Treniņi ar TrainerRoad

Vilnim nosutiju, ir vel 1.

Piesakos:
grinbergs.ivo@gmail.com

[quote=ivo.g]Piesakos:
grinbergs.ivo@gmail.com[/quote]
Jau reģistrētiem lietotājiem nevar nosūtīt - tikai jauniem.

Es savus abus esmu aizsūtījis - tikko arī Aivim.

Man ir 3 mēneši ko piedāvāt. Te komentārā vai PM.

Man izrādās ir veseli 3 pieejami, tā kā varu padalīties, ja kādam vēl ir interese.

Nedēļa jau pieveikta (tests un 3 treniņi), smagi diezgan, interesants virtuālais treneris, kopā 6 nedēļas, tad jābūt rezultātam.

Ja nu kādam(ai) ir interese, tad ir pieejami 3x bezmaksas mēnesis jauniem lietotājiem. PM ar vārdu, uzvārdu un epastu, lai no trainnerroad lapas nosūtīt bezmaksas mēnesi.

2 nosūtīju šodien (PM bija spam mapē, nepamanīju ātrāk), vēl 1 atlicis

Edit: Nu jau viss nosūtīts

Paldies

tagad vizinos ar Zwift, bet agrāk 2 ziemas biju ar Trainerroad. No turienes var paņemt labu treniņu sezonas struktūru un arī pašus workoutus. Un tad vizināt tos uz zwift :)

Vai kāds ir mēģinājis Austrālijas produktu Today’s Plan? Tas var trenēt tikai pēc HR. Ir doma izmēģināt.

Kāds var pastāstīt par atšķirībām starp šo TrainerRoad un Zwift? Kurš īsti labāks?

Ko nozīmē labāks?

Zwift tu spēlē datrorspēli
TrainerRoad tu seko precīziem “trenera” norādījumiem un seko stabiņiem. Šāds režīms ir arī Zwiftā, bet Trainer Road ir vairāk treniņplānu un workoutu (ar instrukcijām), tos tur pieprasa pildīt ar mazāku nobīdi no plāna.

Treniņu aplikācija tagad ir ari https://thesufferfest.com/ — agrāk viņiem bija tikai video, kur jābrauc pēc izjūtām skalā 1-10.

Tad kā saprotu, TrainerRoad ir reāls treniņš ar treneri, bet Zwift vairāk kā interesants brauciens kompānijā?

Īsumā jā. Es pagājušajā ziemā daudz maz sekoju TrainerRoad treniņiem un tos izpildīju Zwift realitātē. Īsti skatīties uz Trainerroad workoutu stabiņiem un cik sekundes ir atlicis līdz nākamajam arī nav interesanti.

Tikai šajā gadījumā maksā par abiem?

Jā, šis ir izmaksas, kuras esmu gatavs segt savam tā kā hobijam.

Nosūtīju

Ja kādam nepieciešams b/m mēnesis - varu padalīties. Man jau 2 nopelnīti. Noteikumi tādi paši mā MrSmith - sūtiet e-pastu, lai varu notrainerroad sistēmas nosūtīt.