Uz ātru roku ieskatotos tikai skriešanas un MTB (pat ne šosejas) kalendārā, un redzu ka arī episkais Tartu RM 16.09 pārklājas ar Valmieras maratonu, SEB pirmais posms 29.04 ir vienā dienā ar SPORTLAT pusmaratonu Biķerniekos, bet Liepājas pusmaratons 15/07 akurāt sakrīt ar SEB’u Vietalvā, un tā var turpināt bezgalīgi. Iepriekš jau tika rakstīts, ka katram pašam ir jāizvērtē savas prioritātes.
Baltais jau reizem pats mil paskriet, bet laikam tikai tad kad velo nav pie rokas ;)
Nu piemeram pagajusaja gada Plavinu posms bija sestdiena pirms NRM, kas mana gadijuma butu loti OK, tadel ari uzdevu shadu jautajumu. Ja nekludos tad shada diskusija jau ir kadu 4. gadu :)
Pasākumu skaits pieaug, un vērtēt kalendāru no savām “indivīda” pozīcijām nav korekti. Līdz sezonas pirmajiem nozīmīgajiem startiem vēl pietiekami daudz laika, lai “lielajām zivīm” labpatiktu pamainīt kalendāru, tikai sev zināmā virzienā.
p.s. protams Nordea skrējiens ir nozīmīgs sporta pasākums, taču tādā gadījumā mūsu sporta dzīvē vajadzētu saskaņot pilnīgi visu un visur.
tikai tad ;)
Skriet, ja ir arī velosipēds ir konkrēti neloģiski :D
katram pašam jāizvēlas savas epic lietas un attiecīgi jārīkojas. kādam tas būs Smiltenes trase, citam - maratons. tikai nesapratu to piezīmi par to, ka nordea maratons nav nekādi sētas mači - Trek kauss vai tad ir? lai izdodas viss iecerētais un katrā posmā ir pietiekams entuziastu skaits, lai gūtu pārliecību, ka tas ir tā vērts :)
paldies par operatīvi izlikto nolikumu, sebistiem droši, ka ilgi vēl būs jāgaida ;), pārējo beztēmu lūdzu pārcelt uz BEZTĒMU.
incanti, liekas, ka nākamās sezonas nolikums ir publicēts pirms ziemas iestāšanās, domāju, ka pirmo reizi tā :)
lai miers virs zemes un VELObraucējiem labs prāts.
Paldies! par NRM nē, man vairāk žēl par to, ka augustā pārklājas ar xrace, bet neko darīt - turpat blakus Līdzsvars un 24h, un tas ir tikai 1 posms no visiem. [es pareizi māku rēķināt - piesakoties tagad uz visām kārtām un nebraucot to vienu, sanāk lētāk kā piesakoties uz 5 kārtām atsevišķi?]
Daina, pēdējā posmā 20 bonuspunkti ;), tāpat kā pirmajā
Jā, tikai tos makā neieliksi. :(
nav pat runa par maku, man xrace ir forši komandas puiši, kurus vienus pašus negribas pamest…
Apskatīju jaunu nolikumu, izlasīju… salīdzinot ar iepriekšējo gadu, šogad cena par dalību ir palielinājas.
Neskatoties uz to, es labprāt piedalīšos visos posmos, izņemot Smiltenes posmi. Jā, skriešu NRM. :D
pieteikšanās jau ir sākusies http://www.mtb-maratons.lv/registracija
līdz 15.02. piesakoties uz visiem posmiem saņemiet 30% atlaidi dalības maksai!
- gads būs 30-gadniekos !? :)
nu tā sanāk :)
jauna informācija - http://www.mtb-maratons.lv/registrejies-visai-sezonai-un-sanem-dion-sportlab-vitaminus/
Man ir problēma, joprojām nevaru redzēt pagājušā gada Treka seriāla kopvērtējuma rezultātus. Uzejot uz saiti, man ver vaļā tukšus ekrāna logus, tā kā ieciklējās. Varbūt ir kāds labs saprotams padoms?
Uzejot uz šo saiti, man augšā parādās New Tab deviņas reizes un vaļā neveras(pilna rinda augšā).
pamēģini citu interneta pārlūku vai arī iztīri “cookies” un cache