Sveiciens mārupiešiem!
Vai nav kādam vēlēšanās pievienoties uz vakara, orientējoši ap 19, treniņiem pa Mārupes / Skultes / Beberbeķu takām un ceļiem. Maršruts Lielā iela - Kantora iela - tad līkums līdz lidostai - atpakaļ uz Kantora/Stīpnieku ceļa - posms caur Skultes mežu - gar lidostu līdz Skultei - līdz Beberbeķu ezeram - atpakaļ līdz Jaunmārupei - vecais Mārupes ceļš, 35% asfalts, 20% mežs, 45% gruntene, braukšanas temps 30 asfalts, 25 grunts, 18 mežs, kopā sanāk 36-42km, atkarībā vai brauc uz ezeru vai nē, sagatavotības līmenis - nedaudz virs iesācēja. Cenšos braukt katru otro dienu, vai vismaz 2x nedēļā, ja ir patīkami klimatiskie apstākļi un darbs kaulus nelauž. Reizēm braucu kopā ar Snema kungu, bet diemžēl reti sanāk un tādēļ piedāvājums braukt bariņā, kopā tomēr jautrāk un km ātrāk skaitās!
Nākamo reizi braucu piektdien, ja kas …
Tikšanās vieta varētu būt:
- Mārupes pagasta padome;
vai - Skulptūru dārzs uz Kantorenes.
Es ar uz piektdienu plānoju, nāks tuvāk sazvanīsies!
kaadreiz vareetu pievienoties. es ar pa to pusi biezhi braukaaju. iespeejams piektdien vareetu.
Šodien 18:20 skulptūrdārzā sākam!
Distance 46km.
Es šonedēļ laizu rētas un laboju velo, tā kā Tour de Mārupe bez manim :(
Šovakar dodos tūrē, ja kāds vēlas pievienoties ap pus8 nobraukšu gar skulptūrnieku uz kantora ielas
shovakar shii tuure nenotiek?
notika :)
tikai tas bija minūtes jautājums, kad es atbraucu pus9 no darba, izkāpu no autiņa un uzkāpu uz velo, pa ceļam tikai ielejot ūdeni pudelē!
Negrib kāds pievienoties uz 60km izbraucienu pa veloceliņu no Zolitūdes līdz Bulduriem, caur Lielupi un atpakaļ uz Mārupi? Doma nomazgāt velo un pēc stundas izbraukt no mājām?
P.S. Paši vainīgi, ceļojums uz biezo jūrmalu bija fantastisks :)
Sveikas!
Labprāt apvienotos uz trenniņu Jaunmārupes - Mārupes rajonā.
Piedāvāju ;šovakar 18.30 treniņu Beberbeķos.
kāds vidējais ātrums, kāds segums, kur starts?
Starts pie ZZK veikala, braucu pa kāpām līdz ezeram un atpakļ, apļa garums 7 km, vidējais pulss 145. ja ir interese tad zvani 26540589 Toms.
Šovakar kāds nevēlas pa kādu pārdaugavas puses cieta seguma maršrutu izbraukt?
Ciets segums, tas ir domāts, asfalts, grants. Vismaz vēl pirms pāris dienām meža takas bija stipri dubļainas. A pa dubļiem kaut kā negribas.
meža takas ir labu labās. meža ceļi arī jau ir ok.
es esmu gatavs izbraukt svētdien ap 12:00 (ja ir interese, varam noprecizēt laiku rīt), kā arī plānoju regulārus treniņus otrdienās un ceturtdienās ap plkst. 18:30-19:00. (parasti braucu 30-40 km, asfalts - grants. bet pieļauju, ka drīz jau braukšu arī mežā iekšā (beidzot)).
sho svētdien nesanāks. bet kādu otrdienu/ceturtdienu varētu.
Šodien piedāvāju izbraukties 18.30 Starts pie ZZK veikala, braucu pa kāpām līdz ezeram un atpakļ, apļa garums 7 km, vidējais pulss 145. ja ir interese tad zvani 26540589 Toms.
Šodien gribu paripināt pa Mārupes apkārtni. Interesē mežs un grantene. Uz Baltās kāpas pusi negribu, tur viss izbraukāts.
Vai kādam ir laba maršruta karte?
[quote=r_s]Šodien gribu paripināt pa Mārupes apkārtni. Interesē mežs un grantene. Uz Baltās kāpas pusi negribu, tur viss izbraukāts.
Vai kādam ir laba maršruta karte?[/quote]
Sazinies ar Zaļais no Foruma!
Ja nav aizbraucis ceļojumā, tad šodien vai rīt ( 7dien) no rīta ( ap kādiem 8:30) varētu startēt no Mārupes Vidusskolas.