Trek Philips MTB Maratons 2011, 3. posms Ape

Piedod, KKTK, bet es tā nemāku vēl. Piedzīt kājas nav māksla, un šī būs man tikai otrā gonka… izlasi arī otro teikumu.

Paldies, Baltais, varēja jau arī privāti ;)

pa lielam ir tā, ka sākumā trase iet kalnā, pēc tam pēdējie 20km izteikti uz leju.

Delfin … tā Apes posma otrās daļas izteiktais virziens uz leju ir visai nosacīts :) Mairis noteikti būs arī šajā daļā kādu pārsteigumu sagatavojis :) :) :) … nez vai šogad arī būs tā viena īsā un stāvā siena pie vienas no privātmājām distances beigu daļā? ;)

Iepriekšēja dienā būs kāds testa izbrauciens ar velo?

Varat būt mierīgi- Mairis nebūs “paslēpis dūzi piedurknē” (kā dažiem no mums izgāja pirmajā Haanjā).
Tur ap 70to km tiesnesis-estipois nomierinoši paziņoja: “Taļše puģet ļehče”. Nepagāja ne kilometrs, kad trase veda augšā Munameģī:):)

Mairis jau nav nekāds tīrasiņu igaunis:)

Es vienkārši domāju par to, ka nav īsti godīgi pret tiem, kas nevis dienām nedirn internetā, bet vienkārši izlasa nolikumu nu atbrauc.

Nez kā ir ārzemēs, bet te kaut kā dīvaini sāk palikt. Trases apskates, kartes, aukstuma līknes, nobraucienu, upīšu uzskaitīšana, dziļumu mērīšana, spiedienu un riepu ieteikumi utt. Un ar to visu uzplijas organizatoriem. Protams tas iedrošina tos, kas svārstās braukt vai nebraukt, bet pārējiem kā tādiem nevarīšiem visu ieliek mutē. Kā jau teicu, tas nav godīgi pret tiem, kas nezina ka xc.lv ir mtb braucienu ‘čītu’ lapa.

Tu jau sāc offtopiku, godīgi negodīgi… Es paskaidroju, kāpēc man to vajag. Vai to izlasīs kāds cits - nav mana vaina. Un pieļauju, ka lielākā daļa, kas brauks Api, ir jau to braukuši. Drīzāk Tev pieredzējušam būtu jāpriecājas, ka jauniņiem ir interese.

nevajag jau tos “čītus” likt te xc.lv, lai liek trases aprakstus paši savā www lapā.

dažiem laikam kondiška nestrādā, tāpēc tādi viegli iekarsuši :)

man gan dilemma, braukt tādu zirga gabalu lai nobrauktu 1/2maratonu nav vērts (ilgāk brauks ar mašīnu nekā pa trasi), no otras puses 53km 30 grādu karstumā, kā pēc aprakstiem spriežot, augšā/lejā, arī diez vai ir prātīgi. līdz šim arī TREKos nav braukts, tikai sportlat un seb.

Bilde no Ziemeļu tilta atklāšanas, fotografēta no aizrobežas puses.

[quote=kviesis]dažiem laikam kondiška nestrādā, tāpēc tādi viegli iekarsuši :)

man gan dilemma, braukt tādu zirga gabalu lai nobrauktu 1/2maratonu nav vērts (ilgāk brauks ar mašīnu nekā pa trasi), no otras puses 53km 30 grādu karstumā, kā pēc aprakstiem spriežot, augšā/lejā, arī diez vai ir prātīgi. līdz šim arī TREKos nav braukts, tikai sportlat un seb.[/quote]

ja būs ekstrēmi silts, netiek izslēgts variants izņemt vienu gravu un/vai ieviest vēl 1 dzirdināšanas punktu.

Laistīšanas punktu studijā!

Nu, nu, ņemt ārā gan neko nevajag, it īpaši gravu :)

Nu, nu, ņemt ārā gan neko nevajag, it īpaši gravu :)[/quote]

kopumā grava sanāk 4x ;)

Demontēt Ziemeļu tiltu!

A kā var apskatīt Ziemeļu tilta atklāšanas bildes,kaut kā nesanāk?Veči neķerat kreņķi jābrauc obligāti trase ir daudz vieglāka par abām iepriekšējām Trek gonkām,rītā taisījos izbraukt bet kolēģi atteica karstuma dēļ jo sestdien vēl Igaunija Elions 68km,pirms Apes iesildīšanās.

ja gravas izņemšana paglābtu mūs no dažiem ušakoviem, tad tā būtu jādara, bet es gan gribētu da jebkādā karstumā izbraukt/iziet visu, kā paredzēts :) !

U…kovi lai kartigi dzer ūdeni šonedēļ un Tēvzemei un pašiem būs prieks ;)

Labāk tad pielieciet klāt pāris upītes :)