Treniņi Jelgavā/ tās apkārtnē.

Sveiki,
Gribēju izcelt ričuku ārā un patrenēties velosezonai, bet tā kā sakarā ar studijām dzīvoju Jelgavā, īsti nezinu vai vispār ir kāda normāla vieta, kur patrenēties.

Ir kādi ieteikumi, kur Jelgavā vai tās apkārtnē var pabraukāties?

P.S. īsti nevēlētos braukt pa šaurajiem transporta ceļiem, bez papildus joslām…

Kamēr nav apžuvušas meža taciņas, km lasīšanai iesaku šoseju Jelgava-Rīga. Plata papildus josla, var braukt bez stresa.
Papildus palasi sadaļu: Maršruti, trases, braucieni - tēmu: Jelgavas velobraucēji.

kadu dienu varētu ko kopīgu sazīmet. Ko sakat Jelgavnieki?

Ko tādu jau mēģinājām pagājušo sezonu - kopīgu braucienu, bet Jelgavnieki uz šo baigi kūtrie. Bet var mēģināt atkal…

es tik par, tad vajg sastukot visiems pienemamu marsutu un laiku

Sodien ap pus6 dodos izbraucienā.

Arī plānoju braukt virzienā uz Rīgas pusi, bet no Jelgavas ap 18.30

davai pagaidīšu tevi un tad varam griezt kopā.

Ar MTB brauc? no kurienes starte?

Es ar itin bieži vakaros minos pa maršrutu Jelgava - Jaunolaines gājēju tiltiņš - Jelgava. Vienīgi parasti tas nav agrāk par kādiem 19:00 vai pat 20:00
Vēl diezgan labs maršruts ir Jelgava-Garoza-Staļģene-Mežciems-Jelgava. Vienīgi posms pa Iecavas šoseju tāds pilnāks ar auto un tur šauras nomales. Pārējā maršrutā uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt garām pabraukušos auto. Nu un arī aiz Staļģenes asfalta segums tāds pašvakāks.

ja stalgenes marsuts ir labs, vel varu ieteikt Jelgava-Glūda-Zaļenieki-Jelgava. No glūdas uz zaleniekiem 10 km ir grantene, bet laba stavokli.
Vai vel var braukt Jelgava-Ermiku karjers-Platone-Jelgava

Slowmo un kewin, varbut iezimejat savus marsrutus karte un iemetat linkus? :)

Man ir divi apļi, ko braucu.
http://www.endomondo.com/routes/48047415
http://www.endomondo.com/routes/48046941

Bet tos tikai brīvdienās. Darba dienās no Rīgas uz Jelgavu.

Taisos 7dien braukt no Jelgavas uz Rīgu… Kā ir braukt pa šoseju? Nav baigā garlaicība?

Kewins - atvaino, Tavu rakstīto tikko tikai izlasīju. Jā braucu ar MTB. Vakar izbraucu nedaudz pirms septiņiem, braucu no 4.līnijas, aizbraucu gandrīz līdz jaunolaine, metu ripā un atpakaļ.
Pa ceļam redzēju tikai vienu braucēju - ja nemaldos bija SEB jakā.

Nezinu kā ir ar garlaicību, bet ar drošību ir ok, ļoti plata papildus josla, var braukt bez stresa

es te pāris reizes esmu pabraucis uz Kalnciema pusi no Jelgavas- līdz Liepājas šosejai un metu otrādi. Mašīnas nav pārāk daudz. Sanāk aptuveni 60-70km.

tas Seb jaka biju es.

tik pat labi var braukt uz Terveti un pa paralelo soseju atpakal iznaks kadi 60-70km, vienigi segums nav tas labakais, bet kur gan tads ir!

Ja slapjais no gaisa nenāks, tad rīt dienas pirmajā pusē ap 11 doma ar foruma lietotāju valis222 izbraukt, visticamāk ka uz Rīgas pusi…

Ja varētu konkrētāk, no kurienes un precīzi cikos sāksiet, varētu mēģināt piebiedroties, jo ir doma rīta pusē izbraukt. Var PM, tur esmu sasniedzams 24/7.