[quote=MārisKrūze]
Piezvanīt mammai lai izstāstītu, ka vēl joprojām viņu mīli un drīz jau būsi mājās :)[/quote]
Uiii labs :))))
[quote=MārisKrūze]
Piezvanīt mammai lai izstāstītu, ka vēl joprojām viņu mīli un drīz jau būsi mājās :)[/quote]
Uiii labs :))))
Pārliecināji. Nākamajā gonkā ņemu līdzi mobilo. :)
[quote=Baltais]Uzmanību!
Izmaiņas nolikumā:
Individuāli
Kopvērtējuma ieskaitē tiek skaitīti 4 (četru) sacensību posmu rezultāti.
Komandas
Maratona komandu kopvērtējumā tiek skaitīta 5 (piecu) sacensību posmu rezultātu summa.
Pusmaratona (darba kolektīvu) komandu kopvērtējumā tiek skaitīta 4 (četru) sacensību posmu rezultātu summa.[/quote]
Man liekas nedaudz jocīgi mainīt nolikumu, kad jau viena sacensība aizvadīta. Individuālā kopvērtējuma ieskaitē, ņemt vērā 4 labākos posmus ir ok. kā nekā trasē var visādi gadīties.
Izbrīnu rada komandu kopvērtējums. Arī SEBā ņem vērā visus posmus, ja komanda grib būt labākā, tad jāspiež uz rezultātu un šī rezultāta stabilitāti. ja nevar to izdarīt un sakomplektēt komandu kādai no gonkām, tad, jau laikam. tā nav pelnījusi būt labākā.
info par to, kā nokļūt Pļaviņu trasē - http://mezezers.lv/lv/find_us
Jautājums par numuriem: Vai dos jaunu? vai der arī numurs no 1.posma?
Šīs lapas augšā ir atbilde uz šo jautājumu - būs jauni numuri.
numuri katrā posmā jauni
Sacensību norises vieta ir tā pāti, kas ir sporta komplekss “Mežezers”, t.i. vietā, kurā ir arī naktsmītnes un viss pārējais? Un vai no pieturas Pļaviņās, kur mani izmetīs autobuss to vietu viegli atrast?
jā, tā pati vieta
jābrauc pa Ērgļu ceļu līdz norādei Mežezers (labajā pusē)
Nu, paldies!
Tad tiekamies sacensībās. Centīšos maksimāli respektēt citus braucējus, tā kā esmu pavisam zaļš braucējs sacensībās.
Lai veicas!
Ja “zaļš” nozīmē apmēram to pašu, ko “braucu pa beigām”, tad jau nebūs, ko respektēt, - visi pirmajā kāpumā aizlaidīsies tālēs zilajās :)
averza psiholoģiski gatavs Pļaviņām, tas ir daudz! :)
Trases karte/shēma:
Lielāka drukāšanai šeit:
http://www.trek-kauss.lv/images/upload/Plavinas2011/Plavinas-karte2011rgb.jpg
Pdf dokuments šeit:
http://www.trek-kauss.lv/images/upload/Plavinas2011/Plavinas-karte2011.pdf
[quote=Baltais]Uzmanību!
Izmaiņas nolikumā:
Individuāli
Kopvērtējuma ieskaitē tiek skaitīti 4 (četru) sacensību posmu rezultāti.
Komandas
Maratona komandu kopvērtējumā tiek skaitīta 5 (piecu) sacensību posmu rezultātu summa.
Pusmaratona (darba kolektīvu) komandu kopvērtējumā tiek skaitīta 4 (četru) sacensību posmu rezultātu summa.[/quote]
Njaaa…kas tas par stilu, mainīt nolikumu, pēc viena posma veikšanas???
gonka godam aizvadīta, kalnu bija nedaudz vairāk un stāvāki nekā iepriekš iedomājos(nebiju braucis Pļaviņās), bet neskatoties uz to esmu apmierināts. Pirms gonkas daži paziņas sabaidīja, ka garā distance grūta, šie braukšot īso, saķēru kreņķi, ko te daru utt. pat īsti nevaru izcelt kādu trases vietu, viss likās tik plūstoši - kalniņi, līdzenumiņš atpūtai, kalniņi, … . Negribās gausties par trases marķējumiem, bet 3 vietās vajadzēja lietot pēddziņa “pieredzi” :)
Mazais ezers = Līdacis.
Lielu paldies saku 22T zobratam, kurš visu distanci bija kopā ar mani, bet īpašu paldies - aizmugurējam 32T zobratam, kurš sniedza atbalstu sevišķi grūtos brīžos. Aplis bija lielisks, biju domājis, ka būs nedaudz smagāks. Visi nobraucieni pievarēti, kritieni izpalika, gandarījums liels. Paldies par posmu! Baltais, no Tevis viens foto! :)
P.S. Izskanēja priekšlikums uz dalībnieku numuriem kādā stūrītī uzrakstīt LOOK telefona numuru.
Man viens jautājus: Cik īsti km bija garajai distancei?
mans km_rādis deva 49,kautkas , pēdējie cipari bija tuvu tam, lai teiktu, ka bija 50 km!
Man Garmin’s raadija 45.36 km finishaa.
Trase bija baigi uber. Gaidiiju, ka buus veel +10km.
Pēc šodienas gonkas sapratu, ka vēl ļoti daudz jāaug. Šī bija mana pirmā gonka un varu sacīt, ka priekš mana zaļuma bija sarež’'gita, jo pirms tam neko tādu nebiju braucis. Un braucot 40-50km pa aslfaltu iegūst tādu pašu nogurumu kā šeit nobraucot 10km.
Tā kā ap trešo kilometru vienā kāpumā saķēru kājā krampi un sanāci kaut kā pie reizes vēl strauji uzmīt… tā rezultātā iedživojos pie kājas sāpēm un pabeidzu savu sacensību pie pirmā dzeršanas punkta, kur mani nosūtīja uz ceļa, kurš bija taisnāks. Tad nu lēnām mīņājos un sastapu vēl divus džekus pa ceļam, kuri bija beiguši savu sacensību tehnisku problēmu dēļ. Tā nu aizvilkāmies līdz finišam bez rezultātiem.
Biju pilnīgi starā par nobraucieniem, jo tajos var gūt tādu baudu. Pat neprasījās pa bremzēm spiest, protams, bija vietas, kur aiz nobrauciena bija līkums, tad nu gan. Tā kā pēc kāda 3-4km biju viens no pakaļējiem braucējiem, tad nu nebija, kas traucē traukties lejā no kalna. Kā nobraucu no kalna, tā kādam esmu astē… kā sākas kāpums, tad atkal atpalieku.
Bet trase atstāja milzīgu iespaidu. Es tur kaut kad centīšos atgriezties un izbraukt viņu līdz galam.
Protams, paldies arī sacensību organizatoriem, kas bija godam padarījuši savu darbu. Lai gan finišējis vēl līdz šim brīdim neesmu, esmu apmierināts. :D