Sveiki. Padalieties pieredzē, ja kāds ir ko sūtījis no ASV- kādi sūtīšanas veidi izmantoti.
kādus trīs gadus atpakaļ sūtīju no USA vairākas reizes. visu saņēmu diezgan ātri.
Vai tu sūti no privātpersonas vai no veikala? Kā arī, vai pats uzņemsiem muitas un PVN lietas vai pārvadātājam uzticēsi?
Esmu dzirdējis labu atsauksmi par https://lv.shipzee.com/lv/precu-pasutisana
Pats lietojis neesmu.
No ebay.
[quote=bonys]Esmu dzirdējis labu atsauksmi par https://lv.shipzee.com/lv/precu-pasutisana
Pats lietojis neesmu.[/quote]
Shipzee iedeva cenu. Bez parastajām transporta izmaksām 150 USD par viņu pakalpojumu. Galīgi neinteresanta.
Kādā veidā sūtīji? Ja pāredvējs sūta, viņš izvēlas FEDEX vai DHL, kas maksā kosmosu (800 USD).
Inetersē kāds “ebaypiegāde” veids, kam ir sava noliktava un tad savāc konteineru. Jau sapratu, ka atsevišķu paku sūtīt sanāk dārgi.
Kādā veidā sūtīji? Ja pāredvējs sūta, viņš izvēlas FEDEX vai DHL, kas maksā kosmosu (800 USD).
Inetersē kāds “ebaypiegāde” veids, kam ir sava noliktava un tad savāc konteineru. Jau sapratu, ka atsevišķu paku sūtīt sanāk dārgi.[/quote]
Sūtīju no Amazon un Ebay. No firmām. Muita, pvn viss bija iekļauts rēķinā, bet vienalga sanāca lētāk, nekā no eiropas. Amazone pēc mēneša viena vai diviem vēl atskaitīja, kaut kādu naudu atpakaļ. Pat neiedziļinājos par ko. Nesūtīju paleti ar bruģi, lai būtu par piegādi jāmaksā 800 USD :)
Ko tu gribi pasūtīt? Tiešam kaut kur eiropā tas nav pieejams? Man personīgi nav pacietības gaidīt no austrumiem, kamēr šķībie izdomā kad atsūtīt :D. Labāk drusku piemaksāju un to pašu saņemu nedēļas laikā.
Inetersē kāds “ebaypiegāde” veids, kam ir sava noliktava un tad savāc konteineru. Jau sapratu, ka atsevišķu paku sūtīt sanāk dārgi.[/quote]
Sūtīju no Amazon un Ebay. No firmām. Muita, pvn viss bija iekļauts rēķinā, bet vienalga sanāca lētāk, nekā no eiropas. Amazone pēc mēneša viena vai diviem vēl atskaitīja, kaut kādu naudu atpakaļ. Pat neiedziļinājos par ko. Nesūtīju paleti ar bruģi, lai būtu par piegādi jāmaksā 800 USD :)
Ko tu gribi pasūtīt? Tiešam kaut kur eiropā tas nav pieejams? Man personīgi nav pacietības gaidīt no austrumiem, kamēr šķībie izdomā kad atsūtīt :D. Labāk drusku piemaksāju un to pašu saņemu nedēļas laikā.[/quote]
US ir viens trenažieris labā cenā, bet 800 usd visu labumu noēd…
Rēķinies, ka pērc bez garantijas, jo diez vai pēc tam sūtīsi uz ASV kaut ko tik smagu.
Paseko “Euro deals” sadaļai šeit, uz Black Friday saraksts bija garāks nekā šobrīd:
https://www.dcrainmaker.com/2021/11/sports-tech-black-friday-holiday-deals-list.html
Grabr aplikacija ari palidz ar kadu celotaju atvest mantinjas/klut par piegadataju
Labāk ņem uz vietas veikalā, cik biju savlaik skatijies, cenas ± kā eiropā, lai gan bez dīliem. Sūtot tāpat būs muita par preci un šippingu, trenažieri ir diezgan lieli un nav viegli, neviens pa lēto nešipos. + vēl garantijas jautājumi, iedomājies ja tas viss atpakaļ jāsūta :)
Vieglāk iesoļot veikalā un jau vakarā skrūvēt trenažieri kopā.
[quote=lion002][quote=kaadss][quote=lion002]
Ko tu gribi pasūtīt? Tiešam kaut kur eiropā tas nav pieejams? Man personīgi nav pacietības gaidīt no austrumiem, kamēr šķībie izdomā kad atsūtīt :D. Labāk drusku piemaksāju un to pašu saņemu nedēļas laikā.[/quote]
US ir viens trenažieris labā cenā, bet 800 usd visu labumu noēd…[/quote]
kas pa trenažieri un cena kāda?
Ieteiktu paskatīties ja tas ir kaut kas ar elektrību darbināms, tad vajadzēs pārveidotāju, kas arī var maksāt, man vienai vidēji jaudīgāki iekārtai sanāca 50 eur papildu un mega liels papildu klucis kas kaut kur jānovieto.
Esmu lietojis www.eshopwedrop.lv Pozitīva pieredze. Princips tas pats, kas perceu.lv - konsolidētās kravas konteinerī.
[quote=kaadss][quote=lion002][quote=kaadss]
US ir viens trenažieris labā cenā, bet 800 usd visu labumu noēd…[/quote]
kas pa trenažieri un cena kāda?[/quote]
Elite Tuo. Nu jau vairs nav svarīgi, jo cena+muita+visekonomiskākā sūtīšana pārsniedza LV cenu.
Paldies, jā šo arī atradu kā gana adekvātu,