SUPerior 2011

Neliela haotiska bilžu galerija ar jaunajiem riteņiem. Tiesa gan, daži niknākie modeļi netika izrādīti, jo nebija gatavs jaunais karbona rāmis. Tā vietā apskatei tika piedāvāts plastmasas karbona rāmja prototips, un tika piekodināts, ka tas plastmasas gabals izmaksājis 11k Eur, lai mēs ar viņu apejamies uzmanīgi.

http://www.supracers.lv/photos/fotogalerija/galerija2

Šosejnieki Veloprofā arī būs?

iespējams.

Un rāmji ar iebūvētiem motoriem?

būs. Čehi diezgan daudz naudas tādos ir ieguldījuši. Tiesa gan, pārsvarā visus šādus ričukus grūdīs prom uz Holandi un ar Gazzele nosaukumu :)

un neviena ar XTR 980 ;)

Taču rakstīts, ka niknākie modeļi netika izstādīti…

glīši jaunie modeļi

Pēc dubļu mačiem visi vienādi :D

Ū, Suntour Epicon dakšas. Interesanti, kā tās strādā salīdzinot ar mūsu publikai plašāk pieejamajām dakšām.

Diemžēl izbraukt neizdevās, jo jūnija vidū par skaistu vasaru vēl varējām sapņot, un tur gāza lietus nepārtraukti. Cik paspaidīju iekštelpās, nu ļoti patika, kā strādā. Tāpat čehi teica, ka ar Suntour rezerves daļām nebūs nekādu problēmu - respektīvi tās varēs dabūt. Tāpat tās dakšas nav nemaz tik smagas…

Man pat bija doma paņemt Suntour Epicon val RST F1rst. Bet attur tas, ka nav apsolūti nevienas normālas atsauksmes vai apskata par šīm dakšām.

Nu ar ~ 100 Ls jau var noriskēt :] Es kaut kad kaut, kādam velo tepat LV redzēju RST F1RST, bet tas noteikti nebija 2010. gada modelis.

Tur nav 100Ls, bet gan virs 200Ls. Bet vispār tā, ko skatijos nebija Epicon, bet gan Axon, kas ir Suntour dārgākais gals. Meklēju kautko ko pamēģināt Rebas vietā. Gan jau nākamgad būs vairāk atsauksmes no LV braucējiem.

Axon gan dārgāks, bet http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=330453576065 te ap 100 ls sanāk.

Pie mums, LV, Suntour produkcija ir pats zemaakais gals, pilniiga huj&a, bet Suntour daargais gals, jai ir pavisam cita klase, nekaa tas, ko mees sheit paziistam.

Ar Axonu brauc pasaules čempjus, bet saku vēlreiz, reāli atsauksmes ir maz. Viens ir nobraukt pāris gonkas, otrs ir ar dakšu braukt gonkas divus gadus.

Interesē vai kaut kas jauns no mīkstā gala (FS) velosipēdiem arī būs? Ir interese jau kādu laiku par FS velosipēdu. Ceru, ka Sup 2011. gada kolekcijā varētu parādīties kas tāds, kas aizrautu.

par tiem suntouriem, ir jau arī kkāds modelis ar ko lēkā, viss itkā esot ok, tik arkas lūztot…
ar kkādu dārgāku suntouru esmu braucis uz BH riteņa pirms pāris gadiem, man jau patika kā strādā.

nu glīti, priecē, ka šuves ALU rāmjiem joprojām paliek praktiski izlaizītas :)
šosejnieks nu kā šosejnieks, nekas īpašs rāmim :) vienīgi varbūt svars īpatnējs!? :)

Krāsojumā gan nekas jauns :)