Time pedāļi ROC ATAC S

Vai kādam ir pieredze ar šāda tipa pedāļiem? Gribētu dzirdēt kādus komentārus, kas vismaz lieto Time tipa pedāļus…
Sikāka informācija šeit - http://time.nextedia.com/product-sheet-roc-atac-s.2.0.idp.111.html
Otra versija, kas tiek aplūkota ir Atac XS - http://time.nextedia.com/product-sheet-atac-xs.2.0.idp.108.html
Kura versija vairāk būtu piemērota MTB sacensībām (Latvijā, Igaunijā…)

Bija man TIME Z FREERIDE (pedāļu klipsis analoģisks), braucot SEB, dažreiz grūtības bija ielikt kāju ātri atpakaļ, jo nokļūstot dubļos tie salipa gan pedāļos, gan velokurpju stiprinājumos…ar tagadējiem SHIMANO tādas grūtības nepiedzīvoju…tas tā, no pieredzes ar šiem pedāļiem…tāda veida stiprinājumiem…

Zinot Gunti te likme ir likta tikkai un vienīgi uz Time pedāļiem, pārējos nav vajadzības apspriest. Es pats ar gribētu tikt skaidrībā par Gunta pieminētajiem pedāļiem, cenā ļoti lielu atšķirību nemana

Gunti, te būs izsmeļošs info: http://www.mtbr.com/cat/drivetrain/pedal/time/atac-xs/PRD_363039_135crx.aspx
http://www.mtbr.com/cat/drivetrain/pedal/time/atac-xs-carbon/PRD_363988_135crx.aspx

Spriežot pēc komentāriem, dubļos tie uzvedas ideāli, laikam problēmas ir tikai ar lētā gala TIME (tādi bija arī man) :)

Time Z tak ir apkārt platforma kurā tad tiem dubļiem ir kur ķerties,ja tās nav tad tur nav kam ķerties.pats pāris reizes ar XS modeļi pamēģināju pa dubļiem un nejutu nekādas iellikšanas problēmas!katram sava pieredze.

Tā jau ir, arī minētajās atsauksmēs minēts: NO PROBLEM WITH MUD…:)

Pāreju no Shimano uz Time pedāļiem, jo braucot MTB Tahko tie neizturēju varenos Somijas akmeņus. Izvēle krita uz ROC ATAC S…rītā testēšu Latvijas takās… un tad jau varēs izdarīt secinājumus.

Pareizi arī dari,pats braucu ar pashiem lētučiem no Time,bet cik testēju shimano,tad likās ka tie nerullee pret Time !
Vēl kas,man liekas Time nav jāsmērē…nezinu gan,bet griežas trīs gadus vareni!

Patiešām, Time pedāļi ir pa pirmo…notestēju un esmu ļoti apmierināts!!! Par to smērēšanau arī esmu dzirdējis, ka var braukt vairākus gadus un nekas ar šiem pedāļiem nav jādara (prakstiski nekāda apkaupe nav nepieciešama)!

Es arī trešo gadu braucu ar "TIME"iem- kaine probleme!!!

Lietoju TIME jau kādu 3-4 sezonu, un nezinu problēmas.

Lietoju TIME Atac Alium (lētākie) jau kādas 4 sezonas bez problēmām, vienīgais mīnuss - svars 411 grami !!!
bet tagad pārgāju uz visvieglākajiem TIME ar titāna asi (svars 260 g) arī nav nekādu problēmu.
Redzēju līdzīgu sistēmu Exustar pedāļiem, tur svars vēl mazāks, bet tā sistēma tomēr nav TIME kopija, cik manīju - nedaudz atšķiras…?
Ā, un vēl LOOK tagad jaunus MTB pedāļus uztaisījuši ar līdzīgu sistēmu, ļoti vieglus!

Gunti -
būtu jauki, ja pēc kāda brīža, kad būsi jau nobraucis kādas dubļu sacensības, tu uzrakstītu savas sajūtas par lietošanu kopumā un jo īpaši ieklipsēšanos.
Ideāli būtu, ja varētu salīdzināt ar SPD, ar kuriem brauci iepriekš.
Ir tā, ka lielākā daļa esam braukuši tikai ar vienas sistēmas pedāļiem un nespējam novērtēt.
Varbūt pašam šķiet, ka ar esošajiem ieklipsēties ir grūti, bet citam ar tādiem pašiem škiet viegli. :)
Vienam cilvēkam testējot divus dažādus pedāļus, vērtējums varētu būt objektīvāks.

[quote=Biker]Lietoju TIME Atac Alium (lētākie) jau kādas 4 sezonas bez problēmām, vienīgais mīnuss - svars 411 grami !!!
bet tagad pārgāju uz visvieglākajiem TIME ar titāna asi (svars 260 g) arī nav nekādu problēmu.
Redzēju līdzīgu sistēmu Exustar pedāļiem, tur svars vēl mazāks, bet tā sistēma tomēr nav TIME kopija, cik manīju - nedaudz atšķiras…?
Ā, un vēl LOOK tagad jaunus MTB pedāļus uztaisījuši ar līdzīgu sistēmu, ļoti vieglus![/quote]
Biker pastāsti,vai juti kādu starpību starp Alium un XS Ti carbon,domāju ieklipsētu kāju noturēšanās stingrības ziņā?

Starp TIME Atac Alium un Atac XS ir neliela atšķirība stingrībā. XS ir nedaudz kantaina tā atspere un taisnāk kāju tura. Cik atceros Alium varēja 1mm pabīdīt uz sāniem kāju un neizklipsēties. Un vēl XS var pieregulēt chut stiprāku atsperi. Jakas to cik viegli/grūti kāja raujas ārā var regulēt arī pamainot savā starpā dzelzīšus zem tupeles.

Dubļos abi uzvedas vienlīdzperfekti. Apavu dauzīšanu ārā no dubļiem esmu veicis tikai kompānijas pēc ar citiem tūrisma izbraucienos ;)
Jaucis un labojis arī neesmu ne reizi, lai arī ir bijuši peldināti un baisos dubļos.

Vienīgais mīnuss ir svars un tas, ka laikam, nepiestav ar XTR aprīkojumu kam tāds ir :]

Atac Alium esmu vienu kaudzi notirgojis tāpēc varu pateikt kad ir tādi braucēji kuri 4gadu laikā nav veikuši nekādu apkopi,ir tādi Braucēji kuru pedāļiem jau pēc sezonas vai divām vajag nelielu apkopi.Cik es zinu tad Time pedāļu apkopi/remontu ir apguvis Arkādijs, iesaku to veikt kad pedāļiem parādās neliela kustība(kustība parādās jo ir padilusi metāla bukse kas tur pedāli uz asītes),citas problēmas šiem pedāļiem nav konstatētas.

Man lļoti apmierina Alium izņemot svaru,jo viņi paši par sevi ārā neklipsējas un pieļauj pietiekošu lufti grozīt kāju.
Tātad jaut. par XS,…vai šī ideja šeit nostrādā,vai tomēr izgriežot ārā celi lai paņemtu pudeli pastāv iespēja brīnišķīgi noraut uz mutes tādēļ ka biji nedaudz zaudējis modrību?
Jau iepriekš paldies! :]

Ir nedaudz mazāka tā brīvkustība, bet pagrozīt kāju var un, protams, nekādīgi netraucē izņemt pudeli ;)

Man pat vēl jo projām nedaudz traucē tā brīvkustība, jo man iesācies kaut kāds slikts niķis - papēdi labajai kājai it kā spiest klāt pie zobrata - nez tas no slodzes vai kā. Bet klanis notrīts un velokurpes un mokasīnu esmu pat pamanījies uzplēst uz lielā zobrata :|

Man lļoti apmierina Alium izņemot svaru,jo viņi paši par sevi ārā neklipsējas un pieļauj pietiekošu lufti grozīt kāju.
Tātad jaut. par XS,…vai šī ideja šeit nostrādā,vai tomēr izgriežot ārā celi lai paņemtu pudeli pastāv iespēja brīnišķīgi noraut uz mutes tādēļ ka biji nedaudz zaudējis modrību?
Jau iepriekš paldies! :][/quote]
Tavs citāts par ceļa izgriezšanu un uz mutes nolikšanu ir apbrīnas vērts…kā vispār kaut ko tādu var dabūt gatavu,ja neesi izcili …nevaru izvēlēties pareizo vārdu kā noformulēt…:)

cello,te nevajag neko formulēt,…budžeta taupības nolūkos iegādāju līdzīgus Look quartz,250gr.pāris,nu viss pa feino ,bet jebkura kustība izmet kāju ārā un centies pēc tā visa savākties lai netraumētos.