Otrajā aplī pa kreiso malu pārbraucu diezgan lielā ātrumā pārceļot tikai priekšu. Sanāca sitiens pa pakaļējo ratu, bet ja svaru pārliek uz priekšu, tad nekas traks nav.
labajā pusē “tranšeja” vispār nav…
varu nomierinat, nebus PČ :)
http://trekbikesuk.typepad.com/thedirt/2009/08/more-worlds-track-previews.html
veči! jaunā trasē, pirmo reizi un pa tumsu ar lukturiem… nelīmējas kopā.
Tiekamies Ozolkalnā :)
Kā lai es zinu - esmu tehnisks braucējs vai neesmu tāds ?..
varētu izveidot šādu kritēriju - tehnisks braucējs ir tas, kurš braucot ar krūšu galiem var aizsnegt sēdekļa aizmuguri.
Tehniskam braucējam nebūs problēmu izņemt kreiso pagriezienu, griežot stūri pa labi - kā spīdvejā.
Kā lai es zinu - esmu tehnisks braucējs vai neesmu tāds ?..[/quote]
nu kaa to var nezinaat!? :D:D nu parasti tehniski brauceeji ir tie kuriem nav nekaadu probleemu ne nobraucienos, ne braucot pa shauru tacinju vai braucot pa dubljiem un smiltiim, tehnisks brauceejs prot parvaldiit savu riteni bez nekaadaam probleemaam,
itkaa jau parasti tehniskie brauceeji brauc krosus un normaalus xc posmus. taa kaa aizbrauc un paarbaudi vai esi tehnisks brauceejs, vai neesi. to Tu labi redzeesi tajaa trasee :)
Labdien, daži jautājumi organizatoriem:
- Vai ir plānoti atsevišķi starti līdzīgi kā iepriekš Trek kausu sacensībās? Neatrodu par to informāciju nolikumā. Ja jā, vai distances abiem startiem būs vienādas (lielākais uztraukums par to DH)
- Kad beidzas iepriekšējā pieteikšanās trek-kauss mājaslapā?
Paldies :)
Lasot komentārus jau jāsāk nedaudz uztraukties :)
Pašam diemžēl nesanāk laika aizbraukt izmēģināt trasi (diezgan patālu sanāk braukt), bet jau nopratu, ka pirmais aplis būs jābrauc ļoti uzmanīgi, lai saprastu - kas un kā!
Var tak nobraukt mierīgi pirmo, tie kas šaubās par tehniskumu un tad jau ar nākamiem apļiem mēģināt ātrāk.
Te jau tiešām mazliet biedē tādus vairāk “zaļo galu”, kā mani - bet domāju, ka nav jāķer kreņķis - šajās sacīkstē jau var vienkārši pamācīties tehniku - tiesa, laikam būs jāuzmanās no jau tehniskajiem, kas lidos garām - ceru arī viņi sapratīs, ka aiz līkuma var būt kāds švakāks braucējs priekšā!
Es domāju ka viss izdosies - galvenais, ja nē esi pārliecināts - nelido - savādāk viss kas var gadīties!!!
Jā ir plānoti atsevišķi starti, sīkāka informācija būs trešdien. (pastāv iespēja ka atsevišķām grupām būs aplis bez DH). Trešdien noteikti informēsim par to kas un kā…!
Nevajadzētu nobīties no komentāriem ka Ozolkalnā Jūs saigaida šausmīgi grūta un tehniska trase, visu to var pagriezt no cita skatu punkta: Ozolkalnā jūs sagaida trase kurā pārbaudīt sevi un savu varēšanu, braucot prātīgi, nepārvērtējot savas spējas / ieklausoties piemēram, kasrim domu gājienā / Jūs noteikti sasniegsiet vēlamo un iegūsiet vērtīgu pieredzi un milzīgi pozitīvas sajūtas par paveikto+skaisties skati pa kuriem ved trase ir patiešām baudāmi…
šodien izbraucu vēl reiz trasi bez maldīšanās, 2apļus nobraucu - 15,8km, sanāk 7,9km viens aplis. Pa visu trasi - 4forši lieli kalni - ozolkalns,cīruļkalns,vāļu kalns un pie ozolkalna vēl viens liels, bet visi braucami! :) DH trasē nekas traks nav, mierīgi braucot bez krišanas var elementāri iztikt, tā ir pirmā puse no ozolkalna DH un tā ir viegla salīdzinot ar otru pusi. :D Domāju,ka labāk atsāt DH,bet to,lai lemj org. Šitā trase salīdzinot ar sebu ir īsts saldais ēdiens. :)
nezaalex Tev odometrs joprojām gļuko…:)
:D:D
Viņš pa tiem 4 foršajiem kalniem šļūca lejā
Arī es šodien lēnā garā, baudot dabu un runājot ar saviem biedriem, izbraucu trasi apmēram 1 stunā. Man, kā metenei, kas SEB brauc ap 500.vietu, brīžiem vajadzēja pastumties gan augšā, gan lejā, bet tas netraucēja veiksmīgi sasniegt finišu. Sacensību laikā, trases bīstamākajās un šaurākajās vietās, mana līmeņa un fiksajiem braucējiem, novēlu būt atsaucīgiem un saprotošiem, lai veiksmīgi sasniegtu katrs savus mērķus!!! Uzskatu, ka trase ir ļoti laba un atbilstoša Trek kausam. Piemērota tiem, kas ar veļuku ir uz Tu. Šeit noteikti varēs redzēt, kas ir labākais(-ā) MTB krosu braucējs(-a) LV. Veiksmi visiem, kas pieņems šo izaicinājumu…:)
Viņš pa tiem 4 foršajiem kalniem šļūca lejā[/quote]
nešļūcu lejā,bet gan braucu augšā. :)
cik es zinu tu kaspar nesi nekads tehniskais braucejs…
Rīt no rīta 26 08 ap 9-10 braucu skatīt trasi. Visi iepriekš paredzētie atteicās. Ir 3-4 brīvas vietas braucejam ar riteni zvanat 29296952. Iespejamās izmaxas 2-3 ls mo sejas.
Aizmirsu - starts no Rīgas.
nu hektor, cik es zinu, tad tu stipri maldies :)…