Tikšķis monoblokā

Lieta tāda: uzminoties ar labo kāju monoblokā kaut kas notikšķ.
Kas varētu būt noticis? Smiltis sagājušas vai kas cits?

Tas tiešām ir monobloks, nevis sēdeklis, sēdekļa stute, pedālis?

Vai ir manāma kāda brīvkustība monoblokā, ar rokām paļogot pedāļus sāniski? Monobloks labs, dārgs, vai kā parasti? Varbūt savu laiku nokalpojis.

Tikšķis ir monoblokā!
Nekas nekustās viss itkā ir savā vietā, monobloks nav baigi dargs ~10ls
Pirms gada bija šāda vaina, aizdzinu uz remontu apmainīja vairs netikšķēja, bet tagad atkal tas pats!

[quote=mmartinss17]Tikšķis ir monoblokā!
Nekas nekustās viss itkā ir savā vietā, monobloks nav baigi dargs ~10ls
Pirms gada bija šāda vaina, aizdzinu uz remontu apmainīja vairs netikšķēja, bet tagad atkal tas pats![/quote]
Mosh rāmis?

Bet pēc nomaiņas netikšķēja!
Kas rāmim var tikšķēt?

Ūj, kā man tracina šādi tikšķi, kad viņi ir, bet nevar atrast, kurā vietā. Patīk, lai viss strādātu klusi, bez liekām skaņām.
Parasti par iemeslu ir bijusi sēdekļa stute. Zinu tikai vienu, ka nenosakāmas izcelsmes tikšķi paši pazūt pēc braukšanas stipra lietus laikā :) Arī pēc kārtīgas velo mazgāšanas ar šļūteni un birsti.

Man bija līdzīgs gadījums, bet, tiešām, vainu atradu sēdekļa stutē. Saiet tur visādi dubļi un tml.
Jāatzīst, ka brīžiem joprojām uzpeld tā problēma - tad ņemu ar breikklīneriem tīru (kaut kā viss tur elļains ar laiku tiek) un smēreju ar silikoniem. Kādu laiku miers…

[quote=mmartinss17]Bet pēc nomaiņas netikšķēja!
Kas rāmim var tikšķēt?[/quote]
Metinājuma vietas, lejā pie monobloka.

Tieši tā - klusi un lēdzeni!:)

krakšķēt var dēļ sausuma vītnēs,izjauc, ieliec smēri rāmja vītnē, monobloka bļodā,saskrūvē atpakaļ, to pašu ar pedāļu vītnēm, bet tā ir tikai viena no iespējām, var arī viss kautkas cits krakšķēt

Izskatās pēc smērvielas beigšanās sākuma labākajā gadījumā vai dabīga nolietojuma sliktākajā.

Ja tas ir ārējais monobloks - Shimano HTII, Sram GXP utml. - tad pārliecinātties par pirmo minējumu var paša spēkiem. Jāatjauc monobloks (noņemt blīvslēgus ir relatīvi viegli) un jāiztīra + jāsasmērē. Montējot kopā smērviela jāuzliek arī uz klaņu ass.
Ja tas ir iekšējais monobloks, arī tad var sākt ar svaigu smēru. Tikai process būs piņķerīgāks.

Vēl iesaku pārliecionāties, ka vaina tiešām ir monoblokā, nomainot citus pedāļus. Jo arī pedāļos ir gultņi, kam palikt sausiem, sarkaniem vai pat sadilt.
Veiksmi eksperimentos!

Lai kliedētu aizdomas, ka vaina stutē, vajag to izvilkt un pabraukt kājās :) Un tā uz priekšu - apmainīt pedāļus…

Man bija līdzīgi, Superioram arī tikšķēja, braucu uz servisu, pievilka stingrāk, pārstāja. Nesen monobloks, šķiet, bija atskrūvējies, jo brīvi braukāja pa asi, aizvedu, pievilka, nākamajā dienā atkal tikšķēja, aizbraucu vēlreiz, škiet, savilka stingrāk, tgd klusi iet. Bet tas drošvien kā kuram.

man ir tieši tāda pati figņa! un pats trakākais, ka, mērfija likums, tai dienā, kad nolemju iegriesties servisā, ritenis iet klusu, kā lidojošais šķīvītis…

Man arī ir tas tiksķis nupat parādijies atkal. Pirms tam viss sākās, ar spieķiem aizmugurejam ratam, minoties tie sāka trīties viens pret otru. Tad pārvilku spieķus, kaut ari nebija nemaz vaļigi, spieķu trīšanās pazuda, bet otru tikšķi konstatēju, ka QR bija diezgan vaļīgs aizmugurējam ratam, kur sakaņa bija tāda it kā caur visu rāmi gāja. Pievelkot QR viss bija OK kādu laiku, bet tagad atkal tas tikškis ir parādījies (varbūt nedaudz savādāks), tieši minoties, bet nu galīgi vairs nevar saprast kur tā vaina ir, it kā no aizm. nāk līdz klaņiem, monobloks manā gadijuma diez vai ir pie vainas parcik ir BB ārejie gūltņi. Pa tukšo gaisā minoties nekadi tikšķi nedzirdās, vai atkal spieķi sāk atlaisties? Braucu visai agresīvi pa mežu 1h/dienā. Padomi idejas?

Krakshkju iemeslu mekleeshana ir dazju sevisu izklaide - 5 minuutes un probleema atrisinaata.
Vajag tik doties uz pareizo servisu!
p.s. pareizie servisi shai gadijumaa Riigaa ir veseli 3. ;)

Ir kādas idejas, kur vainu meklēt, ja jau tā problēma ir 5min risināma, un nav man tie labie servisi pavisam blakus. Paldies.

[quote=A Vanags]Krakshkju iemeslu mekleeshana ir dazju sevisu izklaide - 5 minuutes un probleema atrisinaata.
Vajag tik doties uz pareizo servisu!
p.s. pareizie servisi shai gadijumaa Riigaa ir veseli 3. ;)[/quote]

Neredzot pashu velo ir gruuti pateikt. Piemeeram, ir bijushi gadiijumi kad krakshkj pedaalis, jo ieskruuveets klanii bez smeeres… seedeklja sliediites stiprinaajuma vieta seedeklii arii var krakshkjeet, utt utt.

Nu neticu ka dziivo taadaa nomalee lai nevareetu tikt liidz kaadam servisam…

[quote=A Vanags]Neredzot pashu velo ir gruuti pateikt. Piemeeram, ir bijushi gadiijumi kad krakshkj pedaalis, jo ieskruuveets klanii bez smeeres… seedeklja sliediites stiprinaajuma vieta seedeklii arii var krakshkjeet, utt utt.

Nu neticu ka dziivo taadaa nomalee lai nevareetu tikt liidz kaadam servisam…[/quote]

Nav jau nekāda nomale tikai 25km no Rīgas :) Nupat atkal paminos paklausījos, no kurienes tas tikšķis, tā ari nesapratu, itka nak no aizm rumbas uz priekšu lidz monoblokam (BB) vai klaņiem, bet arī ne uzreiz, bet pēc kādas minūtes paminot. Otrs , ka gaisā minot tikšķis nedzirdās, bet sēdeklis tas ari nav, jo kajās minot tikšķis tapat ir. Pargaju pāri aizm gultņiem, ar tiem viss OK, ja tikšķis paliks vēl intensivaks un piegriezīsies bus jau jādzen uz to servisu, lai ar meistara aci un ausi paklausās :) Pedāļus skruvejot iekšā klaņos gan neko nebiju smērejis, bet tas tāpat bija sen un jauni pedāļi tāpat bija nedaudz eļļaini, bet tikšķis ta parādījās tikai tagad. Velo ir CUBE LTD Team ar SLX klaņiem.

[quote=hilss]Ūj, kā man tracina šādi tikšķi, kad viņi ir, bet nevar atrast, kurā vietā. Patīk, lai viss strādātu klusi, bez liekām skaņām.
Parasti par iemeslu ir bijusi sēdekļa stute. Zinu tikai vienu, ka nenosakāmas izcelsmes tikšķi paši pazūt pēc braukšanas stipra lietus laikā :) Arī pēc kārtīgas velo mazgāšanas ar šļūteni un birsti.[/quote]
PILNĪGI PIEKRĪTU!!! man vakar atkal sāka tikšķēt. šodien jau tikšķēja tā, ka likās, ka rāmis pa šuvēm jūk ārā, vai monobloks ir sabrucis. iebraucu staķikā. izrāvu sēdekļa stuti un tai caurumā pilnu leikannu ūduns un tad ar to pašu kompresora šļūteni iepirdu gaisu. un tā 3x pēc kārtas! ka es jums saku, ričuks atkal kā lidojošais šķīvitis klusu iet!