Kopš 2015.gada janvāra Barons kvartālā, Brīvības ielā 155, K/2, darbojas veikals Sportlife.lv, kura komandu veido līdzšinējie Trek Veikals meistari un pārdevēji.
Līdz ar izkārtnes maiņu, ieviešam vairākus jaunumus sortimentā un darbības profilā:
[list=]
[]Jaunumi velo segmentā - NINER, CERVELO, FELT un KALKHOFF. Tāpat kā līdz šim pie mums arī TREK velosipēdi.[/]
[]Turpinām pārstāvēt divus augstvērtīgus velo apģērbu zīmolus - ODLO un GORE BIKE WEAR un drīzumā piedāvāsim arī Lielbritānijas zīmolu MORVELO.[/]
[]Velo apavu klāstu papildinām ar SHIMANO apaviem un piedāvājam SHIMANO CUSTOM FIT apavu pielāgošanas pakalpojumu (heat molding).[/]
[]Piedāvājam individuāla pasūtījuma velo komplektēšanu un uzsēdes regulēšanas pakalpojumu.[/*]
[/list]
Tāpat kā līdz šim, mūsu komandu veido divi pieredzējuši velo meistari Raivis un Nauris.
Ar padomu inventāra izvēlē palīdzēs Artis un Edgars.
Sportlife.lv jaunumiem visērtāk sekot mūsu Facebook lapā, Twitter ziņu plūsmā vai Instagram foto blogā.
Veikala darba laiks:
P. 11-19
O. 10-19
T. 10-19
C. 10-19
P. 10-19
S. 10-17
Sv. Sportojam
Adrese un kontakti:
Sportlife Veikals
Brīvības 155/K2 (ieeja arī no Cēsu 31)
Rīga, LV-1012, Latvija
+371 67293517
info@sportlife.lv
Tirdzniecība internetā nav prioritāte numur viens. Apzinamies, ka ir ērti apskatīt preču sortimentu, cenas utml.
Šobrīb izstrādātāja noliktas interneta kataloga atvēršanas laiks ir nolikts jūnija beigas.
sprotlife.lv ir tīri stilīgs veikals - es arī nevaru sagaidīt kad būs pilnībā funkcionāls. Daudz labāk ņemtu no viņiem preces nekā no ss vai kāda cita.
[quote=Sportlife.lv]
Tirdzniecība internetā nav prioritāte numur viens. Apzinamies, ka ir ērti apskatīt preču sortimentu, cenas utml.
Šobrīb izstrādātāja noliktas interneta kataloga atvēršanas laiks ir nolikts jūnija beigas.[/quote]
Rīgā ir trīs fiziski veikali, uz kuriem es braucus un regulāri terēju naudu dažādām velo lietām (dārgām un ne tik dārgām). Un tie ir veikali, kuriem ir publiski pieejama inventūra mājaslapā. Ja būtu vēl kāds tāds, es brauktu un atstātu savu naudu arī tur.