsh notiek. Uz Jaundubultiem gan nebraukshu, jo sanaak caur visu Riigu braukt. Varu piedaavaat uz Murjaanjiem (Gaazes kalns) pa Pleskavas shoseju un atpakalj. Ap 1730-1800 izbraucam (2 cilveeki) no Pljavniekiem.
Ja ir interese dod zinju
uuuuu!
beidzot shogad 1. reizi izbraucaam riita treninju kaadus 60km un sajuuta ideaala. varu ieteikt visiem ;)
→ Oshcha. Vakar neizlasīju Tavu ziņu, bet tikpat man darbs beidzas tikai 19:00. Un tā kaa dziivoju Ķekavas pagastā tad uz otru pusi braukt arī negribētos. Vēl man tā stulbā upīte saka čau, laikam dēļ sāpošā kakla un iesnām treniņu nebraukšu arī šodien.
Es arī šorīt braucu rīta treniņu. Sajūtas nav labas - saliju kā žurks.
kurjeram …Lasu ka brauc kā traks, 90 km ar pulsu 150 ?? ar kādu ātrumu tad jānesas ar baiku pa Pleskaveni ? ja pa kalniem vai zemīti tad būtu ticamāk .
→ anlens. Izlasi vēlreiz, ko es rakstīju. Bet ja vajag, tad 90.gluži ne, bet 50-70km varu arī ar 150.
—> kurjers , šodien ar sāpošu galvu (pēc nelielām svinībām )paprovēju pabraukt un tici vai nē pulss 150 un augstāk visus 50 km ,vot tā ir štellle !!