Vēl gaidu, zvanāt!!!
esam atpakaļ. Nu ko teikt, orgi neliek vilties. trase pretendē uz N 1 kross trasi visā MeTeBe Latvijas vēsturē. Viss ir uzbraucams un nobraucams.
Skrienu nomainīt carbonieci dakšu uz ko mīkstāku.
Ieteikums un pat varbūt obl prasība tiem kas ir daudz lēnāki par citiem, nebrauciet pa IDEĀLO trajektoriju jūsu apdzīšanas brīdī, īpaši kad iet kādas grupas līderi( kā formulā, moču šosejas gonkās) Te būs 2 stāvi, gari bet plati nobraucieni.Lūgums, ja jums iet lēnāk, neesat vēl tik pārgalvīgi un droši kā citi, braucat pa vienu vai ūtru maliņu…Ja esat vairāki, tad visi pa vienu maliņu.Ātruma starpības būs lielas, ar cieto dabūju 56km/h.
Lūgsim to VISVARENO lai noorganizē “sauso” gonku!
Uz tikšanos Ozolkalnā!
Iepriekšējā texta ators es, kurjers.Neuzmanība.
Vai tiešām ar cieto dakšu nevar braukt!? Ērgļos diemžēl salauzu savu “mīksto” dakšu… Un, vai Ozolkalna trase būs krateklīgāka par Riekstukalna trasi? :)
Ar cieto mierigi var izbraukt!Nau neviena vieta kur vajag mīksto!
var izbraukt, tikai patīkamāk ar amortizējošo
Esmu nosiekalojies līdz ausīm visu to klausoties…diemžēl šodien nepaveicās un šo pasākumu man atcēla muguras trauma…baigi žēl:(
Var, var braukt ar to kas ir. Akurāti arī ar šosejnieku var.
Info par apļu garumiem un apļu skaitu pa grupam
- brauciens, plkst. 12.00, apļa garums 7km
S12 - 1 aplis
V12 - 1 aplis
Jaunietes - 1 aplis
V14 - 2 apļi
Jaunieši - 2 apļi
Juniores - 2 apļi
Amatieres - 2 apļi
Seniores - 2 apļi
Veterāni - 2 apļi
- brauciens ~13:15, apļa garums 9km
Juniori - 2 apļi
Amatieri - 3 apļi
Meistari - 3 apļi
Seniori - 3 apļi
S Elite - 3 apļi
V Elite - 4 apļi
Laikam jau vēl būs stipri jāpiedomā vai vērts nobraukt 500km. ar auto, lai nobrauktu 14km. ar velo. ;)
Izkāpt no auto var arī mazliet ātrāk! :)
kas nobrauks 14km ātrāk par stundu, sanems balvas :)
izmetu līkumu šodien, secinājumi:
- vajag izmēģināt trasi pirms sacīkstēm
- lielākā daļa trases ir šaura un jābūt uzmanīgiem
- Kas netiek izmēģināt trasi, varēs vismaz Downhill gabaliņu iečekot, jo tas ir turpat pie autostāvvietas.
- Pārbaudiet bremžu klučus un iesaku beņķi palikt bišku zemāk.
šis būs saldais ēdiens, bet ja lietus būs atmiekšķējis mālus, tad saldais būs dubultporcijā.
kukulīt, nevaru piekrist par pirmo punktu, nebūs tik traki, iespējams kādi jau kritīs… Bet pirmo apli kā jau iepriekš pieminēja - pa nobraucieniem pirmajā aplī nekur nenesties, it īpaši pa vāļu kalnu,kurā ir ļoti daudz rises, pie žagarkalna starta nobrauciena “tranšeja” ir aizbērta un mierīgi var nesties lejā.
Vai tad ļaudis nelasa Windguru, lietus sestdien būs, jautājums tikai par stundām. Iespējams gonkas laikā, iespējams, ka tikai vakarā.ce
P.S. Kādi ir aptuvenie 9km apļa laiki?
Kāpēc jauniešu grupai arī ir saīsinātais aplis:o??? Varētu atsāt tos 2 apļus, bet 9 km kur ir viens aplis, vai 3 apļus ar 7km. Un kā tas ir iespējams ka zēniem (m-14) ir jābrauc tik pat cik jauniešiem???
pamanīju, ka tiek atcets riekstukalna posms? tā ir?
jt, jā
minējs123, vai esi braucis trasi?
kukulitis, es līdz šodienai nebiju braucis trasi. visi kauli veseli. lūdzu, domā līdzi, ko raksti.
ja līs vai būs karsts dalībniekiem pēc sacensībām būs pieejama duša. Tas maksās 0.50 Ls personai.
piekrītu par to, ka jauniešiem, tātad arī man, ir jābrauc divi 9km apļi