Treniņi Jūrmalā.

Mani interesē kāds pozitīvi noskaņots cilvēks no Jūrmalas puses, kas var 1x vai 2x nedēļā bišķ pielāgoties mani un pabraukt pa 16km apli(Lielupe - Majori). Man vajag treniņus aizvējā. Nav jau miljons bet par to 1,5h divīti samaksātu treniņā. Vēlāk paskaidrotu kas un kāpēc.
Vajag kādus 32 - 48km pa treniņu. Ātrums ap 30km/h - 35km/h. Parasti gan jau ap 30km/h. Nāks sezona iespējams ar vairāk tie 35km/h.
Ja kādam nav grūti pa divīti pabraukt pa priekšu to 1,5 h, būtu forši.
Rakstat privāti, uz e pastu.

pa ziemu laikam būsi baigi pieradis pie ruļļa :D

nee nee , tur cita specifika:D

Paskaidrojumu studijā!

Braukšanai diapazonā 30-35km/h nav vajadzīgs nekāds aizvējš IMHO.
Atvaino, ja tas izklausās skarbi.

Tur ir savs konkrēts iemesls, bet tas lai pagaidām pie manis.
p.s Bet nē nav atklāts nekas jauns. Un ko tagad negribu teikt.

Klausies laika ziņas un brauc pa vējam, atpakaļ ar vilcienu… efekts būs tāds pats.

Te cita fīča;)

Te variantu daudz -
iepazīšanās,
mācīšanās atsēdēt,
savu rekordu uzstādīšana,
skatīšanās kā pareizi mīt pedāļus/sēdēt,
skatīties uz pēcpusi,
ēst dubļus lietus laikā,
kompānija savas trases iepazīšanai,
motivācija vispār braukt,

Anderson=te ar izpaužas iemesls , kapec Tu nemaki braukt grupiņā, griezt karuseli. Kopistiski treniņi ir vajadzigi. 7.30 tiekamies pie Ulmaņu Maximas, lidz Kauguriem un atpakaļ, gandriz katru darbdienu.

Man vajag tieši pa 16km apli. Majori - Lielupe.
Citur nebūs iespējams to ,ko man vajag. Ir iemesls kā jau teicu.
Saku, ja kāds tur vizinās. Otram ar būs treniņš + divīts aliņam vai kam veselīgākam:D

[quote=Wheels]Man vajag tieši pa 16km apli. Majori - Lielupe.
Citur nebūs iespējams to ,ko man vajag. Ir iemesls kā jau teicu.[/quote]
Droši vien Wheels vajag to demonstrēt savai izredzētajai meitenei, kuras logi iziet uz to maršrutu…

[quote=Ansis][quote=Wheels]Man vajag tieši pa 16km apli. Majori - Lielupe.
Citur nebūs iespējams to ,ko man vajag. Ir iemesls kā jau teicu.[/quote]
Droši vien Wheels vajag to demonstrēt savai izredzētajai meitenei, kuras logi iziet uz to maršrutu…[/quote]

+1

Kamēr nebūs razklads, tikmēr vilks uz zoba :)

man nav spidometrs, bet tā brauktu garām - “palīdzētu” :)

ka tik čalis negib satrenēties līkumu un guļošo mentu braukšanai priekš Jūrmalas GP, tur kā reiz tādi aplīši: http://www.maratoni.lv/lv/jurmala-grand-prix-2012/par-sacensibam/trases-legenda/ garums gan īsti neatbilst
maz ticams, ka brauks UCI ieskaitē, bet interesanti, ka gatavas maksāt:D

Aizvējā jau nav interesanti trenēties. Te jau vairāk treniņš sanāk tam vilcējam.
Es esmu Jūrmalnieks, bet man pašam daudz vēl jatrenējas, lai bez aizvēja vilktu 1,5h 30km/h vidējo (pagājušā gada Vienības braucienā tautas klasē man vidējais 31km/h) ar savu MTB brīnumu.