Trek Philips MTB Maratons 2011, 4. posms, Kamparkalns

Gribētu izmēģināt kādu MTB posmu - tīri izmēģināšanas pēc…

Vai labāk būtu sākt ar trases apskates braucienu, lai saprastu, vai vispār ir vērts pieteikties uz īsto saceni :) ? Par savām prasmēm, īpaši “dovnhila trases” fragmentos galīgi neesmu pārliecināta.

Bet man nav sava transp., tas nozīmē, ka būtu nepieciešams “pieteikties” pie kāda, kas brauc…

Nuuuuuu, kas ir 1 aplis, ja var braukt 2?
Tas apmēram, tu ēd garšīgu saldējumu, bet apēd tikai pusi :)[/quote]

Nē, esi apēdusi lllielu arbūzu un ir vēl viens tāds pats :)

[quote=SY]Gribētu izmēģināt kādu MTB posmu - tīri izmēģināšanas pēc…

Vai labāk būtu sākt ar trases apskates braucienu, lai saprastu, vai vispār ir vērts pieteikties uz īsto saceni :) ? Par savām prasmēm, īpaši “dovnhila trases” fragmentos galīgi neesmu pārliecināta.

Bet man nav sava transp., tas nozīmē, ka būtu nepieciešams “pieteikties” pie kāda, kas brauc…[/quote]

Var jau to DH posmu nokāpt, noskriet, tas jau nekas traks nebūs. Ja iepazīšanas braucienā iemanīsies nobraukt, sacensībās tāpat var nākties nokāpt dēļ lielāka noguruma vai stresa (priekšā/aizmugurē cilvēki). Visa vasara priekšā, lai mācītos to, kas nesanāks šai reizē :)

Tik mazliet palasi webā par MTB tehniku un … brauc! :)

tas DH posms jau nav nekāds trakais, bet taciņa serpentīna veidā uz leju ar virāžas veida līkumiem. Un kalns tur nav stāvs un nobraukt tur var pēc manām domām jebkurš.

Pārbaudīsim! :))

Būsim rīt divi cilvēki, brauksim no valdemārpils ar riteņiem.

Cikos rīt izbraucat no Valdemārpils, varu pievienoties

Ja kāds grib man ieliet benzīnu pusceļam (otru pusi ieliešu pats) un ir gatavs ņemt nost abus ratus velo, vēl nav par vēlu ar mani sazināties…

Citādi, laikam mīšu paša spēkiem…

Pus 11, ja nu vēl kāds vēlas, sakiet.

Pus 11, ja nu vēl kāds vēlas, sakiet.[/quote]
tad būšu tur 10.30 Centrā

Ja kādam vēl interesē kompānija un nokļūšana uz Trek iepazīšanos rīt- zvanāt
Divi seši trīs divi divi četri deviņi deviņi…
Andzja

Ir 2 vietas 10: 00 no trekveikals

Varu paņemt 3 līdzbraucējus ar riteņiem, no Ventspils. Pēc brauciena braucu uz galvaspilsētu.

Pus 11, ja nu vēl kāds vēlas, sakiet.[/quote]
tad būšu tur 10.30 Centrā[/quote]
Ar velo ja? atbildi uz e pastu ;)

Braucot uz sacensībām kartē jāmeklē Kamparkalns? Varbūt kādu mazu shēmu vajadzētu, lai kāds neaizbrauc uz Talsiem. Vietējie parasti domā, kā var neatrast, kā var nezināt…

ātrumā uzzīmēju

Mundigciemā pie pieturas jāpagriežas uz karjēru un tad gar malu kalnā augšā( pa galveno ceļu).

aizbraucu. iepazinos. un sapratu, kāpēc SEBi tiek saukāti par “parketniekiem” :)
likās samērā sarežģīti manai sagatavotības pakāpei, bet lēnām var izbraukt arī pāri ragiem nepārliekot

[quote=kviesis]aizbraucu. iepazinos. un sapratu, kāpēc SEBi tiek saukāti par “parketniekiem” :)
likās samērā sarežģīti manai sagatavotības pakāpei, bet lēnām var izbraukt arī pāri ragiem nepārliekot[/quote]

tur jau tā sāls, ka visi var izbraukt ;)

http://www.velolietas.lv/news/trek-philips-maratonu-talsu-posms/
Šeit var redzēt kā iet trase un var izbraukt arī, ja atrodas brīvs laiks.