Hmm. ja nu kāds neredzēja šo dramatisko momentu. Ne tikai Rīgas velomaratonā …
http://www.youtube.com/watch?v=-RNAYR3KPIg
[quote=Kaspi4]Stage 5 live!
http://www.fromsport.com/v-0/0/76/v-7615.html
Cerams shodien nebuus kritienu ![/quote]
OO labs. es skatiijos live text… :) nu ir bilde ar.
Labs,paskataties uzmanīgi ka Flecha izlīda caur adatas aci un Freirem tikai ritenis patraucēja izbraukt caur šķirbu…
Labi var redzēt kā Freire saliek sānslīdē tad atverās sprauga,šis atlaižbremzes ripo tālāk,bet LaMondiale džeka ričuks izlido priekšā…
Labs,paskataties uzmanīgi ka Flecha izlīda caur adatas aci un Freirem tikai ritenis patraucēja izbraukt caur šķirbu…
Labi var redzēt kā Freire saliek sānslīdē tad atverās sprauga,šis atlaižbremzes ripo tālāk,bet LaMondiale džeka ričuks izlido priekšā…[/quote]
Labs gan tur nekas nav.
Izskatās, ka Cavendisham šogad komanda nav pietiekami stipra lai nostieptu grupu un izvestu tīri uz finišu. Ārī pašam ātrums pēdejos metros nav tāds kādu varāja redzēt iepriekšējās sezonās.
Labi var redzēt kā Freire saliek sānslīdē tad atverās sprauga,šis atlaižbremzes ripo tālāk,bet LaMondiale džeka ričuks izlido priekšā…[/quote]
Labs gan tur nekas nav.
Izskatās, ka Cavendisham šogad komanda nav pietiekami stipra lai nostieptu grupu un izvestu tīri uz finišu. Ārī pašam ātrums pēdejos metros nav tāds kādu varāja redzēt iepriekšējās sezonās.[/quote]
Sūdīgi Tev ,ja nav labs! ;)
CAVs jeb “The Cannonball”, ir populars ar to , ka viņš bez vilcieniņa izcīnās(Pretēji Petacchi), šogad viņam drusku trenēšanās un mači pajuka, dēļ veselības,
Ja par TdS, tad izskatās, ka izšķirošais būs noslēdzošais ITT. Gesinkam, gada sākumā bija ITT GIANT ieregulējuši tā, ka izskatījās airodinamiski, bet uz priekšu negāja. Kaut gan viņam nav slikts individuālais starts.
Ja es piedalītos totalizātorā es liktu uz Gesink,Kloden vai Kreuziger ka GC uzvarētāju.
[quote=Kaspi4]CAVs jeb “The Cannonball”, ir populars ar to , ka viņš bez vilcieniņa izcīnās(Pretēji Petacchi), šogad viņam drusku trenēšanās un mači pajuka, dēļ veselības,
Ja par TdS, tad izskatās, ka izšķirošais būs noslēdzošais ITT. Gesinkam, gada sākumā bija ITT GIANT ieregulējuši tā, ka izskatījās airodinamiski, bet uz priekšu negāja. Kaut gan viņam nav slikts individuālais starts.
Ja es piedalītos totalizātorā es liktu uz Gesink,Kloden vai Kreuziger ka GC uzvarētāju.[/quote]
Nuu a tu Armstrong neaizmirsi? Ja tu vakardienas gonku skatiijies tad tu noteikti uz Klodenu neliktu… vinjsh strtaadaaja smagi prieksh Armstronga - nedomaaju, ka vinjam buuz daudz speeka atlicis prieksh peedeejaa ITT. Armstrongs savukaart bija viens no tiem kas visvairaak centaas nodeldeed gesink paarsvaru, gan nobraucienaa, gan finishaa. Vismaz izskataas ka vinjsh ciiniisies par kopveerteejumu.
Nu tad frank shleck un armstrong pa priekshu tomeer. :) treshais Jakob Fuglsang.
taadi negaidiiti rezultaati.
Kaut gan jāatzīmē ka Klodens labāk par Armstrongu TT nobrauca, nedaudz savādāk vienkārši ievirzījās.