TREK KAUSS XC 2. posms - 30. augusts

Kā vienmēr visvairāk ar fotomeistariem komunicējošais braucējs Hip Hip urā ANDA :D

Baigi baudāma trase, vienmēr pieminam no kalna, nebremzējot mēģinām iet virāžās. Tiešām lielisks XC, kur reljefs maksimāli jācenšas izmantot savā labā. Vainu lecam vai spiežam zemē un izšūpojam. Purvā taustam laipiņu zem ūdens, un ja misējas tad ātri raujam priekšu ārā kamēr ir vēl līdzsvars. utt. Vienu vārdu sakot plaša klāsta iespējas, lai sulīgi brauktu un izbaudītu MTB!
Mani diemžēl 4tais brauciens lielajā kalnā nokāva - 5to apli veģetēju ar krāsainām zvaigznītēm apkārt, bet nu nobraucienus vēl jo projām baudīju :P
Paldies trases domātājiem un vispār visiem, kas pielika roku lai noorganizētu šo jauko (un pat bez lietus) 6dienu :]

[quote=ValdisB]Kā vienmēr visvairāk ar fotomeistariem komunicējošais braucējs Hip Hip urā ANDA :D

http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002334/000233370/000023336926_%23_3_%23_ValdisBe.jpg[/quote]
pa smuko!!!

Un līderi ar …

Ko lai saku paildus visam kas jau teikts - SUPER, man jau ljoti patikaas trase :) Tik sasodiiti zeel un dusmas par to ka tehnika pieviila un biju spiests izstaaties peec pirmaa aplja :@ kkeedi paarravu un servissaa man prasiija 14Ls lai apmainiitu, bet kur lai nnemu naudu kad meitenes ar visiem naudas makiem un mashiinas atsleegaam iedziitas mezzaa taisiit superiigaas bildes ar nobraucieniem :D. Biju spiests izstaaties :( diemzzeel ar TREK serviss bija nepielauzzams uz peecapmaksu :) bet nu es vinnus saprotu diezvai pats arii taa piekristu. Ljoti labpraat atgrieziisho atkal Smiltenee, man tiemshaam patik, jo takas sheit ir ideaalas - vismaz nemaniiju nevienu sasodiito motopasistaa brauceeja atsaatu vagu (btw balozzos buus vakars tur taadas pa visu trasi krustu sheersu - dazzi mudaki pat uzskata ka velo trase ir tieshi prieksh moto :@) Nobeigumaa - Smiltenieshi turaas, arii chalis ar noluuzusho bennki :) - peedeejais aplis vinnam bija laikam skarbais.

TREK serviss bija nepielauzzams uz peecapmaksu :)

Cik no Tevis sapratu tad Tev 14Ls par XT ķēdi bija par dārgu un servisam citas līdz nebija, jo runa jau negāja par “naudu uzreiz”. Žēl ka piemini to šādā formā, jo naudas iekasēšanas ātrums tiešām nebūt nebija primārais. Paldies!

Te arī redzams viens no līderiem…

he he :) peec shii pie soma citaadas kkeedes nemaz i nepirkshu ;)

[quote=ValdisB]TREK serviss bija nepielauzzams uz peecapmaksu :)

Cik no Tevis sapratu tad Tev 14Ls par XT ķēdi bija par dārgu un servisam citas līdz nebija, jo runa jau negāja par “naudu uzreiz”. Žēl ka piemini to šādā formā, jo naudas iekasēšanas ātrums tiešām nebūt nebija primārais. Paldies![/quote]
Ne jau tas, ka pa dārgu ķēde, bet tas, ka meitenes ar atslēgām un makiem bij mežā, un nebija iespējas tikt pie naudas uzreiz!
Dīvaini, ka TREK riteņus par 1700 Ls varēja paņemt testiem vienkāršī tā pat bez jebkādiem papīriem, bet ķēdi pa 14Ls iedot uz pēcapmaksu nevarēja.
Bet nu, kas bijis, bijis, atpakaļ jau vairs nepagriezīsi.

[quote=MrSaule][quote=ValdisB]TREK serviss bija nepielauzzams uz peecapmaksu :)

Cik no Tevis sapratu tad Tev 14Ls par XT ķēdi bija par dārgu un servisam citas līdz nebija, jo runa jau negāja par “naudu uzreiz”. Žēl ka piemini to šādā formā, jo naudas iekasēšanas ātrums tiešām nebūt nebija primārais. Paldies![/quote]
Ne jau tas, ka pa dārgu ķēde, bet tas, ka meitenes ar atslēgām un makiem bij mežā, un nebija iespējas tikt pie naudas uzreiz!
Dīvaini, ka TREK riteņus par 1700 Ls varēja paņemt testiem vienkāršī tā pat bez jebkādiem papīriem, bet ķēdi pa 14Ls iedot uz pēcapmaksu nevarēja.
Bet nu, kas bijis, bijis, atpakaļ jau vairs nepagriezīsi.[/quote]
Kaa jau Valdis teica cilveekam kjeede bij par daargu, jeb vinjsh nemaaceeja pareizi izteikties! Un ja to saproti tad nekaa diivaina shajaa gadiijumaa vairs nav.

panākumu liste - http://www.trek-kauss.lv/rezultati/?sac_id=10

Pirmā porcija ar bildēm: http://www.trek-kauss.lv/foto/TrekKauss082p/

p.s. bildes ir ļooooti daudz (vairāk par 1K gab.), tāpēc būsim pacietīgi.

Vai juus aplju laikus arii fikseejaat? moshk to ar var kaut kur ielikt?

[quote=kasio][quote=MrSaule][quote=ValdisB]TREK serviss bija nepielauzzams uz peecapmaksu :)

Bet nu, kas bijis, bijis, atpakaļ jau vairs nepagriezīsi.[/quote]
Kaa jau Valdis teica cilveekam kjeede bij par daargu, jeb vinjsh nemaaceeja pareizi izteikties! Un ja to saproti tad nekaa diivaina shajaa gadiijumaa vairs nav.[/quote]
nu klausaas, skiet neritiigaa gultnee tas ir aizgaajis!! TREK Serviss bija Ok - atsauciigi un izveiciigi cilveeki. Tik stulba paarpratuma (kaa peec sarakstes tagad saprotu) deelj ir iznaaca taa kaa iznaaca. Neko dariit “shit happens”. Ir guuta veertiiga pieredze :) Tapeec ceru ka ar sho arii tam pielikts punkts. :)

Kāds laiks pagāja, kamēr sapratu, ka nevis kļūda rezultātu laikos, bet gan ka apļu skaita kolonna sarakstīta kopā ar laiku vienā skaitlī. Vajadzētu palabot.

probleema ar tavu browseri. (zinaama vaina jaauznjemas arii lapas taisiitaajam)

man viss atteelojas skaidri un saprotami.

Kaut kā stipra pārliecība man, ka pēdējā aplī nodzinu džeku, kurš finišā tomēr man 4 minūtes priekšā. Laikam jācer, ka kļūdos…

Nākamā bilžu megaporcija: http://www.trek-kauss.lv/foto/TrekKauss08-2pGuntisV/

p.s. iebildēs par rezultātiem vajadzētu minēt konkrētus faktus, nav iespējams pārbaudīt “inkognito” par tēmu.

/mums ir pieejami visu dalībnieku veikto apļu laiki/

Arī no manas puses lielais paldies par lielisko pasākumu!
Trase bija interesanta un personīgi man necerēti grūta, par ko pats vien biju parūpējies. ;) Viss pārējais - kā jau TREKos - tip top.

[quote=LOOK]p.s. iebildēs par rezultātiem vajadzētu minēt konkrētus faktus, nav iespējams pārbaudīt “inkognito” par tēmu.

/mums ir pieejami visu dalībnieku veikto apļu laiki/[/quote]
Negribēju jau kasīties un varbūt ka tā nemaz nav. Vienkārši no bildes atradu numuru un līdzīgu personu, kuru šķitās esmu nodzīnis.
Aizdomīgo numuru privāti nosūtīšu tad.