TREK MTB Maratons 2012

I 22.04.2012. Ventspils
II 20.05.2012. Smiltene
III 10.06.2012. Ape
IV 01.07.2012. Talsi (Kamparkalns)
V 29.07.2012. Cēsis
VI 18.08.2012. Pļaviņas (Mežezers)

kalendārs vēl nav apstiprināts LRF un ar kolēģiem, bet ir ļoti ticams.

Kā redziet pamatā svētdienas, tātad svēta lieta piedalīties!

Apsveicama ziņa! Lai izdodas!

Kas tas ir - SEB, Trek, vai vēl kas cits?

Vaikas = bērni (lietuviski)

www.mtb-maratons.lv

Es saprotu, ka sestdienās citiem ir darbs, bet vai ir daudz citi pārliecinoši apsvērumi par sacensību rīkošanu svētdienās? Šeit es nedomāju no organizatoriskā viedokļa, bet tieši no potenciālo dalībnieku viedokļa.
Man viennozīmīgi labāk patīk sestdienas - nobraucam gonku un svētdien var nesteidzīgi relaksēties.
Bet arī svētdienām jau nav ne vainas īstenībā, tāpat braukšu.

cik labi pēc maratona bij’ apzināties, ka rīt vēl darbā nav jābūt :)

Twiterī bija balsošana. Cik noprotu, tad lēmums pieņemts balstoties uz šo aptauju. (tas par 6d/7d)

Būtu zinājis, ka šāda aptauja notiek, būtu lūkojis rīkot sestdienas lobētāju gājienu vai tamlīdzīgu atbalsta akciju :)

Bet būtu interesanti uzzināt minētajā aptaujā dalību ņēmušo svētdienu atbalstītāju apsvērumus.

Kā kuram ar tām svētdienām. Man atkal tieši šis seriāls bij prioritāte, jo pārsvarā notika sestdienās.

P.S. Žēl, ka nebija nekādas info par aptauju.

jā, es ar kautkā nedzirdēju par aptauju, vienīgi, ja pa TV vai radio bija reklāma par to, diemžēl(vai par laimi) šos mēdijus nelietoju

Maratona lapa jau sen ku novecojusi un funkcionāli nekāda.
Pavisam elementāri jau varēja ielikt twīt/pool widgetus (Wordpress-am)

Twitotājam arī FAIL, ka forumā arī nekādu info neielika.

Ventspilī pirmo posmu var taisīt kaut marta beigās, sniega nebūs. Tas labi.

Žēl, ka diskusija beigusies nemaz nesākusies par sestdienu/svētdienu. Es viennozīmīgi par sestdienu.

tajā balsošanā vairākums bija par sestdienu

likt balsošanu kaut kur citur nav prāta darbs.

Patīk sestdiena, jo vakarā pavēlu mājā, jāmazgā velo, jāmazgā drēbes, gribas atpūsties… Nevis skriet uz darbu… :(

Dārgie draugi, kalendārs ir publicēts. Kopējais kalendārs nebūs plānāks un milzīgi logi nav ;-)

Svētdiena ir ok, pirmdien var pelnīti atpūsties.

Nākamsezon vajag vēl klāt 7.posmu tādās rudenīgas noskaņās :)