pasākums bija vnk pa smuko! smuks laiks, smuka trase, smuks mežs un smuka cilvēku attieksme. prieks braukt!
paldies organizatoriem (gan par trasi, gan balvām un man labvēlīgo lotereju!) un paldies fotogrāfiem. bildes krāsainas un labi kadrētas. skatos šodien bildes un atkal sajūtas kā sestdien.
Valdi, plombes bildē (labika) tomēr neredz :))) paldies par šo kadru, iemūžināts gabaliņš mana dzīvesprieka :)
un tas kalns, tas lielais garais stāvais kalns… tik forši bija, ka 2.aplī mūs pastūma kritiski stāvākajā vietā. paldies :)
arī es vēlos teikt paldies visiem, kas palīdzējuši sacensību rīkošanā! Bija grūti, bet interesanti :) vienīgi brauciens tāds īss :) Bet viss saprotams - laika limits…
Jā jā!! Es ļāvos no LOOK un Baltā pierunāties un braukt elitē, jo 2 apļu pēc triekties uz Smilteni likās smieklīgi… Cīņa bija bezgala spraiga un smaga, trase - ideāla un gala rezultāta prieks par paveikto:)
Paldies orgiem un konkurentēm!
mm, gonka- kā parasti- viss pa skaisto, it sevišķi tie U burtiņi, kur pēc labas nogāzes sekoja “uzgāze” pretējā nogāzē. skaisto trasīti līdz galam neļāva izbaudīt mazie spēciņi- skaistais rudens laiks dara savu- pavasaris galvā un par mīšanos tik daudz domāt vairs negribas :))
Nu ziniet, smiltenieši! Kamols sprūst kaklā, bet tomēr teikšu: Jūs kārtējo reizi pierādījāt, ka esat labākie no labākajiem visa gada garumā. Gan ar savām trasēm, gan ar līdzjutējiem, gan ar foršiem sportistiem (te es domāju visus dalībniekus - arī sevi), gan ar savu attieksmi pret notiekošo. Tāda sajūta, ka viss, ko jūs darāt, sanāk lieliski. Pat laika apstākļus jūs protat koriģēt! Vēl viens apliecinājums tam, ka laba komanda var paveikt ļoti daudz.
Kaut nu jums izdotos šīs lieliskās sajūtas mums dot un dot vēl ilgi…
Izjūtu gamma mainijās no jauki uz ļoti jauki. Ārkārtīgi patīkams brauciens un emocijas pirms/pēc tā! Paldies par skaisto trasi un spēku pārbaudīšanas iespēju. Braucēju kultūra augstākajā līmenī.
Paldies arī no manis, tiešām aizraujoša trase un kopumā labi pavadīta sestdiena. Nedaudz arī adrenalīna - uz taciņas līkuma ar nelielu negatīvu slīpumu tieši pirms priedes uz saknes izslīdēja priekša, loģiski būtu ja es apkamptu to priedi, bet kaukādos zemapziņas līmeņos augums nostrādaja un pat ar plecu neaizskāru, vēl gandrīz izdevās pēdējā nobraucienā aizlaist taisni strautā. Un tramplīns uzbraucienā bija kronis visam, tādu vēl nebiju baudījis. Paldies.