sacensības jau 3. jūlijā
lētāka pieteikšanās līdz 18.06.
trases apskates izbrauciens 26.06.2011.
sacensības jau 3. jūlijā
lētāka pieteikšanās līdz 18.06.
trases apskates izbrauciens 26.06.2011.
iepazīšanās būs cerams, ka 26tajā?
edit: sorry, laikam nemāku lasīt, tagad pamanīju :D
Rakstīts, ka 26., tatad 26. :)
Maratonam būs 2 apļi vai atsevišķa trase?
Kamparkalna iezemieši zināja teikt, ka būs “labais”, jau tagad asinot bultas un zīmējot totēmus uz Kamparkalna klintīm.
2 apļi
Kā tiks organizēts starts īsajai distancei? Pagaidīs, kamēr vairums maratonistu pabrauks garām, vai laidīs kaut kad īsi pēc maratona starta, lai trasē nepārķertu?
Pagājušo rudeni biju uz trases apskati, atmiņā palikuši nobraucieni pa gobu mežu. Ļoti netipisks mežs Latvijai. Vēl tika piesolīti parastie Trek-Philips labumi - pļavas, mežacūku rakumi. Apkārtnes reljefs ir visai pateicīgs MTB sportam, tur pat grantenes šķita interesantas.
[quote=Baltais]
2 apļi[/quote]
Ui nu gan pacēlās laktiņa :) … tas nozīmē, ka jābrauc pietiekami ātri, lai viss tas ātrais gals man nepaiet garām kā stāvošam un 1. aplis jāpabeidz kamēr ātrākie nav finišējuši.
Totja Soņa, labāka ideja - tad paņem līdzi fočiku :D
Viss būs oki doki. Pirmā apļa otro pusi mēģināsim “atsēdēt” aiz līderiem un uz apbalvošanu būsim pabeiguši arī otro apli…
Kāds brauc uz apskati no Rīgas ar saviem spēkiem? Kopā būtu vieglāk…
Vai uz Talsu posmu tiks dots jauns numurs? Vai arī jāsaglabā vecais?
Šogad sāku ar Api, tādēļ īsti nezinu numuru izsniegšanas kārtību.
Katrā posmā jauns.
Nav peļama ideja.
Kad ātrais gals tuvosies, ielekt krūmos safoķēt visus kas brauc garām un braukt tālāk :)
Vienīgi orgiem tad mani ilgi vajadzēs gaidīt kamēr visus sabildēšu un pabeigšu savu distanci :)
Ideja neslikta, varētu pievienoties.
cik pats redzēju un izbraucu, tad trasē ir nedaudz ielikta papildus meža taka pie paša Kamparkalna un bijušās dovnhila trases fragmenti. Paliek vēl interesantāk. Redzēsim precīzāk visu trases apskatē
[quote=tjotja_sonja][quote=Baltais]
2 apļi[/quote]
Ui nu gan pacēlās laktiņa :) … tas nozīmē, ka jābrauc pietiekami ātri, lai viss tas ātrais gals man nepaiet garām kā stāvošam un 1. aplis jāpabeidz kamēr ātrākie nav finišējuši.[/quote]
laba doma, bet varbūt sadūšoties uz vienu apli, organizatori būtu pateicīgi.
Nuuuuuu, kas ir 1 aplis, ja var braukt 2?
Tas apmēram, tu ēd garšīgu saldējumu, bet apēd tikai pusi :)