suntour axon e-rl

sveiki,
vai kādam te ir kaut kas zināms par šo dakšu? pavirši pameklējot, internetā neizdodas atrast neko par šo modeli. ne suntour lapā, ne arī kādos ārzemju forumos. varētu būt 04. gadā ražota, ar lokautu uz stūres.

ir bijusis saskarsme ar d-rl. Nu ko lai saka, smaga un strādā izcili pretīgi. Kā saprotu, tad e-rl ir gaisa versija… varētu būt mazliet vieglāka un labāka, bet nekā laba tur nav. Tais laikos suntour vēl īsti nemācēja dakšas taisīt. Tagad situācija ir krietni mainījusies uz labo pusi, lai gan līdz idālam vēl patālu!

tās ar lokautiem uz stūres ir izcili smagas un slikti strādā.
vecās gaisa ar lokautu uz dakšas bija baigi normālās priekš savas mazās cenas.
jācer ka tie muģilas sapratīs savas kļūdas un atkal uztaisīs ko labu.

cik slikti? nu nez vai gaisa dakša, pat draņķīga, spētu strādāt sliktāk par manu atsperu axel. kāda varētu būt šīs dakšas cena? nobraukumu nezinu. izskatās diezgan svaiga, štokiem pārklājums nav nodilis nemaz. braukta divas vasaras tūrisma/pilsētas režīmā, gandrīz vienmēr - aizslēgta.

nu ja axel ir normālā stāvoklī, tad strādā teicami (priekš savas cenas noteikti). Vienīgais, ja axel ir pavecs modelis, tad varētu būt patizls. Ja tik vecs un bez apkopēm, tad varētu vairs arī labi nestrādāt! ;)

ir runa par 2004.gada axel elite lockaut.

nu jebkurā gadījumā to suntour nevienam nenovēlu! :)

axel kā reiz strādā daudz maz. cita lieta par to cik ilgi, un cik piemērota XC tā ir.
bet nu tie jaunie Suntour sver tonnu.

taa axel nav braukta nonstopaa kopsh 2004.gada. iegaadaata kopaa ar 2005. razhotu richuku 2006. pavasarii, braukta peerno vasaru. agraa jauniibaa neilgu briidi straadaaja labi. shai pavasarii apkopta, shobriid straadaa cieshami, tomeer manaami sliktaak, nekaa uzreiz peec apkopes. sacensiibas nav braukta, dubljus nav redzeejusi.

Negribēju taisīt jaunu tēmu, bet varbūt kāds zin ko pateikt par šo dakšu. Man no viņām maza sajēga, bet tāda nāk defaultā vienam no manis noskatītajiem ričiem, tikai netā nekādus reviewus nevaru atrast.

Varbūt tomēr kāds var palīdzēt man nejēgam. Vai vismaz šo dakšu varētu būt iespējams stingrāku sadabūt piepumpējot drusku, jo kad paprovēju tad likās drausmīgi mīksta man viņa (pat maniem 58kg), bet tad šāda iespēja neienāca prātā. Esmu totāls iesācējs dakšās :)