no zināmajiem TREK-PHILIPS maratoniem Ape ir salīdzinoši vieglākais, ja laoka apstākļi ir kā patreiz.
tjotja_sonja ir cerības iebraukt pirms 5h :)
Juuhuu paspīdēja cerība sstars, ka varetu paspēt uz apbalvošanu :)))
Šodien pastrādājām pie Ziemeļu tilta varēs nenokāpjot no velo starp ezeriem Peļļu gravā mierīgi pārbraukt,Mairis noteikti pastāstīs ko vairāk.
SEB finišēju parasti tuvāk pie tūkstoša, Pļaviņās bija mans pirmais treks, iekļāvos savā plānā 3,5 h! Nākamreiz nemaz nedomāšu kuru distanci ņemt!
Man jau šķiet ka pirmo pusi, drusku vairāk vajag pastrādāt pašam, bet otro daļu jau var atsēdēt aiz Atvērtās klases braucējiem :)
Vai kāds dodas uz Api no/caur Madonas/u?
Labrīt. Kā jau Gunārs iepriekš rakstīja, “Ziemeļu tilts” ir rekonstruēts :)! Sestdien plkst. 13.30 ar svinīgu lentas pārzāģēšanu tika atklāts jaunais “Ziemeļu pārvads”, kas savienu Latvijas ziemeļaustrumu augstieni ar Igaunijas dienvidiem. Ceru, ka fotogrāfiju no svinīgās ceremonijas Airaws ievietos.
Apes posma distaces šobrīd ir ļoti labā stāvoklī. Segums ir ciets, ripo labi. Pēdējās divās nedēļās zāle ir izaugusi ļoti liela, tāpēc pļaušanas darbi tomēr bija un būs. Arī otrajam ūdens šķērslim pāri ir atjaunots neliels tils, kas nozīmē, ka distancē paliek tikai viens ūdens šķērslis - Vaidava (apm. 2km līdz finišam).
Ja laika apstākļi pieturēsies tik pat forši kā tagad, piedomājiet par iespēju pielikt papildus pudeli. Ūdens noderēs. Visticamāk, ka papildus uzkodu un dzērienu punktiem (tādi būs trīs), arī vairāku māju iedzīvotāji jums laipni piedāvās ūdeni vai kādu citu dzeramo…
kādam nav reljefa bilde?
Meklēju transportu uz API . Man un manam velo :) Ja nu kādam ir vieta lūdzu PM.
Paldies
Apē kafejnīca atjaunota?
Apē tagad “lielveikalu” bums - atvērušies vietējie Depo, Rimi, Maxima :)…
arī elvi
Kurā nedēļas nogalē ir Pilsētas svētki? Pēdējo reizi tajos bija baisi garšiga zuppa :D
gribās zināt cik daudz un gari ir pilnīgi līdzeni posmi pa granteni vai tml., domāju kādu zobratu aizmugurē uzlikt.
vismaz aptuveni. Vai Apē garajā gabalā ir vairāk un/vai garāki līdzeni posmi kā Pļaviņu 50 km
Starpcitu mans kolēga Mārcis spēlēšot diseni iepriekšējā dienā, es jau esmu sev iegalvojis, ka došos iepriekšējā dienā, nezinu kā runāsies, bet nu tas jau tad sekundāri, uzliks tējkanu vārīties, ja pats nevarēšu :)
[quote=despecs]gribās zināt cik daudz un gari ir pilnīgi līdzeni posmi pa granteni vai tml., domāju kādu zobratu aizmugurē uzlikt.
vismaz aptuveni. Vai Apē garajā gabalā ir vairāk un/vai garāki līdzeni posmi kā Pļaviņu 50 km[/quote]
jā, Apē ir garāki ātrumposmi, bet par līdzenumu Alūksnes/Haanjas augstieni mute neveras nosaukt :)
Neķer krenķi, gan jau es pielabošu ja sāksi komentēt citu sporta veidu.
[quote=despecs]gribās zināt cik daudz un gari ir pilnīgi līdzeni posmi pa granteni vai tml., domāju kādu zobratu aizmugurē uzlikt.
vismaz aptuveni. Vai Apē garajā gabalā ir vairāk un/vai garāki līdzeni posmi kā Pļaviņu 50 km[/quote]
Laika apstākļi būtiski ietekmē ripošanu mālainā Apes apkaimē. Prognozes liecina, ka būs stipri silts un sauss, tātad ātrs un ciets segums.
Kalni protams ir, bet atšķirībā no Smiltenes un Pļaviņām (kur dominēja īsi un stāvi), tie būs krietni garāki un relatīvi lēzenāki.
Bet reljefa bilde tā arī nevienam nav!? Esmu pieradis, kad zinu uz ko parakstījos, lai nav tā ka iztērē spēkus pa ātru un atlikušā daļa jāiet kājām ;) /tipiski iesācējiem/
Bet kāpēc tas tev vai kādam citam būtu jāzina? Tas nav rallijs kur pirmstam katru līkumu visi pieraksta. Brauc un gatavojies vienārši uz dajebko!